Last news in Fakti

10 Ноември, 2018 07:00 15 057 1

Вашият хороскоп за днес, 10.11.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Планирайте деня си според астрологичната прогноза

Вашият хороскоп за днес, 10.11.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Грижите за материалното отново ще са на дневен ред, не позволявайте да ви разстройват, днес трябва да потърсите другите измерения на нещата. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да ви изостави.

Телец

Започнете деня с план за действие. Е, може плановете ви да не задействат, но поне ще сте внесли някакъв ред в нещата. Вечерта е подходяща за срещи с приятели на съкровени разговори.

Близнаци

Трябва да погледнете по-отвисоко на нещата, за да не се дразните, че вкъщи е винаги е разхвърляно и мръсно. Не си разваляйте деня заради някои битови неуредици, макар и не толкова дребни. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Рак

Днес е хубаво да отделите време, за да си изясните отношенията с хората около вас. Вие наистина виждате нещата от всички гледни точки, но май имате нужда от повече решителност, за да решите какво да направите.

Лъв

Ден, в който вие ще трябва да поддържате настроението на ниво. Винаги има начин да направите нещата добре,като не се притеснявате и не търсите идеалните варианти. Нали знаете, щом още сте живи, значи има какво още да учите.

Дева

Доста нестандартен ще ви се стори днешният ден, но пък забавен. Може да сте малко прибързани в думите и действията си, но този път околните ще ви приемат по-благосклонно. Все пак проявявайте повече такт.

Везни

Спрете малко и се вгледайте в себе си. Дали не бързате толкова,защото ви е страх да останете насаме с мислите си? Може би трябва да се изправите лице в лице със себе си.

Скорпион

Още един ден с независещи от вас обстоятелства и действия. Оставете се и днес да ви носи течението, а за активни действия има време. Днес е ден за анализи и вглеждане в себе си.

Стрелец

Малко трудно ще ви е днес да излезете от вкъщи, а се налага. Направете малко усилие, щом веднъж излезете и ви лъхне хладният въздух, вече нищо няма да може да спре ентусиазма ви.

Козирог

Изведнъж ще се появят куп неща, които трябва да свършите. Вие сте трудолюбиви хора, едва ли ще се уплашите от работа, ама собствената ви нерешителност ви пречи. Нали знаете, че правите най-доброто за момента, тогава защо се тормозите?

Водолей

Ще се разкъсвате между желанията, отговорностите и изпълнението. Ще трябва да търсите равновесие между нещата, а може би и помощ. Ще трябва да си признаете, че не с всичко можете да се справите сами.

Риби

Днес е вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Бъдете готови да изслушате проблемите на другите и да им съчувствате. Само не приемайте всичко навътре, че тогава става опасно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.