2 706 4

Неочаквана новина около бебето на Таркан — замесена е българка

Милена Трачева

Българка ще се грижи и възпитава новородената дъщеря на турската мегазвезда Таркан. Това съобщи турският вестник „Акшам“, цитирано от в. „Телеграф“.

Изданието твърди, че живеещият в момента в Германия Таркан Теветоглу е наел българка за бавачка на своята дъщеря Лия. Самоличността на бавачката не се съобщава, но се посочва, че тя ще има и помощничка.

Дъщерята на семейство Таркан и Пънар Теветоглу се появила на бял свят на 12 юли в Германия, където са родени певецът и съпругата му. Преди месец бе обявено, че известната двойка търси бавачка за малката Лия. Семейство Теветоглу изискваше бавачката на дъщеря им да е чужденка, за да може Лия да научи чужди езици. Друг мотив беше бавачката да не може да клюкарства. Първоначалните намерения на известното семейство беше сами да отгледат бебенцето.

Освен това малката Лия е попаднала в полезрението на рекламните агенции, които са направили многократни предложения за участие, съобщават турските медии. Въпреки споменатите тлъсти хонорари, мегазвездата не е пожелал дъщеря му да попада под светлината на прожекторите и е отказал офертите.

Поради очакваното раждане на дъщеря си поп звездата беше отложил всички ангажименти за концерти през лятото. Очаква се до една седмица изпълнителят на „Шакадъм“ да се върне в Турция и да започне приготовления за концерти.

Турция

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • hold up
  Отговор
  1 10:52  30.10.18
  Хубави очи има този певец!Вчера волно или неволнo,споменах за него и днес го виждам с целия си блясък!!
 • Я ГЛЕДАЙ ТИ
  Отговор
  2 12:27  30.10.18
  Мноооооого мило!!Много!!!!А защо не си взел някоя афганистанка например??
 • например
  Отговор
  3 14:17  30.10.18
  Афганистанка за някой тъп..!Като видим някоя друга националност,давай атака!Вървете след него да го стигнете...!Няма как?!Казаха ви го ,роден в Германия, човек с класа от Турция!Да кажеш на заядливи,просто е излишно,да си хаби човек приказките...!
 • Lozy
  Отговор
  4 14:37  30.10.18
  За Таркан няма какво да се говори повече Тази новина я писахте вече

Напиши коментар:


Публикувай