6 942 7

Меган извъртяла подъл трик на бившия си съпруг

Тя го принудила да подпишат специален договор

Меган извъртяла подъл трик на бившия си съпруг
Снимка: БТА/ AP
Събина Андреева

Меган Маркъл е накарала първия си съпруг да подпише „договор за бременност“, за да се увери, че ще ѝ бъде предоставено всяко възможно удобство, ако тя роди дете от него. Това съобщава Daily Mail, позовавайки се на информация от близък приятел.

Изгряващата тогава актриса е била толкова притеснена от това колко трудно е отглеждането на бебето, както и връщането на бляскавата физическа форма от преди забременяването, че е поискала съпруга ѝ Тревър Енгелсън да плати за личен треньор и диетолог, ако тя забременее. Херцогинята на Съсекс е поискала и бавачка, която да се грижи за евентуалното бебе, твърди източникът.

Разкритието идва само няколко дни, след като принц Хари и съпругата му обявиха, че очакват първото си дете.

Договорите за бременност стават все по-популярни в САЩ, особено в родния град на херцогинята - Лос Анджелис. Въпреки, че основната им цел е да се уредят родителските отговорности след раждането, като например разпределянето на задълженията между съпрузите, за Меган Маркъл е било най-важно да се увери, че няма да загуби фигурата си. По време на споразумението, което се твърди, че е било уредено няколко години след сватбата ѝ с продуцента Енгелсън през 2011 г., Меган най-сетне прави пробив в киното с ролята си в сериала „Костюмари“.

„Тя е наясно с проблемите с теглото на други членове от семейството ѝ и винаги се е ужасявала да не качи някой килограм, особено предвид кариерата ѝ по това време. Всеки път, когато е напълнявала малко, това се отразявало веднага на лицето ѝ и тя искаше да се увери, че бързо ще е готова отново за камерата.

Меган поиска личен треньор и диетолог по време и след бременността. Сигурен съм, че и бавачка е била обсъждана, но тя основно беше съсредоточена върху здравето и теглото си. Тя може и току-що да се е присъединила към кралското семейство, но Меган винаги е искала да бъде третирана като принцеса“, разказва източникът.

Той разкрива, че Меган не се е обърнала към адвокати, за да напишат официален документ, който тя и съпругът ѝ да подпишат, а сама е съставила такъв. Тя обаче е била непреклонна по тази тема и Тревър Енгелсън не е имал друг избор, а трябвало да се съгласи.

„Знаете какво казват: щастлива жена – щастлив живот. Той знаеше, че се е оженил за някого, който е много загрижен за външния си вид и много несигурен за тялото си, така че просто се съгласи с това. Тя не би приела „не“ за отговор и той го знаеше“, добавя източникът.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 16:22  02.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 2 16:27  02.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Рамбо
  Отговор
  3 16:30  02.11.18
  Тая иначе не е ку**а ??? !!!!!!!!!!!
 • James
  Отговор
  4 17:01  02.11.18
  Предбрачните договори са част от многогодишния еврейски план. През 50те в САЩ са успели да разрушат традицията семействата да живеят в един голям дом поколения наред, със земя и добитък, независими от почти нищо. Просто всеки е можел да си купи малка къща, където да живее там със семейството си. Целта е била да се разбият родовите традиции. Предбрачните договори са следваща стъпка, за да се разруши доверието в семейството и да бъде принизено до обикновен икономически съюз. Така хората остават сами, точно както са били и робите.
 • Куку
  Отговор
  5 03:20  03.11.18
  Хм, как му се навря тази ... не е истина ... Не ми е приятна!
 • страничен наблюдател
  Отговор
  6 14:13  03.11.18
  А детето което чакат да се роди какъв цвят ще е защото майката на Меган е негърка
 • 7 22:50  03.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай