6 348 20

Жените, които никой не иска за съпруги

Проверете дали не попадате в една от "лошите" категории

Жените, които никой не иска за съпруги
Снимка: Shutterstock
Събина Андреева

Бракът е най-сериозната форма на обвързване. А никой не иска да бъде част от съюз, който да го направи нещастен и ядосан на всички. Винаги трябва да се уверите, преди да се ожените за това красиво момиче, че имате способността да поддържате брака психически и емоционално. Трябва да сте зрял човек, който разбира, че любовта и бракът не са лесни и трябва да работите много, за да постигнете успешното им съчетание. Но освен това, че сам трябва да станете правилният човек, трябва да сте сигурни, че избирате и подходящия партньор за цял живот. Не можете да си позволите да не сте придирчиви. Трябва да сте сигурни, че момичето, което сте избрали, е точно за вас. Не забравяйте, че ще живеете с нея!

Ето защо, трябва много да помислите върху избора на съпругата си, съветва бъдещите младоженци мъжко списание. Въпреки че не е съвсем правилно да се зачеркнат някои жени от списъка на кандидат булките, има някои категории, към които трябва да подхождате с внимание. Това са такива типове жени, с които е невероятно трудно да се постигне щастие в брака. Затова бъдете приемащи към всички жени, но зорко пазете щастието си. Нали не искате да се окажете обвързан с такава жена, която ще изврати и душата ви и цялата идея за любовта. Ето тези типове жени, които категорично не стават за брак:

Винаги недоволна
Пълен негатив. Тя е постоянно разстроена и недоволна от нещо. И това носи в живота ти само негативи. Тя е като тъмен облак, който кръжи и избира на кого да съсипе живота днес.

Егоистка
Такава със сигурност няма да мисли за вас. Тя просто е невероятно егоцентрична и мисли само за себе си. На нея винаги ще ѝ е все едно какво си мислиш и как се чувстваш, ако не може да извлече някакъв дивидент от това.

Материалистка
Тя ще очаква от вас луксозен живот. Тази жена изобщо няма да погледне към вас, ако не е сигурна, че животът с вас ще ѝ донесе куп бонуси. Материални бонуси. И най вероятно вие ще обеднеете съвсем, преди да я направите щастлива. Ето защо бъдете внимателни.

Непрекъснато флиртува
Нейните очи не са предназначени само за вас. Тя винаги активно търси нова цел, за да я стрелне с поглед. Обича да флиртува и да си играе с различни хора. Малко вероятно е да се почувствате в безопасност с нея.

Вечна купонджийка
И двамата трябва да пораснете и да кажете не на клубовете и партитата. Така че, ако тя предпочита да ходи на купони всеки уикенд, едва ли е достатъчно зряла за сериозността на брака.

Взискателна собственичка
Тя ще очаква да ѝ предложите целия свят. Но дори и да го получи, няма да бъде доволна. Тя смята, че не е длъжна да работи усилено, за да постигне някакви цели. Тя вярва, че всичко ще и дойде само на крака или поднесено на сребърно плато.

Жадна за внимание
Тя никога няма да ви остави да се къпете в лъчите на славата вместо нея. Тя винаги ще ревнува, ако успеете и постигнете каквото и да било напредък. Тя иска всички възхитени погледи да бъдат приковани единствено върху нея.

Убедена клюкарка
Тя просто обожава драмата и винаги се стреми да бъде заобиколена от нея. И, в крайна сметка, тази драма ще разруши връзката ви. С нарастването на възрастта ще искаш да сведеш до минимум ненужните караници. Така че, ако източникът на всичко това е вашата съпруга, трябва да биете тревога.

Ненадеждна
Разбира се, че се нуждаете от жена, която ще ви е предана и вярна – това е ключът към успешния брак. Нужна ви е такава, която ще решава проблемите заедно с вас, а няма да избяга в обратната посока, когато трудности изскочат на хоризонта.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • чичо Пешо
  Отговор
  1 14:05  08.11.18
  не се сещам да съм срещал жена, която да не е поне едно от тея неща...малко изсмукана от пръстите статия. Трябваше да добавите и да не е фригидна, щото и това не се харесва много-много.

  Коментиран от #7, #8

 • боцмана
  Отговор
  2 14:23  08.11.18
  Всички са еднакви , нали всички са правени с един инструмент и колкото и хубаво да си живееш идва един ден в който се обзавеждаш с едно необходимо зло.
 • Mercedes GLK
  Отговор
  3 14:49  08.11.18
  бог дал бог взел все ще има по нещо върпоса е до колко ние мъжете сме мъже да поправяме а не да изхвърляме защото ножа е с две остриета, сеш се?
 • Радо
  Отговор
  4 14:51  08.11.18
  На мен ми стига само и единствено да е няма, но да не е глуха, че да ме чува като и казвам какво да прави, нямам други претенции.

 • курвоазие
  Отговор
  5 14:53  08.11.18
  На пък ми писна от обратни...!!!!Ще им се не видят претенциите!!!! Тъпи ,,лизачи,,!!!!!!!
 • Сбор
  Отговор
  6 15:12  08.11.18
  Аз съм всичките тези жени, че и мнооого повече и си живея живота с кеф, нека глупаците се ядосват!!!
 • Някоя си
  Отговор
  7 15:13  08.11.18

  До коментар #1 от "чичо Пешо":

  Чичо Пешо, а ти защо реши, че вие мъжете сте идеални??? Нямало жена, която да не е поне едно от тея неща, а мъжете какви сте? Самовлюбени, егоестични, несериозни, безотговорни и т.н и т.н.

  Коментиран от #13

 • Някоя си
  Отговор
  8 15:14  08.11.18

  До коментар #1 от "чичо Пешо":

  Чичо Пешо, а ти защо реши, че вие мъжете сте идеални??? Нямало жена, която да не е поне едно от тея неща, а мъжете какви сте? Самовлюбени, егоестични, несериозни, безотговорни и т.н и т.н.

  Коментиран от #19

 • МИЗЕРНИК
  Отговор
  9 15:14  08.11.18
  ВСИЧКИ СА ХУБАВИ ДОКАТО ВЛЯЗАТ В КЪЩАТА ЕЕЕ КАТО НЕ ИМ ИЗНАСЯ ДА СЕ ИЗНАСЯТ НО ИМА И МЪЖЕ ДАЖЕ ТОВА НЕ МОГАТ ДА КАЖАТ ПЪЛНИ СМЕШНИЦИ
 • Распутин
  Отговор
  10 16:39  08.11.18
  Идеалната жена се казва pornhub.com. Реалните винаги притежават поне едно от гореспоменатите "качества".
 • 11 16:49  08.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • модерен продукт
  Отговор
  12 17:27  08.11.18
  В характера си жената да бъде флиртажийка!!!!Това всеки не го умее и аз винаги съм се чувствала истински щастлива от това нещо!А с тези с които съм флиртувала ,те го ,,духат,,!Супер!!!!!!!
 • чичо Пешо
  Отговор
  13 17:31  08.11.18

  До коментар #7 от "Някоя си":

  факт...
 • Цар Вул
  Отговор
  14 17:38  08.11.18
  Всеки избира и взема най хубавата и най добрата и за следващите все има такива-и добри,и хубави!Но като им вдигнеш полата всички са еднакви!Моята майка/лека и пръст/казваше:"Осрана и опикана слива"!?!Те т,ва е истината!!А най точно определение дават архитектите:Ние сме проектирали жената така,че мястото за удоволствие е между две отходни места!Чао и умната!!Най добре е докато си млад:Чук и бег!
 • 15 18:11  08.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • onq s konq
  Отговор
  16 19:27  08.11.18
  Тоя къде е писал тва обяснява характера на жена ми само къде е пропуснал че е дебела
 • Бацееее
  Отговор
  17 21:06  08.11.18
  Защо да се женим,когато винаги ще има млади егоистки купонджиики вечно флиртуващи и тн. За задоволяване ;)
 • Българина
  Отговор
  18 03:26  09.11.18
  Току що описахте всички жени
 • чичо Гошо
  Отговор
  19 11:43  09.11.18

  До коментар #8 от "Някоя си":

  Дежа вю. Пешо нийде не е казал, че мъжете били идеални - обаче девойката вече знае, че така е решил, че и го напада за това му решение. Честно казано, с всичките тертипи в статията може да се постигне някаква форма на разбирателство, ама точно с тоя - а, не, мерси. Достатъчно простотии правя за които да ми се вдига джабала с право, че и да си го отнасям и невинен.
 • гощо
  Отговор
  20 11:14  11.11.18
  Един вид не взимайте кОвра интригантка мислеща само за себе си и когато имате нужда от нея тя бяга при тате и мама,че по лесно. И какво разбрахме,че 99% от жените са НЕ надеждни за семейство тцтцтцтцттцтц....

Напиши коментар:


Публикувай