Last news in Fakti

12 Ноември, 2018 02:30 19 083 48

Изборът на кола и начинът на шофиране издават какъв е мъжът в секса

  • кола-
  • шофиране-
  • секс

Повечето жени могат интуитивно да познаят какъв е един мъж в леглото, още докато се возят в колата му

Изборът на кола и начинът на шофиране издават какъв е мъжът в секса - 1
Снимка: Shutterstock

Сигурно сте забелязвали, че има много общи черти между секса и шофирането. Както в леглото, така и на пътя се случват ситуации, които разкриват същността на човека. Някои предпочитат да набират скорост плавно и да карат без да бързат, а други обичат да потеглят рязко и да летят с бясна скорост.

Още по-лесно е да оцените мъжкия сексапил, съдейки по колата, която той кара. Несъмнено хубавец с "Трабант" не може да се сравнява с хубавец с "Ферари". И не става дума само за цената на автомобила, просто мисълта за това, как мъжът уверено и сръчно управлява своята лъскава кола възбужда много повече от мисълта за това, как той безуспешно се мъчи да запали старата си бракма.

Колата и стилът на шофиране ще ви кажат много за един мъж. Затова може би е хубаво преди да започнете да правите секс с новото си гадже да го тествате на едно кръгче с колата. За да разберете за какъв точно секс трябва да се подготвите. В една и съща ценова категория има редица различни модели коли. Нека отхвърлим разпространената идея, че мъжете, каращи огромни коли, компенсират с това някои други размери и се поровим малко по-дълбоко в психологията...

Собственикът на доста стара и поочукана кола от представителния клас иска да прави добро впечатление. Такива хора обикновено умеят да заблуждават околните, пише woman.bg. За тях външното впечатление е много важно. На такъв човек ще му достави удоволствие да вметне небрежно "засега съм с Мерцедес, но смятам скоро да го сменя с BMW" (при това той не уточнява, че Мерцедесът е от 1987 година и че BMW-то, което той смята да купи е от 1991 година). Такива мъже често си избират и любовниците просто за престиж, знаейки че едно красиво момиче ще им подобри имиджа в очите на околните. Затова внимавайте с такива мъже. Те могат да засипят леглото с розови листенца и да ви заливат с шампанско, просто за да ви впечатлят. Пък дали го правят за свое или за ваше удоволствие - това вече е под въпрос. Най-вероятно просто искат да ви заблудят. Преди да започнете връзка с такъв мъж, уверете се, че го интересувате като човек, а не като поредния му аксесоар, допълващ имиджа му.

Ако пък извадите късмет със собственик на нов автомобил, на цена от около 100 хил. щатски долара, имайте предвид, че този мъж много цени комфорта си. Той едва ли ще прави секс в екстремни условия - на пейка в парка например, или пък в някоя беседка. Сигурно няма да го впечатлят и акробатичните пози от "Кама сутра". По-вероятно е той да предпочете нещо по-класическо и удобно. Такива мъже по правило са много придирчиви спрямо външния вид на жените. Искат и любовницата им да е от "представителната класа". Тоест, да е много добре поддържана, красива и изискана жена, по която да се заглеждат и останалите мъже. Така че преди да прекарате нощта с него - не забравяйте да се "тунинговате" изцяло.

Ако прелъстите собственик на джип за офроуд, имайте предвид, че той не случайно си е избрал кола, с която да може да мине и през най-непроходимите гори. Най-вероятно той ще е много смел и самоуверен експериментатор. И сигурно ще изследва и най-затънтените ъгълчета на тялото ви. Възможно е да стане вашият първопроходец в анално отношение. Собствениците на големи коли не се притесняват от проблеми при паркиране. Те искат да заемат много място на този свят. И със сигурност ще искат да заемат много място в мислите и живота ви.

Собствениците на спортни коли явно не планират да създадат семейство в скоро време а и рядко биват положително настроени към сериозните връзки. Мъжете, чиито автомобили вдигат 100 км/ч за 4-5 секунди, обичат риска и силните усещания. Бъдете сигурни, че те бързат не само на пътя. Те бързо минават към сексуалната страна на въпроса (автомобилът им спомага за това) и бързо приключват връзката при нужда. Сред собствениците на спортни коли има много "вечни ергени" и почитатели на секса за една нощ. Шофирането с висока скорост изисква добри умения. Възможно е този шофьор да е доста умел и в секса. Повечето такива мъже предпочитат по-екстремния секс - на публични места, групов, или просто нестандартен.

