Last news in Fakti

12 Ноември, 2018 07:00 13 147 1

Вашият хороскоп за днес, 12.11.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Силни емоции за повечето зодии вещаят звездите за днешния ден

Вашият хороскоп за днес, 12.11.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес предразсъдъците ви ще ви поставят сериозни пречки. Бъдете по-организирани, не се разпилявайте в много посоки и не обещавайте нещо, което не сте сигурни, че не можете да изпълните.

Телец

Идеи няма да ви липсват, но все нещо ще ви спъва по пътя към изпълнението им. Внимавайте много с хората около вас, не всички са искрени в отношението си към вас.

Близнаци

Ден на бурни страсти и опасности, които между впрочем сами ще предизвиквате. Желанието да доминирате и всичко да зависи от вас може да ви изиграе лоша шега.

Рак

Днес може да срещнете сериозни препятствия по пътя към изпълнението на целта си. Мненията ви с колегите ще са доста различни, а и всеки ще бяга от отговорност. Определено ще ви е трудно да се справите сами, но ще трябва да успеете.

Лъв

Конфликтът днес ще е между желаното и изпълнимото. Не търсете кусури, опитайте да приемете нещата такива каквито са. Ако нещо ви дразни изключително много, ами просто го променете, не мърморете.

Дева

Не е подходящ ден да рискувате, а точно това ще направите и ще си докарате доста главоболия. Поне не обвинявайте съдбата, сами сте го предизвикали.

Везни

Днес ще сте в доста войнствено настроение, но и ентусиазъм няма да ви липсва. Готови сте да направите чудеса от храброст само заради една идея. Дано успеете да убедите и другите в грандиозността на вашите замисли.

Скорпион

Бурни емоции бушуват във вас, а вие се правите на абсолютно безразлични. Поведението ви е, меко казано, неадекватно. Днес определено е по-добре да не говорите, защото всяка ваша дума ще повлича след себе си страхотни недоразумения.

Стрелец

Ценностната ви система определено е доста по-различна от тази на приятелите ви и днес ще имате много поводи да го разберете. По-важното е да се опитате да намерите общ език, без да има засегнати страни.

Козирог

В службата ще ви обърнат внимание, но се дръжте твърде ексцентрично. Днес най-големия ви враг е собственото ви поведение. Бъдете по-премерени и недейте да кокетничите, особено ако се явявате на интервю за работа.

Водолей

Най-добре днес да нямате финансови взаимоотношения с приятели, защото това може да доведе до сериозни конфликти. И не си давайте мнението, ако изрично не ви помолят за това.

Риби

Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както ви се иска. Желанието ви да хармонизирате нещата като сложите някакъв ред може само да провокира неприязън към вас. Не бъдете такива педанти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.