Last news in Fakti

23 Октомври, 2018 20:14 40 368 47

Павел Глоба: Идат световни войни и катаклизми! Не мърдайте от България!

  • павел глоба-
  • астрология-
  • константин дараган-
  • джесика адамс-
  • прогноза-
  • световни войни-
  • катаклизми

След 2021 г. всичко ще се промени, а останалите в България ще разберат какви щастливци са, коментира руснакът

Появи се политико — астрологичната прогноза на Павел Глоба, която е направена в началото на октомври 2018 г.

Глоба е трият независим източник, който предсказва едно и също предстоящо събитие. Той заедно с другите двама ярки колоса на политическата астрология в света — получават признание, заради високия процент познаваемост (90%) на различни политически събития, коментира сайтът Флагман.бг.

Първи е украинецът Константин Дараган. Той описа в най-големи подробности предстоящите големи събития още през април тази година.

Втора е англичанката Джесика Адамс. Тази година тя издаде книгата си „Астрология 2020“, която излезе на български буквално в деня на американската ѝ премиера.

Сега руснакът Павел Глоба, който живее в Германия, също предсказва важно събитие.

Най-ярките цитати от тримата са достатъчно показателни за мащабите на това, на което ще имаме възможност да станем свидетели през следващите три години, и което ще започне ударно още от следващата, коментира изданието.

Константин Дараган: „През 2020 година категорично ще рухне англосаксонският глобалистки проект, а Америка ще потъне във финансова криза, след която това вече ще е съвсем различна страна“.

Джесика Адамс: „След 2020 година САЩ за първи път в историята си от държава, поглъщаща бежанци и имигранти, ще се превърне в държава — източник на бежанци и емигранти“.

Павел Глоба: „През 2021 година ние ще живеем в съвършено друг свят, в който ще има нови велики сили“.

Казаното от Глоба до голяма степен преповтаря написаното от предишните двама, а обобщено прогнозата на тримата може да се резюмира с няколко думи така:

Следващата година ще започне поредица от събития, които ще са почти повторение на 1989-та, само че този път техен център ще е не покойният съветски блок, а понастоящем тържествуващият Западен еднополюсен свят. Започвайки от Великобритания, която ще се разтресе доста мощно през 2019-та и ще загуби цялата си досегашна структура; минавайки през една западноевропейска страна (не е назована, но според тях ще е Германия), където ще избухне революция по подобие на тази в Румъния навремето; помитайки ЕС, който ще се изпразни от съдържание и ще заприлича на ОНД — има го на хартия, но го няма никакъв в действителност и приключвайки с Америка, където Тръмп ще затъне в санкции срещу целия свят, а противниците му, в опита си да го свалят, пък ще разтресат собствената си страна, а оттам и целия свят, в жестока финансова криза, светът ще се промени буквално за три години.

Всичко това ще е съпроводено с противопоставяне по линията САЩ — Русия+Китай, равносилно на Карибската криза.

За първи път в историята си човечеството ще проследи това „риалити шоу“ директно на смартфона си, но само до момента, в който все още има интернет.

Прочее, тези, които сме останали да живеем в България, съвсем скоро ще установим, че сме направили много добър избор, пишат още от Флагман.бг


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    119 45 Отговор
    До 2021 няма да са много останалите тук, освен хребарките и тъмнозелените типове.

    Коментиран от #3, #40

  • 2 Добри от Добрич

    77 120 Отговор
    Крахът на капитализма го предричат всяка година. Особено в Русия. Това, което се случва е по-различно. Загниващия капитализъм става все по-сладък, а в Русия няма никаква надежда.

    Коментиран от #5, #26, #46

  • 3 Антисоросоид

    84 29 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    В грешка си . Тук ще останат софииските со ро со и д ни джендари. Е , ако до тогава не се възнесе спонсорът им Сорос.

    Коментиран от #6

  • 4 додо

    122 9 Отговор
    Затова ли спешно гледат да ни разкарат/унищожат? Опразване на терена за пришълци?
  • 5 Брей

    41 13 Отговор

    До коментар #2 от "Добри от Добрич":

    Брей ! Да не си ясновидец бе ! И България да незнае, че има такъв велик човек ! Брей!
  • 6 Дразнител

    40 7 Отговор

    До коментар #3 от "Антисоросоид":

    Джордж Сорос е американски финансист и милиардер от еврейско-унгарски произход. Става известен с валутни спекулации и дейността си на филантроп. Унгарското му име еДьорд Шорош. Основател е на благотворителната фондация „Отворено общество“ и е автор на множество книги. Богатство му към 2007 г. е оценено на 8,5 млрд. долара от списание Форбс. Сорос става известен в Черната сряда (16 септември 1992), като спекулира срещу лирата стерлинг. Английската банка е принудена да изтегли валутата си от Европейската монетарна система от което Сорос печели 1,1 милиарда долара. В България, чрез фондация Отворено общество, той финансира целево редица неправителствени организации като: Център за икономическо развитие, Европейски институт, Институт за пазарна икономика, Червената къща, Център за социални практики, Център за либерални стратегии. Сорос е известен и с активната си подкрепа за легализация на марихуаната.
  • 7 Тиквеници

