Last news in Fakti

8 Ноември, 2018 13:53 14 698 22

Жените, които никой не иска за съпруги

  • съпруга-
  • съпруг-
  • брак-
  • семейство-
  • жена-
  • мъж-
  • сватба

Проверете дали не попадате в една от "лошите" категории

Жените, които никой не иска за съпруги - 1
Снимка: Shutterstock

Бракът е най-сериозната форма на обвързване. А никой не иска да бъде част от съюз, който да го направи нещастен и ядосан на всички. Винаги трябва да се уверите, преди да се ожените за това красиво момиче, че имате способността да поддържате брака психически и емоционално. Трябва да сте зрял човек, който разбира, че любовта и бракът не са лесни и трябва да работите много, за да постигнете успешното им съчетание. Но освен това, че сам трябва да станете правилният човек, трябва да сте сигурни, че избирате и подходящия партньор за цял живот. Не можете да си позволите да не сте придирчиви. Трябва да сте сигурни, че момичето, което сте избрали, е точно за вас. Не забравяйте, че ще живеете с нея!

Ето защо, трябва много да помислите върху избора на съпругата си, съветва бъдещите младоженци мъжко списание. Въпреки че не е съвсем правилно да се зачеркнат някои жени от списъка на кандидат булките, има някои категории, към които трябва да подхождате с внимание. Това са такива типове жени, с които е невероятно трудно да се постигне щастие в брака. Затова бъдете приемащи към всички жени, но зорко пазете щастието си. Нали не искате да се окажете обвързан с такава жена, която ще изврати и душата ви и цялата идея за любовта. Ето тези типове жени, които категорично не стават за брак:

Винаги недоволна
Пълен негатив. Тя е постоянно разстроена и недоволна от нещо. И това носи в живота ти само негативи. Тя е като тъмен облак, който кръжи и избира на кого да съсипе живота днес.

Егоистка
Такава със сигурност няма да мисли за вас. Тя просто е невероятно егоцентрична и мисли само за себе си. На нея винаги ще ѝ е все едно какво си мислиш и как се чувстваш, ако не може да извлече някакъв дивидент от това.

Материалистка
Тя ще очаква от вас луксозен живот. Тази жена изобщо няма да погледне към вас, ако не е сигурна, че животът с вас ще ѝ донесе куп бонуси. Материални бонуси. И най вероятно вие ще обеднеете съвсем, преди да я направите щастлива. Ето защо бъдете внимателни.

Непрекъснато флиртува
Нейните очи не са предназначени само за вас. Тя винаги активно търси нова цел, за да я стрелне с поглед. Обича да флиртува и да си играе с различни хора. Малко вероятно е да се почувствате в безопасност с нея.

Вечна купонджийка
И двамата трябва да пораснете и да кажете не на клубовете и партитата. Така че, ако тя предпочита да ходи на купони всеки уикенд, едва ли е достатъчно зряла за сериозността на брака.

Взискателна собственичка
Тя ще очаква да ѝ предложите целия свят. Но дори и да го получи, няма да бъде доволна. Тя смята, че не е длъжна да работи усилено, за да постигне някакви цели. Тя вярва, че всичко ще и дойде само на крака или поднесено на сребърно плато.

Жадна за внимание
Тя никога няма да ви остави да се къпете в лъчите на славата вместо нея. Тя винаги ще ревнува, ако успеете и постигнете каквото и да било напредък. Тя иска всички възхитени погледи да бъдат приковани единствено върху нея.

Убедена клюкарка
Тя просто обожава драмата и винаги се стреми да бъде заобиколена от нея. И, в крайна сметка, тази драма ще разруши връзката ви. С нарастването на възрастта ще искаш да сведеш до минимум ненужните караници. Така че, ако източникът на всичко това е вашата съпруга, трябва да биете тревога.

Ненадеждна
Разбира се, че се нуждаете от жена, която ще ви е предана и вярна – това е ключът към успешния брак. Нужна ви е такава, която ще решава проблемите заедно с вас, а няма да избяга в обратната посока, когато трудности изскочат на хоризонта.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чичо Пешо

    68 3 Отговор
    не се сещам да съм срещал жена, която да не е поне едно от тея неща...малко изсмукана от пръстите статия. Трябваше да добавите и да не е фригидна, щото и това не се харесва много-много.