Собствениците на малки коли обикновено не желаят да изпъкват на пътя. На тях им харесва да остават незабелязани. Не си падат по безумията и в секса, подхождайки спокойно и рационално към интимната връзка. Те не гонят рекорди в сексуално отношение и не искат да се доказват пред никого. Перфектен вариант за шофьор и любовник е мъжът с динамичен стил на каране. Той е способен да прецени правилно и пътната, и креватната обстановка и знае много добре кога трябва да забави и кога трябва да даде газ. Той знае кога си заслужава да изпреварва и кога е по-добре да си остане в своята лента. Такива мъже обикновено шофират бързо и уверено, но не и екстремно. Те уважават правилника за движение и се стараят да го спазват. Пътниците се чувстват комфортно до тях и не изпитват страх. За този тип мъж се сещат обикновено жените, когато заговорят за идеални любовници.

Другата категория са екстремистите. Те карат с абсолютно неадекватна скорост, почти чупят скоростния лост при превключване и стряскат до смърт возещите се при тях пътници. Те искат да си придадат вид на автомобилни състезатели. Обикновено колите им в крайна сметка не издържат на това напрежение. Ако кандидат-любовникът ви редовно попада в ПТП-та, помислете си добре дали наистина го искате. Той изглежда изобщо не държи на колата си, готов е да подлага конструкцията й на нечовешко напрежение, да изгори съединителя и да блъска като луд лоста, просто за да си повдигне самочувствието. За съжаление, е много вероятно той да е такъв и в секса, да се изживява като страхотен жребец, без да помисли за комфорта или удоволствието на партньорката си.

Още един тип шофьори - неувереното колежанче. Тези мъже карат като новаци - много бавно и внимателно. Способни са да се стреснат от другите коли, да пускат друг да мине, когато те са с предимство и изобщо да преценяват неадекватно пътната обстановка с постоянното си презастраховане. Основни качества на тези мъже са предпазливостта, внимателността, желанието да направят всичко възможно най-добре. Тези качества могат да намерят приложение за нещо прекрасно. Най-важното при тези мъже обаче е да бъдете добър инструктор. Трябва да ги поощрявате, да ги карате да се чувстват по-уверени, да им казвате какво ви е харесало и да не се притеснявате да си поискате нещо. Вярвайте в партньора си и той много скоро ще започне да напредва. Най-вероятно ще стане завинаги чувствителен и внимателен любовник, който се грижи на първо място за партньорката си.

Повечето жени могат интуитивно да познаят какъв е един мъж в леглото още преди първата целувка. Така че доверете се на инстинктите си и не бързайте със секса. Очакването на добрия секс е половината от удоволствието от него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТНТ

    111 2 Отговор
    Майко мила!... Егати тюрлюгювеча!...
  • 2 Бакша

    27 2 Отговор
    Е по сериозно с тия статии .Значи не по карането а по марката и то марката казва как може да се кара .
    А не с 200 км и после айди секс соя жена ще си помисли .
    ТЪПИ ЛИ СТЕ то без политика май да
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 НАТО ВЕЦ

    28 0 Отговор
    А ако се возя на задната седалка в ......, от личен шофьор, как ще ми "оцениш" секса ?!

    Коментиран от #10, #19

  • 6 ванката

    20 6 Отговор
    венче верно пишеш тъпотии всякя вечер но този път уцели ключа към раздора на комнетаторите с ключовата дума бмв слагаш ли я в статиите си вярвай че винаги ще имаш коментари тук хората изпитват силна омраза към тази марка автомобил така че може да започнеш и в заглавието да я слагаш и гледай как ще ти се вдигне рейтинга ...
  • 7 Христо

    6 13 Отговор
    Вени карал съм с 283км/ч... имам и джип. Обичам да пътувам дълго, така както обичам и да клатя дълго, чак до тотална умора ги правя и двете. Би ли приела предизвикателството да попътуваме и да се поклатим заедно? Ако си притеснителна може и да забереш и някоя приятелка, мераклия съм за подобен подвиг...
    Та довечера преди да започнеш писането на поредната... статия се сети за предложението ми, ако искаш да го приемеш ще намериш начин да ми го кажеш ;)
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 гощо

    5 4 Отговор
    Моето комби прекършва 90% от така наречените спортни коли! Аз в коя категория съм?!?!? нИИИ мооооААаааа сЪ припозная в таз статия тцтцтцтцтцт

    Коментиран от #45

  • 10 Бачо Киро

    17 4 Отговор

    До коментар #5 от "НАТО ВЕЦ":

    Моля те, не я питай тая "специалистка", че може да реши, че като се возиш отзад, значи всъщност обичаш жената да носи страп-он ...
    Невероятно глупава статия без абсолютно никаква база, освен въображението на пишещата...

    Коментиран от #12

  • 11 hold up

    9 1 Отговор
    Много е относително ,че видите ли този има кола и то супер модерна!Облякъл се е по последна мода ,ухае на най хубавия мъжки парфюм,а пък той вземе ,че излезне обратен! Дали има кола ,дали няма кола ,за мен това е без значение,важното да е МЪж,в истинския смисъл на думата,който уважава жената изобщо!!!!Толкова време коментирам,от статия не съм се оплаквала,и няма да го направя!Не съм лицемерен човек!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 sts

    4 4 Отговор
    ЕЙ,И АЗ СЕ ЧУДЯ ЩО НА ШОФЬОРЧЕТО МИ ,МУ ВЪРЗВАТ ТАКА МНОГО!
  • 14 Нищо не разбиращ

    11 2 Отговор
    А тези, които карат комбайна??????
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 луда 🐞

    2 5 Отговор
    Навила съм се вече на спортисти!!!!!!Със спортно Порше! Предполагам ,че няма да се изложат ,като някои уж наречени,,мъже,,!!!!!!
  • 17 Бръм

    4 1 Отговор
    С Кар-шеринг електричка съм, това какъв ме прави

    Коментиран от #24

  • 18 Driver

    9 1 Отговор
    Много глупости съм чел през живота си но тая "статия" определено чупи тъпомера !!!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 курвоазие

    5 0 Отговор
    Статията предразполага към много хубави помисли,даже към поеми да напиша за мъжките полови членове,че цяла вечер ми са в акъла!Иде ми да стана някакво много хищно животно.., и да нападна всеки който заслужава....!!!!!!!!
  • 21 Карам лада

    4 0 Отговор
    И клатим като двзер
  • 22 Анонимен

    2 2 Отговор
    По-глупава статия не бях чел.
  • 23 чичака

    1 1 Отговор
    да не си търсиш гадже у булгаристана
  • 24 гуньо простия

    2 2 Отговор

    До коментар #17 от "Бръм":

    Използвач! хахахахха
  • 25 Morgoth

    13 2 Отговор
    Ако един мъж кара скъпа кола, значи е богат, а ако е богат майната му какъв е в леглото. Ей това разбират много от съвременните жени, особено от по-младите израстнали в държава без морални ценности и откърмени с чалга.
  • 26 Циник

    10 1 Отговор
    Колкото си по-нисък и тие малка п*та, толкова по-голям джип караш.
  • 27 Jack Bauer

    7 1 Отговор
    Истината е че колкото по-скъпа е колата толкова по-малък е ... "пакета" :D
  • 28 Арлен

    6 1 Отговор
    Да, колата много говори за мъжа - стига да приемем, че всеки може да си позволи да кара каквото иска, а не каквото му се налага ! :))
  • 29 Зейн Малик

    2 0 Отговор
    Търсим гадже у Пакистан! Те там карат по добри коли от тук!Да дойде и Джо Парцаланов ,ще го впрегнем у рикшата!Да се облече като грозна дама от помаклъка,там ще му разкажат играта!Ако е срамежлив ,да си вземе и шофьорчето с него!!!!!!
  • 30 Крадец

    1 3 Отговор
    Изборът на кола,показва единствено,какъв сте по джоба !
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 използвачът без срам

    2 1 Отговор
    Имам хубава кола, но акъл нямам!Моля помогнете!Кое е по хубаво да возя в колата си стар и гнусен плъх или хубаво маце....!Кое ще ми краси колата..?!
  • 33 Ееее

    1 1 Отговор
    Модераторе, защо изтри коментар 12, беше толкова як и на място!
  • 34 hold up

    2 0 Отговор
    Всички мои коментари са яки и на място!Но отрицателните са за меките китки,които ги ненавиждам!
  • 35 Явор

    3 0 Отговор
    А ако е с градския транспортявно е онанист.

