10 206 12

Приятелката на учител отказа да се омъжи за него и той ѝ отряза...

Мъжът си отмъстил за отказа по изключително брутален начин

Събина Андреева

Учителят Чингиз Бекен решил да предложи на приятелката си да се омъжи за него. Когато обаче тя му отказала, той си отмъстил по ужасяващ и брутален начин.

Младата жена завършвала медицинския университет в Казахстан и затова решила, че сега не ѝ е времето да сключва брак. Полицията, обаче, подозира, че решението ѝ е било повлияно и от родителите, които не харесвали Чингиз. Двамата седели в неговата кола, когато той ѝ предложил. Вбесен, че момичето му отказва, той извадил нож и отрязал главата на любимата си. След зловещото престъпление отхвърленият любим опитал да направи самоубийство и се пробол няколко пъти в корема. Преди това написал прощално писмо, в което молил да бъде погребан заедно с мъртвата жена. Вместо това медиците го спасили и свършил в болницата в сериозно, но стабилно състояние.

След като бъде изписан, ще бъде преместен в ареста. За тежкото престъпление го грозят минимум 15 години затвор. Той не може и да отрече вината си, защото в писмото си на прощаване описал точно какво е извършил. Тялото на обезглавената жена било намерено в колата, паркирана на километри от жилището на Чингиз.

"Родителите бяха против този брак. Но защо трябваше да я убива? Те все пак се обичаха, нищо подобно не сме очаквали", разказва съседка на убитата жена.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Абу Бекяр Измикяр
  Отговор
  1 15:46  02.11.18
  В някой религии отказа е Забранен !!!
 • Batushka
  Отговор
  2 15:55  02.11.18
  Чингизид!
 • цистит
  Отговор
  3 15:55  02.11.18
  добре де едно не мога да разберя в тая тяхна религия "велика". защо има молене защо я е молил или и е предлагал, като тя не може да му отказва.. тия са много прости фанатици.. животни
 • Хасан
  Отговор
  4 16:19  02.11.18
  Какво общо има религията с престъпно деяние ??..оня българин дето си уби жена си и детето си да не би беше праведен християнин...боклуци има навсякъде

 • така е
  Отговор
  5 16:46  02.11.18
  Хасан е прав, въпреки че е приравнил българин с християнин, което не е задължително. Той самия, ако е роден в България, е българин, на който предците насила или доброволно са сменили религията и имената си!

  Коментиран от #7

 • Радо
  Отговор
  6 17:09  02.11.18
  На следващата му приятелка, ако и предложи брак, мисля, че няма да му откаже.

  Коментиран от #9, #10

 • на госта поста
  Отговор
  7 17:25  02.11.18

  До коментар #5 от "така е":

  Голям процент от предците му(на Хасан ) са сменили религията напълно доброволно , с цел да избегнат кръвния и паричен данък през вековете на робството. Оттам идва и турчеенето , високомерното отношение на помаци ,разни мелезаци цигани и други родоотстъпници към хората понесли целия товар на робството. Искрено се надявам автора ( Събина Андреева ) да не цензурира и този път .
 • Егати
  Отговор
  8 17:44  02.11.18
  Сериозно, за отнемане на човешки живот 15 години, ами друг изверг в неговата държава, ако чете това- може да си каже, че по- същия начин би убил, па ще полежи 15-тина години и ще го пуснат
 • 9 18:07  02.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Гост
  Отговор
  10 18:12  02.11.18

  До коментар #6 от "Радо":

  Вероятно следващата му приятелка ще е в затвора и на него ще му е трудно да й откаже.
 • Бочко
  Отговор
  11 18:54  02.11.18
  Човекът се казва Чингиз...какво толкова искате от него?!
 • Ботев
  Отговор
  12 03:40  03.11.18
  В техния нов коран (подобно на новия завет) е вписано, че жена, която откаже на мъж си слага грях - това е причината да се забулват, обличат по начин, който да не предизвикват мъжа. Тази поправка(мъдро вкарана там от умен …преди проникването на Балканите...) е стимулирала набъбването на арабската популация в мащаб от Мадрид до Виена през цяла северна Африка. В Чингиз е дремела ДНК струна от този вид...

Напиши коментар:


Публикувай