    Коментиран от #7, #8

  • 2 боцмана

    35 2 Отговор
    Всички са еднакви , нали всички са правени с един инструмент и колкото и хубаво да си живееш идва един ден в който се обзавеждаш с едно необходимо зло.
  • 3 Mercedes GLK

    4 1 Отговор
    бог дал бог взел все ще има по нещо върпоса е до колко ние мъжете сме мъже да поправяме а не да изхвърляме защото ножа е с две остриета, сеш се?
  • 4 Радо

    13 2 Отговор
    На мен ми стига само и единствено да е няма, но да не е глуха, че да ме чува като и казвам какво да прави, нямам други претенции.
  • 5 курвоазие

    4 1 Отговор
    На пък ми писна от обратни...!!!!Ще им се не видят претенциите!!!! Тъпи ,,лизачи,,!!!!!!!
  • 6 Сбор

    6 4 Отговор
    Аз съм всичките тези жени, че и мнооого повече и си живея живота с кеф, нека глупаците се ядосват!!!
  • 7 Някоя си

    3 18 Отговор

    До коментар #1 от "чичо Пешо":

    Чичо Пешо, а ти защо реши, че вие мъжете сте идеални??? Нямало жена, която да не е поне едно от тея неща, а мъжете какви сте? Самовлюбени, егоестични, несериозни, безотговорни и т.н и т.н.

    Коментиран от #13

  • 8 Някоя си

    3 12 Отговор

    До коментар #1 от "чичо Пешо":

    Чичо Пешо, а ти защо реши, че вие мъжете сте идеални??? Нямало жена, която да не е поне едно от тея неща, а мъжете какви сте? Самовлюбени, егоестични, несериозни, безотговорни и т.н и т.н.

    Коментиран от #19

  • 9 МИЗЕРНИК

    9 1 Отговор
    ВСИЧКИ СА ХУБАВИ ДОКАТО ВЛЯЗАТ В КЪЩАТА ЕЕЕ КАТО НЕ ИМ ИЗНАСЯ ДА СЕ ИЗНАСЯТ НО ИМА И МЪЖЕ ДАЖЕ ТОВА НЕ МОГАТ ДА КАЖАТ ПЪЛНИ СМЕШНИЦИ
  • 10 Распутин

    14 1 Отговор
    Идеалната жена се казва pornhub.com. Реалните винаги притежават поне едно от гореспоменатите "качества".
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 модерен продукт

    2 4 Отговор
    В характера си жената да бъде флиртажийка!!!!Това всеки не го умее и аз винаги съм се чувствала истински щастлива от това нещо!А с тези с които съм флиртувала ,те го ,,духат,,!Супер!!!!!!!
  • 13 чичо Пешо

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Някоя си":

    факт...
  • 14 Цар Вул

    10 3 Отговор
    Всеки избира и взема най хубавата и най добрата и за следващите все има такива-и добри,и хубави!Но като им вдигнеш полата всички са еднакви!Моята майка/лека и пръст/казваше:"Осрана и опикана слива"!?!Те т,ва е истината!!А най точно определение дават архитектите:Ние сме проектирали жената така,че мястото за удоволствие е между две отходни места!Чао и умната!!Най добре е докато си млад:Чук и бег!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 onq s konq

    11 1 Отговор
    Тоя къде е писал тва обяснява характера на жена ми само къде е пропуснал че е дебела
  • 17 Бацееее

    7 1 Отговор
    Защо да се женим,когато винаги ще има млади
    егоистки купонджиики вечно флиртуващи и тн. За задоволяване ;)
  • 18 Българина

    6 1 Отговор
    Току що описахте всички жени
  • 19 чичо Гошо

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Някоя си":

    Дежа вю. Пешо нийде не е казал, че мъжете били идеални - обаче девойката вече знае, че така е решил, че и го напада за това му решение. Честно казано, с всичките тертипи в статията може да се постигне някаква форма на разбирателство, ама точно с тоя - а, не, мерси. Достатъчно простотии правя за които да ми се вдига джабала с право, че и да си го отнасям и невинен.
  • 20 гощо

    6 2 Отговор
    Един вид не взимайте кОвра интригантка мислеща само за себе си и когато имате нужда от нея тя бяга при тате и мама,че по лесно. И какво разбрахме,че 99% от жените са НЕ надеждни за семейство тцтцтцтцттцтц....
  • 21 Джони Факалот

    0 1 Отговор
    Демек всички жени ,то друг тип не оснана
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.