7 489 7

Ани Цолова откраднала идея на колежка за новия си бизнес

Ани Цолова откраднала идея на колежка за новия си бизнес
Милена Трачева

Бизнесът, който Ани Цолова започна след раздялата си с журналистиката, може би не е толкова оригинален, колкото тя твърди, пише таблоидът "Уикенд".

Бившата водеща на Би Ти Ви и Нова разкри миналата седмица, че ще води обучения по публично говорене. Проектът бе обявен като „авторски“. Идеята за него обаче, поразително напомня на вече съществуваща дейност, която развива нейна колежка с 25-годишен стаж в националното радио.

Вестникът пише, че сходствата с конкурентката ѝ са както в сайта, така и в рекламния клип, с който Ани Цолова обяви новото начинание, в което се впусна, също има сходство с конкуренцията.

Бившата радиожурналистка Радомира Михова споделя директно на страницата на новоизлюпената си конкурентка:

„Здравейте, Ани! Пиша ви, защото се почувствах неловко, когато видях цели изрази във Вашето видео, които смущаващо са еднакви с тези от сайта (Радомира посочва собствения си сайт — б.а.). И правя уточнение, че моят проект „Успешен глас“ от една година е действащ. Автор на идеята и реализацията е на Евтим Чакъров".

Отговорът на Анна Цолова е: „Радомира Михова, за първи път виждам сайта ви. Очевидно и двете сме тръгнали по един и същ път. И много други хора са в тази писта. Вярвам, че не искате да спекулират с това, което сте написали на стената ми. И затова ви пожелавам успех!“.

Ани Цолова откраднала идея на колежка за новия си бизнес

Важен въпрос, който засега няма отговор, е откъде Анна е взела пари за новия си бизнес. Съдейки по качеството на рекламния й клип, трябва да струва поне 3000 лева. Зад рекламната кампания също трябва да стои сериозна сума, а в същото време Цолова месеци наред не е ходила на работа.

Ани Цолова откраднала идея на колежка за новия си бизнес

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Копие
  Отговор
  1 11:15  01.11.18
  Ами то тук по телевизията всичко е копие на нещо от чужбина - x-фактор, биг брадър, гласове, капки, бг сериалите изобщо се копира яко
 • Радо
  Отговор
  2 11:23  01.11.18
  А може и да е франчайзинг - у нас много бизнеси са такива, а в медиите почти 100%....дори и да го е откраднала, ако е по-кадърна, и развие по-добре бизнеса си, и научи повече хора да говорят по-добре пред аудитория - също няма лошо...навремето японците са разглобявали малки европейски радиа и са ги копирали 1 към 1, и вижте къде стигнаха!!
 • Коментар
  Отговор
  3 11:47  01.11.18
  Крадла
 • БЕНЗИНДЖИЯ
  Отговор
  4 12:06  01.11.18
  Няма как да падне по гръб 2-ри път иначе е обречена на глад и мизерия затова само с добро иначе си е автогол
 • гад
  Отговор
  5 14:25  01.11.18
  В бизнеса няма кражба. Има реализирани проекти , или нереализирани такива. Все едно да отворя супермаркет и да ми кажат ,че съм плагиат...УСПЕХ!
 • гощо
  Отговор
  6 08:43  03.11.18
  Кака Ани от село весело шЪ мЪ учи как да говоря ли Е?!?!?! Тцтцтцтцтцтц...
 • Анонимен
  Отговор
  7 13:41  03.11.18
  Коя е тая???Че все за нея пишат ???Кой го интересува ???Нали щеше да ходи в Америка ???Прав й път и зад нея ..Омръзна ни глупости да четем ...Ако е била стока нямаше сега да се излага ...айде стига с тая ....

Напиши коментар:


Публикувай