Last news in Fakti

31 Октомври, 2018 11:48 39 550 75

Антон Хекимян избухна със силни думи към всеки българин рано тази сутрин

Водещият призовава българите да ценят повече родината си

Водещият на „Тази сутрин” по bTV Антон Хекимян започна по доста интересен начин сутрешния блок. В ранните часове на деня той показа красива снимка от Искърското дефиле. Малко след това водещият каза силни думи, които трябва да чуе всеки българин.

„Наша зрителка заяви, че такава красота е виждала само в Алпите. Нека виждаме красотата в България около себе си и нещата да стават по-добри и качествени, за да не е застрашен нашия живот”, заяви Хекимян.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    84 141 Отговор
    Тоа па ! Колко и да се оглеждам и ослушвам нищо убаво нема около мене !

    Коментиран от #12, #28, #42, #53, #56, #59, #75

  • 2 това ли е снимката

    157 24 Отговор
    Много странна новина. Нищо не разбрах
  • 3 Оня с магарето

    269 27 Отговор
    БТВ са най-продажната тв в България! Защитават интересите на цигани и джендъри. А оплюват полицията когато бие някой крадлив мангал! Платено от Сорос.....

    Коментиран от #66, #72

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 марто

    68 9 Отговор
    Местим
  • 6 Ицо

    66 8 Отговор
    Снимки на хубава природа къяа не хранят!

    Коментиран от #7

  • 7 Ицо

    20 4 Отговор

    До коментар #6 от "Ицо":

    къща*
  • 8 Ужас

    133 8 Отговор
    Тоя да не знае много, че от тези платени червей тръгва всичко лошо в България! Това са "журналисти" на заплата към парламента и олигарсите! Няма неудобни въпроси, няма разнищване на случай с корупция, няма нищо!
  • 9 Грузинец

    108 18 Отговор
    Арменеца е фалшив!!! ... и винаги е бил... и е зъл. Гадняр.
  • 10 Искрен

    138 8 Отговор
    Продажното мекере, което изкарва насъщния с порнографски новинарски извращения тръгнал да моралничи!
    Писна ми от псевдо родолюбци, ще го питам колко обича родината си, ако живее с 500лв в прованса!
    Въшка като се наяде излиза на челото . . .
  • 11 TF1

    22 4 Отговор
    Гледайте TF1!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 пипи дългото чорапче

    115 9 Отговор
    Това че на господин Хеликимян му е добре не означава че народа на България му е добре.Родината е там където се чувствам добре.Само ме дерат,лъжат и нямам никакви права като българка
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Баба Гицка

    43 3 Отговор
    Много зле, много зле ..
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Тупан

    89 10 Отговор
    Арменската паплач много хубаво си живуркат в България , банкерчета , продуцентчета , журналистчета
  • 18 Това не е от дефилето

    49 5 Отговор
    Няма такава гледка там,пълна глупост
  • 19 Гост

    67 5 Отговор
    Арменците почнаха да учат племето българско на родолюбие :D:D:D.
  • 20 Бай хой

    31 3 Отговор
    Те дърветата им пречат на босфор тв да видят природата.
  • 21 Ужассс

    41 65 Отговор
    Ей селяндури прости. Спрете да хейтите и храните всичко живо и всеки да Ви е крив. Вземете и вие учете, завършете, направете кариера, направете бизнес, рискувайте , РАБОТЕТЕ, ТРУДЕТЕ се и берете плодовете на своя труд. РАБОТА има за всеки,както и реализация - НО с едно ГОЛЯМО уточнение - за можещите и знаещите. Работническата класа, която може само да влачи и мъкне никога не е живяла добре от как свят светува. Не може сульо и пульо да се сравнява с Хекимян, С едрия капитал и с Лили Иванова

    Коментиран от #26, #32

  • 22 НИЩОПРАВЕЩИ

    81 2 Отговор
    ЗАЩО ЛИ НИЕ РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ ИЗДЪРЖАМЕ ЕДНА СКЪПА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ,КОЯТО С НИЩО НЕ ПОКАЗВА, ЧЕ Е НАРОДНА. ЛИПСВАТ ОБРАЗОВАТЕЛНИ ПРОГРАМИ ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД. ЛИПСВАТ ПРОГРАМИ ЗАПОЗНАВАЩИ НАРОДА С ПОСТИЖЕНИЯТА МУ ВЪВ ВСЕКИ СЕКТОР И РАЗВИТИЕТО НА ИКОНОМИКАТА В СЕКТОРА, ЛИПСВАТ ПРОГРАМИ ЗАПОЗНАВАЩИ БЪЛГАРИНА С НОРМАТИВНИ АКТОВЕ КАТО НАПРИМЕР ЗА ЕВРОСУБСИДИИ В РАЗЛИЧНИ СЕКТОРИ, ИМАТ ЕДНО СМЕШНО СБУТАНО ПО НИКОЕ ВРЕМЕ ПРЕДАВАНИЙЦЕ ЗА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО,ЛИПСВАТ ОПОЗНАВАТЕЛНИ ПРЕДАВАНИЯ ЗА ИНСТИТУЦИИТЕ КАКВО РАБОТЯТ И КАК СЕ СПРАВЯТ, ЗАЩО ИМ ПЛАЩАМЕ ТЛЪСТИ ЗАПЛАТИ........СРАМ БЪЛГАРИНО СРАМ

    Коментиран от #61

  • 23 filo

    18 14 Отговор
    Много е осветено, за да е от България тази снимка. Тук комунягите посяха вечна тъмнина простотия и нищета.
  • 24 Добър ден

    53 6 Отговор
    До коментар 21:

    "Гражданино" умен, благополучието именно на работническата класа определя към категория страни принадлежи дадена държава! В "белите" такива, които ние в близките 3000 години така или иначе няма да настигнем, средностатическият работник получава в пъти повече за труда си, било като цифра, било като покупателна способост, при това без да работи повече от българския си колега. Същият западняк има достъп до несравнимо по-евтино и качествено здравеопазване, образовние за децата му и т.н., списъкът е безкраен.

    Разбира се, успехът на средностатистическия западен работодател не зависи от това, колко обществени поръчки ще налапа, а от едни други работи, от които нашите чорбаджии, уви, си нямат хал хабер, а за съжаление нямат и умствения капацитет да ги проумеят.

    Т.е. разликата е в интелектуалната класа на хората с дотъп до сериозен капитал. Културните потребности на типичния БГ-работодател се задоволяват нацяло с деленето на откраднатото и в купуването на лъскави имоти и коли...
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 filo

    42 4 Отговор

    До коментар #21 от "Ужассс":

    Сульо, виждам че ти със сигурност не си учил, защото поста ти е пълен с грешки, освен това щом ми обяснаваш, че Хекимян е някакъв ерудит, ми е ясно какъв капацитет си. Едрият капитал е създаден от ограбилите работническата класа, комунистически престъпници (говоря за България), разбра ли. Хайде сега иди си напиши домашното, че утре може да те изпитат, пикльо.
  • 27 Да бе

    26 5 Отговор
    Да не се е нахранил с тротил, че да избухне?

    Вече никак не са интересни тези високопарни изрази, по-скоро дразнят нормалният човек.
  • 28 Ачо

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Защото нищо хубаво не намираш в себе си.Пълен си с негативизъм .
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Шаран БГ

    56 2 Отговор
    Ха така ! На моята държава аз и дадох 48 години труд - от всякакво естество. Построих къща на 60 кв.м.. Със съпругата си / тя със трудов стаж от 42 години/ и дадохме и отгледахме две деца. ТЯ, ДЪРЖАВАТА И ДО ДЕН ДНЕШЕН САМО ВЗЕМА !!!! Обидно ми е да кажа колко стотинки са ни пенсиите. Децата ми бяха прокудени далеч от "милата" Татковина. Предприятията им бяха разрушени и разграбени - оборудването за скраб и кой взема парите - никой нищо не ти казва.... и не смееш и да питаш ," мръсен комунист" такъв ! В 1988 год. съм в ГДР. В края на гр.Цвикау двама мъже -младеж и вазрастен - тикат колички , работят на строеж. Попитах - разбрах строят си собствен дом. Изпъчи се пред мен немеца и ми казва, че държавата - неговата държава - му е дала 3000 марки , за това , че той сам си строи къща и не ангажира никого за нищо - дори заем от банка не е взел. Щях да падна - приседнах на купчина пръст и си хванах главата с две ръце. Когато си построих къщата у нашенско, появи се някакъв "данъчен" и ми начисли някакви пари, за това ,че извършвайки "частен"строеж, не съм работил в държавно предприятие година и половина. Ако съм бил работил тези 18 месеца при толкова и толкова заплата, щял съм да платя на държавата данък общ доход толкова и толкова пари и той ми ги вмени в дълг към "моята държава". Че само това ли е. Тя, репресивната моя държава " прелива от обич към мен и гледа в джоба ми да не остане и една стотинка...!!! Как да не я обичам и да не се захласвам по нейн

