19 455 10

Нещо странно се случва с принц Уилям и Кейт (СНИМКИ)

Защо се е променило отношението им един към друг напоследък?

Събина Андреева

Нещо доста необичайно се случва през последните месеци с принц Уилям и съпругата му Кейт. Това заяви експертът по езика на тялото Джуди Джеймс. Той поясни, е всичко е започнало след раждането на третото им дете. Освен това обаче в основата на всичко са и принц Хари и неговата бременна половинка Меган Маркъл.

„Уилям и Кейт никога не си позволяваха да демонстрират привързаност на обществени места. Никога не се държаха за ръце, не се прегръщаха или целуваха. Но Хари и Меган често го правят. Сега обаче нещата са променени, а това шокира всички”, казва Джуди Джеймс.

„Промяната в езика на телата им показва, че те се обичат повече от всякога. Това се дължи и на факта, че след като роди третото им дете, Кейт е по-уверена и обичана от когато и да било.

„При първата си публична проява след раждането на третото им дете, Кейт бе със спираща дъха лилава рокля на Емилия Уикстед. Уилям изглеждаше силно привлечен от половинката си. Той постоянно я докосваше, прегръщаше нежно през кръста и постоянно ѝ се усмихваше закачливо и любовно. Това се дължи на факта, че е щастлив със семейството, с което жена му го е дарила. И не само. Принц Уилям е доволен и от факта, че жена му отново може да е до него в публичните му изяви”, разкрива още експертът по езика на тялото Джуди Джеймс.

Той поясни, че при последните си публични изяви и самата Кейт изглежда по-сияеща от всякога. „Тя се движи по-уверено и енергично, защото знае, че е добра майка и съпруга, която е силно обичана и подкрепяна от мъжа до нея”, казва Джуди Джеймс.

„Публичната проява на любов между тях е нещо ново. Не така е положението при принц Хари и бременната Меган . Те постоянно се държат за ръка, прегръщат се и се целуват пред хора. От части и заради тях принц Уилям и Кейт решиха по-често да демонстрират чувствата помежду си. Каквото и да си говорим и между принцовете и съпругите им има надпревара. Все пак нищо, че са от британското кралско семейство - и те са хора”’, казва в заключение Джуди Джеймс.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • все по зле ще става
  Отговор
  1 13:38  02.11.18
  Брекзитът и влияе зле.

  Коментиран от #8

 • Гост
  Отговор
  2 14:14  02.11.18
  Не знам какви са им отношенията, ама на Кейт бих й го мушнал между филиите...!!! :)))))
 • незнайко
  Отговор
  3 15:00  02.11.18
  Публикувано във факти.бг: "Все пак нищо, че са от британското кралско семейство - и те са хора” . В последната дума се съмнявам !!!
 • гост
  Отговор
  4 15:36  02.11.18
  Слънцето грейна...!!!!!!

 • Ревлата
  Отговор
  5 16:00  02.11.18
  Рева
 • Ревлата
  Отговор
  6 16:01  02.11.18
  Рева!!!
 • гост
  Отговор
  7 16:14  02.11.18
  Ще го схрускам слънцето,та дано като него бъда вечно усмихнат..!!!
 • ЦСКА умре
  Отговор
  8 19:15  02.11.18

  До коментар #1 от "все по зле ще става":

  А скоро ще влияе и на Английския футбол.
 • Отегчен
  Отговор
  9 19:54  02.11.18
  Оставете ги на мира, де!
 • 10 19:59  06.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай