9 Ноември, 2018 07:00 10 295 1

Вашият хороскоп за днес, 09.11.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Проблеми и трудности за някои от зодиите през днешния ден

Вашият хороскоп за днес, 09.11.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Ще проявите решителност в преследване на целите си. Упоритостта ще ви осигури добри резултати. Може да разчитате на подкрепа, ще ви зарадват хубави новини. Обърнете внимание на близките си.

Телец

За вас е необходимо наистина добре да организирате деня си, защото ви предстоят куп ангажименти. Съсредоточете се и резултатите няма да закъснеят. Обърнете внимание на здравето си.

Близнаци

Заредени сте с много вътрешна енергия и бихте могли да се справите с проблемите. Може би тази нагласа ще подтикне мнозина да чертаят дългосрочни планове. Не давайте пари назаем.

Рак

Чудесни възможности ще ви радват днес. Имате проблеми, но се очертават шансове да направите крачка за подобряване на досегашното положение. Позитивни мисли - това е рецептата ви за успех.

Лъв

Днес е добре да контролирате емоциите си. Очертават се куп служебни и лични ангажименти, а също необходимост от вземане на важни решения. Не взимайте страна в спор.

Дева

Денят е благоприятен за цялостната ви реализация, както и за контакти, чрез които ще се стабилизирате в професионален план. Приятна изненада от любим човек.

Везни

Денят е успешен за осъществяване на професионални намерения и идеи. Някои ще сменят работата с друга, по-престижна и по-представителна. За други се очертават пътувания и нови запознанства. Не отказвайте да помогнете на приятел в нужда.

Скорпион

Денят носи трудности за мнозина, но те са преодолими, ако действате концентрирано. Обърнете внимание на здравето си. Среща с приятели ще ви се отрази релаксиращо.

Стрелец

Успех в разрешаването на въпроси от делови, финансов и материален характер ще имате днес. Не толкова безпроблемни обаче се очертаван проблемите в интимната сфера.

Козирог

Проблеми, свързани с недвижима собственост или смяна на жилище ще бъдат причина за вашата умора и раздразнителност. Постарайте се да не изливайте гнева си върху близките.

Водолей

Хубаво е днес да си останете у дома и да си починете. Неприятности в работата са ви изтощили до краен предел. Направо си вземете отпуск. Обърнете внимание на децата.

Риби

Днес ще имате служебни проблеми. Този факт няма да охлади ентусиазма ви и е сигурно, че ще преодолеете пречките. Вкъщи обаче всичко ще е наред.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.