    Коментиран от #33, #38

  • 31 12345

    24 2 Отговор
    Тая снимка е от Италия. Кво искърско дефеле?
  • 32 Кобейна

    48 1 Отговор

    До коментар #21 от "Ужассс":

    Ей " гражданино" изтръпнал, не ми се прави на много знаещ и можещ, че и ти си някакво селско момче, дошло в Столицата да прави...... Какво лошо има да си от работническата класа, бе цървул изморен. Хората в България получават жълти стотинки за труда си! Коя фирма е спечелина нещо с честен бизнес. Ядем боклуци, дишаме боклуци и ни управляват боклуци. А такива, като тебе живеят от правенето на кавали, палячо.
  • 33 filo

    14 19 Отговор

    До коментар #30 от "Шаран БГ":

    Аз ще ти кажа кой е взел парите, за които питаш. Взели са ги наследниците на кликата около комунистическия престъпник и вероятно твой кумир Тодор Живков.

    Коментиран от #70

  • 34 Силвето

    12 18 Отговор
    Стига сте се оплаквали, щом всеки ден сте във Факти или фейса ,значи не сте толко за жалене! Хекимян е готин, естествено го контролират , но такива нещата у нас засега!
  • 35 Македонец

    18 10 Отговор
    Сега Хакимян е българин или е ерменец? Циганите, българи ли са? Турците, българи ли са? Власите, българи ли са? Македонците, българи ли са?

    Коментиран от #36, #40, #54

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Минаващ от тук

    19 1 Отговор
    Бре, голяма работа казал. Как събрал толкова смелост?
  • 38 Минаващ от тук

    13 0 Отговор

    До коментар #30 от "Шаран БГ":

    И в Чехия беше така. Плащаха по 3000 крони за това, че освобождаваш държавата от грижата да ти осигуряват жилище.
  • 39 812

    9 43 Отговор
    Българите сме вечно недоволни и все обвиняваме някой друг.Сигорен съм че след 10 години мин.заплата като стигне 1000 лева пак ще мрънкаме че е малко.Българите каквото и да стане нямаме угодия.Като искате да не взимате 500-600 лева заплата тогава работете по 10-12 часа а не по 6-8 и да почивате събота и неделя.Няма как за 22 работни дни по макс 8 часа на ден да зимате по 800-1000 лева

    Коментиран от #63

  • 40 Анани Куртев Пурков

    20 6 Отговор

    До коментар #35 от "Македонец":

    А ти, северен македонец ли си, или български, гнидо! Нямате право да имате име, защото мразите българските майки, които са ви раждали!! Стой си в Сърбия и целувай скиптъра на гръцкия владика, не се занимавай с България, смешник!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ssang young

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    а мен видя ли аз съм нещо хубаво
  • 43 ани салич

    18 2 Отговор
    утре като го изритат като куче защото е задал погрешния въпрос на някой с власт друга песен ще пее, ама няма да има кой да го чуе вече колегата...
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Доктор ДЖАГЕРС

    4 5 Отговор
    БРАВО ТОНИ
  • 46 Кикимян

    6 0 Отговор
    Много важно е през чий прозорец гледашшш нещата
  • 47 Симо

    5 2 Отговор
    Това(тоя)цял(полу) ИДИОТ,само като си спомня Калофер(мъжко хоро),ми идва .....
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 БЕНЗИНДЖИЯ

    22 1 Отговор
    Родината ни е хубава няма спор но това не ти стига и не го оценяваш заради пречината че нямаш пари да си позволиш нормален живот робуваш за срамна заплата от която нищо не остава само кредити борчове глад болести нерви претеснение какво от всичко това те кара да мислиш добре и да оценяваш "Нещо"
  • 50 КОНТРА

    24 1 Отговор
    НА ТОА НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ КАЖЕ ЧИ СИЧКИ СИ ОБИЧАМЕ БЪЛГАРИЯ АМА ЦЪРВУЛИТЕ ДЕТ СЯ Я РЪКОВОДЯТ А ПРИ ТОВА РАЗГРАБИХА ТРЯА ДА СА НА БЕСИЛОТО А КРАСАВЦИТЕ ОТ ЕКРАНА ДЕТ СА ЕТАЛОН ПО ДЕЗИНФОРМАЦИЯ И ЕТАЛОН ПО СЛУГИНАЖ СА ГОЛЯМА РАБОТА САМО ДО ИДХОДНАТА ВРАТА НА БИТИВИТО. НАВЪН ТЕ СА НИЩЖЖЕСТВА В ОЧИТЕ НА НАРОДА.
  • 51 А нонимен

