Last news in Fakti

23 Октомври, 2018 14:42 2 684 2

Най-сексапилната спортна съдийка в света (СНИМКИ)

  • съдия-
  • сексапилна-
  • секси-
  • българка-
  • българия-
  • снукър

Най-красивата съдийка в света е българка

Пролетина Величкова е най-красивата и сексапилна съдийка в света на спорта. 27-годишната българка приема признанието, присъдено и от голям международен спортен сайт, с хумор и лека насмешка. Не смята, че това има значение в работата ѝ като снукър съдия.

"За мен това беше голям, неочакван комплимент. Но в професията не е от голямо значение. При нас се търси качество при изпълнение на работата, а не външен вид", разясни красавицата пред Nova. "Приех цялото нещо малко на шега и не мисля да си го впиша в автобиографията", шегува се тя.

Тя приема титлата с насмешка и споделя, че нито тя, нито приятелите ѝ и близките ѝ са го очаквали.

"В снукър кариерата не може да ми помогне по никакъв начин. Не мисля, че това ще ми донесе повече работни ангажименти. Имаме много високи изисквания и външният вид не е едно от тях", казва Пролетина.

Тя допълва, че разбирането, че това е един мъжки спорт е измамно и в последните години присъствието на жените се усеща все повече. Съдийката разказва, че снукърът може би е най-трудният спорт в света и допълва, че това е най-джентълментският спорт, който изгражда силна дисциплина.

За нея снукърът, освен професия, е едно доходоносно хоби.

27-годишната красавица е скандинавист по образование, а от повече от година се е насочила към графичен дизайн, уебдизайн и монтиране на видеа.

"Надявам се да се развивам активно и в тази посока. Стремя се да се състезавам със себе си и да бъда по-добра версия на това, което съм била преди", споделя Величкова.

Пролетина няма намерение да напуска България, за да се развива другаде, тъй като покрай снукъра ѝ се отдават възможности да пътува много в чужбина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хабиб

    6 7 Отговор
    Бих ѝ дал да си поиграе с мойте сини топки и да полъска гладката ми щека. За снукЕр си говорим
  • 2 Метгонтан

    0 0 Отговор
    Ибооо , ма чи и скромна , кой знае онези урудливите островитяни с мутиралите грозни чу.ки , как не се влияят от красотата и докато им се дупи пред очите , гали топки и лъска щеки .....