3 430 8

СНИМКИ разкриват огромната страст между Доналд и Мелания Тръмп

Президентът на САЩ и съпругата му избягват да показват привързаност на публични места

Събина Андреева

Мелания Тръмп е най-коментираната първа дама в целия свят. Някои се възхищават на благотворителната ѝ дейност, други са запленени от стилните ѝ тоалети, а трети не спират да хвалят бойния ѝ дух.

Ако господарят на Белия дом си позволи да допусне някаква грешка, Мелания веднага ще намери начин да го накаже за стореното. Тя или демонстративно ще игнорира протегнатата му ръка пред камерите и публиката, или ще го засипе с язвителни коментари в социалните мрежи.

Напоследък отношенията им трудно могат да се определят като безпроблемни. Твърде вероятно е това да се дължи на политическите им задължения, които не им позволяват да си отделят достатъчно внимание.

Преди броени дни пред симпатизанти в Западна Вирджиния американският президент призна, че на Мелания изобщо не ѝ е лесно да бъде негова съпруга. "Тя е прекрасна, прекрасна първа дама! Ето какво ще ви кажа: ако смятате, че е лесно да бъдете първата дама и да се омъжите за мен, е лесна работа - грешите! Това изобщо не е толкова лесно", заяви Тръмп.

Отношенията между Доналд и Мелания започват през 1998 година. Още от началото на връзката им страстта избухва помежду им. Доналд признава, че когато е близо до красивата си съпруга, не може да не се изкуши да не я прегърне или докосне.

Мелания обаче е далеч по-сдържана в демонстрациите си. И докато другите жени припадаха само от погледа му и не спираха да се навъртат около Тръмп, опитвайки се да привлекат вниманието му, Мелания знае цената си и го държи на разстояние.

Съдейки по общите им снимки, няма никакво съмнение, че тези двамата се привличат и са щастливи. Така е било и през 1998 година, така е било и през първите години след сватбата им, например през 2005 г.

Малко преди официалната церемония по встъпване в длъжност на Тръмп, много медии започнаха да пишат за семейните му проблеми. Две години по-късно ситуацията не изглежда по-розово. Отношенията между Доналд и Мелания изглеждат охладнели.

Може би Мелания просто се е изморила от задълженията на първа дама. Всъщност, дори самият Тръмп неведнъж е споменавал, че на жена му изобщо не ѝ е лесно.

Не са угаснали надеждите, че Доналд и Мелания ще си спомнят за страстта, която са изпивали в началото на връзката си и ще успеят да съхранят брака си. Таблоидите ще продължат да следят всяка тяхна публична проява и да документират развитието на връзката им.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ЛЕЛЕ
  Отговор
  1 12:31  09.11.18
  виждам страста в очите на Мелани като гледа банковата сметка на чичо Тръмп. Така не съм виждал и циганин да гори от любов към желязо. а също, местя го страстно.
 • БОЖИ ЧОВЕЧЕЦ
  Отговор
  2 12:40  09.11.18
  КУРВАТА И БОКЛУКА
 • Гост
  Отговор
  3 12:53  09.11.18
  Мамин убавец :)
 • Радо
  Отговор
  4 13:51  09.11.18
  Бай Тръмп си знай работата човека, разбира не само от бизнес, а и от жени - можем само да му завиждаме, благородно естествено!
 • жцаА
  Отговор
  5 13:58  09.11.18
  Събинке, вместо да си изсмукваш от пръстите тази нескопосана сладникава боза ала сапунен сериал, я по-добре използвай младостта да си намериш някой такъв дебел страстен чичко с още по-дебел портфейл.
 • Чеп
  Отговор
  6 14:50  09.11.18
  Това баща и дъщеря ли са?
 • Именно
  Отговор
  7 16:50  09.11.18
  Мда президенството тежи особено като помощници са му Сторми Дениелс Керън МакДугъл ;)
 • hold up
  Отговор
  8 20:04  09.11.18
  Не е гледала красотата,а нещо друго!Като младеж не е бил грозен ,леко симпатичен....!

Напиши коментар:


Публикувай