    6 1 Отговор
    Не так не се изказваи те с толкоз злоба и предразсъдъци та всеки човек си има мнение и може да си изкаже каквото си мисли никой не е длъжен да се съобразява с мнението на другия та нали затова се борихме преди 30год.За демократична страна.
  • 52 Да живее Велика България

    6 2 Отговор
    Червен Боклук!
  • 53 тоа

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    тоа па кво още правиш в България бе.Оди да береш ягоди у ингилизите и чекай у фургону дека спиш дебела англичанка да ти пусне 1 лира да се умиеш физиономията и да видиш колко е убав скотският ти живот
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Разговор

    5 4 Отговор
    Радио Ереван попитали един турчин:-Можете ли да назовете имената на двама известни арменци ?
    -Дартанян и Ян Бибиян
  • 58 Един гост

    8 2 Отговор
    Интересно ми е да разбера дали Хекимян е ходил из дефилето да види дали този нощен пейзаж наистина съществува преди да е побързал въодушевен да се изказва,на мен лично не ми се вярва,баирите като че ли не са същите,а и не ми се вярва във всяка къща пенсионерите да са светнали всички лампи,за да чакат някой да ги увековечи на снимка,района не е чак толкова населен,нито пък е пълно с толкова много вили...
  • 59 Винету

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Диий
  • 60 Бай Х

    7 1 Отговор
    Тва не е Искърското дефиле. Ае у лево.
  • 61 ГЛЕДАЩ

    2 5 Отговор

    До коментар #22 от "НИЩОПРАВЕЩИ":

    Най-накрая някой да каже нещо смислено! За съжаление няма и скоро няма да има такава медия...
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 filo

    2 4 Отговор

    До коментар #39 от "812":

    Какво говориш бе. Една чистачка взима поне 800-1000 лева за 40 часа на седмица работа.
  • 64 руснака

    7 1 Отговор
    Този арменец кой беше и какъв журналист е
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 М. К..

    1 3 Отговор

    До коментар #3 от "Оня с магарето":

    Ти за какъв се взе само джендъри са ти в главата май самият ти си джендър
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Колорадо

    4 1 Отговор
    Тва е Мист, Италия, бе, цървули
  • 69 Иван

    5 1 Отговор
    Шмекерян!!
  • 70 Бачо Киро

    6 1 Отговор

    До коментар #33 от "filo":

    Абе на вас все бай Тошо ви виновен, ама едва ли си бил роден да му помниш физиономията, когато тея, "кликата" му уж, му приеха оставката. Видя се после и колко е заграбил - едно одеяло имаше. Ще кажеш сега, че е дал на децата си? Няма и един "политик" от "демокрацията" който в хиляди пъти да не е превишил това. Ти що си мислиш, че го свалиха? Заради демокрацията и благото на хората, заробени от Комунизма? Или за да могат да разграбят страната определени хора, на чиито наследници и в момента им плащате простотиите? Както се оказва, няма по-прост народ от нашия - от 30 години го лъжат, че лошите комунисти ги няма, а го управляват доказани мафиоти с червени книжки, които и до днес се оправдават с най Тошо, а балъците като теб им вярват...
  • 71 Хитър Петър

    4 0 Отговор
    Голяма статия брей, машалла!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Достатъчно

    6 0 Отговор
    Не стига, че тази несрета по необясними за мен причини се явява всеки ден по телевизора, ами пък и тук ни занимават с него. Не знам от къде изпълзя това момче, ама ако това, което той прави е журналистика, значи медиите в БГ са направо за затваряне - удароли са дъното.
  • 74 Баба на 57 г

    2 1 Отговор
    Честит празник- Денят на Будителите-скъпи сънародници!!! Вместо да давате лоши отзиви,за Антон Хекимян,да бяхте,се заслушали по-добре в думите му,които,каза сутринта.Изглежда, че един български арменец,който се е родил,израстнал и изучил в България, е много по-голям патриот от нас-българите и не е избягал в чужбина,както много млади българи! А що се отнася,до това,кой е българин и кой не е-сизключение на циганите и турците,всички сме българи! Тази красива снимка е наистина,от Искърското дефиле, снимана с дрон. Смея да твърдя,че е така,защото живея в Северозападна България и често съм пътувала,по Искърското се филе в тъмните часове на деня.
  • 75 Бай Ганю

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    Ами ако беше отишла и на други места щеше да види и други красоти. Простата селянка нашата кочина с Алпите сравнява... Не сте 80% - повече сте. И си вярвате на идиотизма.Като ви гледаме от страни и от далеч наистина се чувстваме щастливи че не сме сред вас