1 593 7

Ваня Костова напусна ВИП Брадър ден преди финала

Днес е големяит финал на ВИП Брадър 2018

Събина Андреева

Едва един ден преди финала на ВИП Брадър: Женско царство, Къщата напусна Ваня Костова. Съквартирантите получиха неочаквана изненада на живо тази вечер и разбраха, че един от тях трябва да си тръгне на крачка от големия край.

Ваня се класира на почетното шесто място в шоуто, а отвън я посрещна не Ники Кънчев, а Алекс и Азис. Пред тях тя сподели, че се чувства победител - "преживях своята победа снощи" и допълни, че в Къщата е намерила приятели.

Днес от 21.00 ч. започва големият финал на ВИП Брадър 2018. Кой ще стане любимата звезда на България – Петко, Стефан, Константин, Наско или Божана, ще разберем по NOVA след броени часове.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бай
  Отговор
  1 10:00  02.11.18
  Като ги гледам тия пропаднали випове пропаднали пияници и по опасното е че са психично Болни хора !!!И тези хора са по опасни че карат и коли а си правят на читави!!!
 • гост
  Отговор
  2 10:04  02.11.18
  Психично болен,да оценя здрави хора.....!!!!!
 • Болни мозъци...
  Отговор
  3 10:29  02.11.18
  Как може една знакова личност като Ваня, работила цял живот почтено, изградила си име, изведнъж да се набута за някой дръг сребърник в една помия като тази??? Затова в БГ сме на тоя хал-хората, на които цяла Бългатия се възхищава се продават като прос..тки за някой лев. Затова няма кой да поведе този измъчен народ.
 • впечатлен
  Отговор
  4 10:29  02.11.18
  Изключително смешно и тъпо предаване кой знае защо озаглавено "женско царство". За какво царство става въпрос се вижда. Снощи беше много смешно да гледаш как в "женското царство" останаха само мъже и готвачката Божана, оцеляла по чудо, може би защото я чакат с годежен пръстен. Така наречените мъже се мотаят като мухи без глави насам-натам, подсмихващи се ехидно, много недоволни от жените, чието поведение коментираха вулгарно. Това е Петково царство. Откровено казано обаче, ако чорбаджи Петко стане любима звезда, язък за България. Всички мутри - звезди на България!
 • Ани
  Отговор
  5 10:50  02.11.18
  Моят фаворит е Ваня Костова.Добър и земен човек е ,с достойно поведение.Скромна, истинска и непресторена, същевременно ранима и емоционална.Като професионалист-голям талант.Останалите в къщата участници за финала не искам да ги коментирам.
 • 6 11:43  02.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • ежко бежко
  Отговор
  7 16:30  02.11.18
  Не зная до колко е ранима и нежна ,но е доста нервна!!!!Ако не можеш да си овладееш нервите,не влизай в къщата да се излагаш!А това нейното пеене със стиснати очи е доста дразнещо вече...!!!!

Напиши коментар:


Публикувай