Last news in Fakti

23 Октомври, 2018 12:25 8 585 5

Ето кое животно е ваш покровител според рождената ви дата (СНИМКИ)

  • дата на раждане-
  • тайна-
  • рождена дата-
  • покровител-
  • животно-
  • астрология-
  • хороскоп

Какво казва за вас датата, на която сте родени

Ето кое животно е ваш покровител според рождената ви дата (СНИМКИ) - 1
Снимка: shutterstock

Рожденият ви ден може да разкрие страшно много неща, свързани с личността ви. Оказва се, че датата ви на раждане, разкрива и вида животно, който бди над вас и ви покровителства. То показва много от качествата, които могат да се проявят през различен етап от живота ви.

Резултатите от този тест са изключително точни и нищо чудно да се изненадате колко верни са нещата, които ще откриете в следващите редове.

Януари
01 — 09 януари (Куче)
10 — 24 януари (Мишка)
25 — 31 януари (Лъв)

Февруари
01 — 05 февруари (Котка)
06 — 14 февруари (Гълъб)
15 — 21 февруари (Костенурка)
22 — 28 февруари (Пантера)

Март
01 — 12 март (Маймуна)
13 — 15 март (Лъв)
16 — 23 март (Мишка)
24 — 31 март (Котка)

Април
01 — 03 април (Куче)
04 — 14 април (Пантера)
15 — 26 април (Мишка)
27 — 30 април (Костенурка)

Май
01 — 13 май (Маймуна)
14 — 21 май (Гълъб)
22 — 31 май (Лъв)

Юни
01 — 03 юни (Мишка)
04 — 14 юни (Костенурка)
15 — 20 юни (Куче)
21 — 24 юни (Маймуна)
25 — 30 юни (Котка)

Юли
01 — 09 юли (Мишка)
10 — 15 юли (Куче)
16 — 26 юли (Гълъб)
27 — 31 юли (Котка)

Август
01 — 15 август (Маймуна)
16 — 25 август (Мишка)
26 — 31 август (Костенурка)

Септември
01 — 14 септември (Гълъб)
15 — 27 септември (Котка)
28 — 30 септември (Куче)

Октомври
01 — 15 октомври (Маймуна)
16 — 27 октомври (Костенурка)
28 — 31 октомври (Пантера)

Ноември
01 — 16 ноември (Лъв)
17 — 30 ноември (Котка)

Декември
01 — 16 декември (Куче)
17 — 25 декември (Маймуна)
26 — 31 декември (Гълъб)

Куче:

Ето кое животно е ваш покровител според рождената ви дата (СНИМКИ)

Вие сте много верни и приятни хора. Лоялността ви никога не може да бъде оспорена. Честни и искрени хора сте, особено като става въпрос за работа. Имате страхотен вкус за дрехи. Обичате да се обличате с модерни неща и държите на външния си вид.

Мишка:

Ето кое животно е ваш покровител според рождената ви дата (СНИМКИ)

Имате хипнотизиращ блясък в очите, който ви прави много сладки и привлекателни за всички в обкръжението ви. Вие сте наистина интересен човек и няма нищо странно в това, че повечето хора търсят именно вашата компания и се радват да ви виждат по-често. За жалост сте прекалено чувствителни и околните внимателно трябва да си подбират думите, когато говорят с вас, за да не ви наранят,

Лъв:

Ето кое животно е ваш покровител според рождената ви дата (СНИМКИ)

Обичате света и пътешествията. Гледате да избягвате ситуации, в които може да се стигне до скандал. Мразите да стоите на едно място дълго време. Вие сте родени лидери и знаете как тактично да получите всичко, което искате. Хората обичат начина, по който се държите с тях. Обичате вниманието на околните, това ви прави доволни и ви кара да се чувствате значими и ценени.

Котка:

Ето кое животно е ваш покровител според рождената ви дата (СНИМКИ)

Думите, които най-добре ви описват, са привлекателни и възхитителни. Понякога обаче сте доста срамежливи и въпреки това остроумни. От време на време обичате да оставате насаме със себе си и мислите си. Харесва ви да изследвате различни неща. Вие може да сте много готини и спокойни, но ако нещо ви ядоса, буквално изригвате като вулкан. Свободолюбиви сте, но не обичате непознатите хора. Хората се чувстват удобно и приятно в компанията ви. Интересувате се от приятелите си и сте верни към тях.

Костенурка:

Ето кое животно е ваш покровител според рождената ви дата (СНИМКИ)

Вие сте перфекционист и много добър човек. Честни и смирени сте и никога не лицемерничите зад нечии гръб. Това са и причините околните толкова много да ви обичат и ценят. Хората наистина ви уважават и приятелите ви знаят, че могат да разчитат на вас. Вие сте щедри хора.

Гълъб:

Ето кое животно е ваш покровител според рождената ви дата (СНИМКИ)

Вие сте символ на щастието. Колкото и мрачно да изглежда всичко, вие може да вдъхнете надежда и светлина в живота на околните. Разпознавате лесно доброто, където и да се намирате. Хората обичат да ви следват. Мразите лицемерието и, ако видите, че някой го проявява, гледате да го избягвате. Много сте организирани във всичко, което вършите.

Пантера:

Ето кое животно е ваш покровител според рождената ви дата (СНИМКИ)

Вие сте една огромна мистерия. Лесно се справяте с всякакъв натиск и е много трудно някой да ви раздразни. Понякога обичате да клюкарствате с близки приятелки и това ви отпуска. Много позитивни сте и обичате да постъпвате честно.

Маймуна:

Ето кое животно е ваш покровител според рождената ви дата (СНИМКИ)

Вие сте нетърпеливи и хиперактивни. Искате всичко да става възможно най-бързо. Обичате да сте център на вниманието. Осъзнавате, че сте уникални и искате всички останали да забележат това. Имате страшна интуиция и знаете, че шестото ви чувство никога няма да ви предаде. То ви помага да не попаднете в капан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Конго

    4 0 Отговор
    Само не сте написали според кой източник е този "Тест" - китайски календар ? правосавен ? Източнорумелски ?
  • 2 Източникът е

    2 0 Отговор
    от горнотракийски предантичен календар от областта Мара и Хуана. Липсва само динозавърос булгарикус, но той пък е заместен от хАвтора.
  • 3 Анонимен

    1 3 Отговор
    Според статията съм маймуна, но не намирам нищо вярно в написаното.
  • 4 Пръцко

    5 0 Отговор
    Според тия зодиакални глупости всички, родени на тая земя, са едни прекрасни, обаятелни, чувствителни и т.н. хора. Да се чудиш откъде се пръкват Гадовете, които ни заобикалят и тровят живота!!!
  • 5 Тодор

    0 0 Отговор
    Почти 100 % несъответствие. Не знам от къде Милена Трачева черпи информация но не за първи път намирам пълно несъответствие в нейната работа.