    57 19 Отговор
    Всеки дрънка глупости. То и през 2000 г и 2012 г светът щеше да е различен или да бъде унищожен. Сега пък тия 3-цата намерили начин да станат популярни и да си разпродадат тиража на издадените от тях книги. То и аз мога да предреча, че Турция и Гърция скоро няма да станат приятели и ще позная нали?
  • 8 Порно факти

    61 10 Отговор
    Всеки ден има статия как умира човечеството до 2-3 години. Това е целенасочена политика на този сайт явно. Какво се опитвате да направите, да ни накарате да се чуствам е нещастни и уплашен. Смешници...

    Коментиран от #14, #36

  • 9 СаламАлеко

    77 4 Отговор
    Като дойде катаклизма, като настъпят безредиците, да сте въоръжени, циганите ще започнат да ядът българи от глад, пазете се от циганските орди тогава, въоръжавайте се за да си защитавате къщите!
  • 10 Симпатичен и скромен Пекински пор вдовец

    19 8 Отговор
    СТИГА СИ ПЛЯМПАЛ ГЛУПОСТИ ВЕ бръто4ка.попспри се малко пийни си хаповете за главоболието ти и заспивай с чашката водка пред компа..
  • 11 поп Груйо

    39 4 Отговор
    И какво за България?Германия...САЩ...кризи...и като сме тук какво?Ако има криза тук ще е пак ад.Неразбрах какво ще му е хубавото за нас?Карайте докрай де...

    Коментиран от #12

  • 12 IQ ZERO💡

    45 2 Отговор

    До коментар #11 от "поп Груйо":

    Значи приятелю логиката е следната.Мокър от дъжд не се бои.

    Коментиран от #29

  • 13 Възмутена

    56 10 Отговор
    Кой му е дал правомощия на тоя да 'пророкува'?!? Господ ли? Не! Това е още един слуга на дявола! В Библията Господ Бог предупреждава хората: Пазете се от лъжливите пророци, които дохождат при вас с овчи дрехи, а отвътре са вълци грабители (Матей, 7:15). И този е един от тях. Както и други, подобни нему. Не им обръщайте капка внимание. Слушайте Господ и търсете Неговата истина и правда.

    Коментиран от #20, #24

  • 14 Марони

    33 5 Отговор

    До коментар #8 от "Порно факти":

    Не,просто нивото на журналистиката в БГ е като нивото на здравеопазването,правораздаването,отбранат ни и т.н.С една дума ментета!Така е в страната на глупците и гъзарията-духовна и ценостна нищета надничат отвсякъде.
  • 15 ПрезКУРамие

    8 5 Отговор
    За всичко и всички !
  • 16 МДААА

    26 2 Отговор
    Само не разбрах какво ще ни е хубавото и защо нищо не споменава за него че и ние да знаем .
  • 17 Случаен

    27 6 Отговор
    Боже, колко са велики тези познавачи....
    Хората се управляват по един и същи начин- с насяване на страх в съзнанието им и с представяне на апокалиптични картини ако те не се подчиняват и слушат. Това става чрез религията, икономически "специалисти" предвещаващи катастрофални спадове, магове, шарлатани и всякакви платени или очакващи слава идиоти. Не мога дори да изброя колко неща бяха предвидени от тези и не се случиха. Те прогнозата за времето не знаят, а камо ли неща които зависят от милиони фактори. Не се поддавайте на тези тъпоумни мошенници и не им купувайте книгите.

    Коментиран от #30

  • 18 Платен репортаж

    15 5 Отговор
    Платен репортаж
  • 19 Aнонимен

    24 3 Отговор
    Абсолютно прав е по фактите от сега и логиката за бъдещето. Не е нужно да си пророк за да осъзнаеш бъдещето на държавите. Като видиш в какво инвестират и как действат. Всяко действие има последствия. България ще стане остров на спасението !!!
  • 20 AUT

    19 5 Отговор

    До коментар #13 от "Възмутена":

    СЛАВА НА БОГ !!!
  • 21 AUT

    18 3 Отговор
    СЛАВА НА БОГ !!!
  • 22 Убавото е че

    18 1 Отговор
    Ще моа си избия комшиите до крак без да ме накажат :)))
  • 23 Aнонимен

    28 12 Отговор
    Почнат ли катаклизми милиони българи с децата и внуците ще се приберат с всеки кой каквото е събрал коли, пари... Зад граница се подготвят за този момент, истинските българи чакат тая криза или война за да се приберат най после , повече на брой и с финанфинансови възможности. Другите държави никой не го интересува даже да изчезнат, от там събират и носят тук. Тук има шанс и има за какво това е свята земя.
  • 24 Хахо

    10 28 Отговор

    До коментар #13 от "Възмутена":

    Библия глупости на търкалета приказки за заблудени и вяеващи в изнислени тъпни.
  • 25 Голям прос

    23 8 Отговор
    Ще измрем тука и без война ма врачко.
  • 26 О.Р.

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Добри от Добрич":

    Те от Добрич са така.
  • 27 Axaxa

    10 14 Отговор
    Щом го пишат Флегманите значи е ЛЪЖА!!! Бягайте от БГ - готви се нещо страшно за страната ни!!
  • 28 Axaxa

    11 12 Отговор
    Щом го пишат Флегманите значи е ЛЪЖА!!! Бягайте от БГ - готви се нещо страшно за страната ни!!
  • 29 поп Груйо

    11 4 Отговор

    До коментар #12 от "IQ ZERO💡":

    Значи,кат са замислих и разбрах.Ще се напълни с емигранти отляво в съседния имот-милионера Джон,отдясно милярдера Ханс,а по-надолце до циганската махала заводите за цигари на Марлборо...и отгоре до долу манна небесна за нас.....ама като изтрезнее мужика .....
  • 30 Румяна Костова

    25 10 Отговор

    До коментар #17 от "Случаен":

    Когато Джесика Адамс в едно телевизионно шоу прави астрологична прогноза и казва ,че септември 2011 година в Америка ще има въздушна атака ,всички в студиото и се смеят.Не и ,обаче ,когато това се случва.При Павел Глоба има около 70 процента познаваемост .И то според немски анализатори.Както и да е ,тези,които доживеем,ще видим дали астролозите са били прави.

    Коментиран от #39

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Рибка

    14 0 Отговор
    Май пълнолунието ви пречи да спите.
  • 33 Дрън дрън

    10 1 Отговор
    Поредните глупости !!!
  • 34 vasik atanasova

    12 2 Отговор
    този пък от къде се взе
    заблудени са хората които вярват в астрологията и зодиите
    вярва само в Бога
  • 35 Baba Gica

    17 2 Отговор
    Приказна утопия от времето на Троцки. Позволявам си да цитирам едни велики гадатели, по велики от Павел Глоба.
    На въпроса: Кога ще бъдем по добре? Отговор: Вече бяхте...
  • 36 Гост

    14 0 Отговор

    До коментар #8 от "Порно факти":

    Добре де дава съвети да стоим в България а той Кво прави в Германия ?!!! Я марш бързо към бг 😂
  • 37 Истината

    9 2 Отговор
    Жалък наглец! Подиграва се със заблудените, стига да има кой да му вярва на глупостите! Не може да излъже вярващите в Бога хора!
  • 38 .Д.Кънев

    6 1 Отговор
    Павел Глоба беше известен и при соца.Тогава предсказване че СОЦИАЛИЗЪМЪТ ще бъде вечен.
  • 39 .Д.Кънев

    4 0 Отговор

    До коментар #30 от "Румяна Костова":

    Казвате 70 процента.Не знам но той предричаше ВЕЧЕН соц.Е значи не познава.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 pazenek

    1 0 Отговор
    Готови сме... за томболата!!! Да го Ду...ме!!!
  • 42 ТОА ТЪПАРИШЧ

    3 1 Отговор
    що живее в лошата Германия, а не в матушката си?
  • 43 Хахаха

    3 1 Отговор
    Много се смях. Първо тази инфо за този Глоба тече от седмица. Вие във факти сега ли го разбрахте? Второ този Глоба е доказан некадърник, който е нещо, като нашето Теди в Италия. Много говори, но нищо не познава. Трето този Глоба що живее в Германия?Останалите двама идиоти няма да коментирам.
  • 44 Chukan Kirilov

    1 2 Отговор
    Абсолютно съм съгласен! Тоя отворко Павел Глобата да идва в прекрасната България, а да не се натиска в отвратителната Германия. Аман от фейк нюз. Просто се съмнявам да е казал точно това.
  • 45 Що бе

    0 1 Отговор
    Четете селски медии от Бургас и Кертово конаре? Този Глоба го следя от много време, по-зле е от нашата Теодора в Милано. Шах с пешката. Удри бай добри
  • 46 Глупости

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Добри от Добрич":

    Глупости
  • 47 Апокалипсис сега

    5 0 Отговор
    Днес е 29.03.2020 и пророчествата се сбъдват. Истината е по-ужасяваща от предреченото.