    Но има нещо вярно - аз съм с оф роуд и си падам по аналното чукане в гората.
  • 36 Селянина с колелото

    1 1 Отговор
    Да образоваме създателя на статията че "Мерцедес от 1987 и БМВ от 1991 има и за по 1 милон евро, ама той човека само така си говори с очуканата таратайка да знаеш. А вие се качвайте в новата КИА 2019г. и хич да не ви пука че трува едва 25000лева. И като ви закара на кафе ще си го платите. Как ще съдиш по колата за възможностите на един човек. Пффф никога не отивам с колата когато има на среща с жена, мислиш ли че ми трябват кифли да ги тунинговам а те в главата имат АКО, и като видят колата и ??? лелелелел тоя..ауууу...ся ще го ИЗДОЯ. Само че един друг орган ще издои първо...пффф аман от простотия.
  • 37 разочарован

    4 0 Отговор
    За тираджиите нищо не казахте:(
  • 38 Woman

    3 2 Отговор
    Какъв израз, Венелина - анално отношение. И е употребен така, сякаш това е нещо съвсем нормално и в реда на нещата, дори желателно и задължително. Не съм някаква псевдоморалистка, просто излагам фактите наяве. Всички извращения, т. нар. анален секс, орален секс, са вредни за физическото и психическо здраве на жената! Нито доставят удоволствие, нито има сближаване с партньора, напротив. Перверзиите водят до отчуждаване, ненавист, отвращение и погнуса в една връзка. И дума не може да става за любов и интимност при това положение. Ако един мъж те обича истински, уважава, харесва и държи на теб, никога няма да иска тези неща от теб! Не може да изпитваш чувства към някого и същевременно да го третираш като парцал... несъпоставимо е! И ако за повечето мъже знаем че са мръсници, то за жените които вършат това и го смятат за "нормално" е още по-гнусно и жалко. Ако някой се опитва да ви унижава и не зачита личностното ви достойнство - бийте му шута начаса!!!

    Коментиран от #39, #40, #42, #47

  • 39 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #38 от "Woman":

    Това са меки китки,които са егоисти ,когато се любят с жена те мислят за ,,мъжки,, изрод...!От такива няма полза ,за нищо не стават ,само им разширяват анала допълнително!Ето защо ,нашата приятелкаДжона Парцаланова,демек мама Златка,постоянно говореше тук за анали ,намери си млад такъв!И на него му се свидят парите за дъртия плъх ,идва чак от планината за да го обслужи тозва гюбре!!!!

    Коментиран от #41, #43

  • 40 жони

    1 1 Отговор

    До коментар #38 от "Woman":

    "Всички извращения, т. нар. анален секс, орален секс, са вредни за физическото и психическо здраве на жената"" - били се обосновила ?
    "Нито доставят удоволствие, нито има сближаване с партньора, напротив." - Това че на теб не носи удоволствие не значи че на много други жени също не носи.Не всички жени са скучни фригидни майки над средна възраст.Много жени обожават такива неща , а за мъжете да не говорим.Едва ли някой би изпуснал нещо такова.
  • 41 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #39 от "гост":

    Исках да кажа не му се свидят....!!!!!
  • 42 Разбирача

    3 1 Отговор

    До коментар #38 от "Woman":

    Хо хо хооо, не си псевдоморалистка!?? А защо не изтъкнеш истината за ОНЕЗИ МОМЕНТИ, когато те е блъскал някой в задния двор и оттам директно в устата с масивен дебел к""р..!? Яко беше, а!? После като ти начесоха раздразнената анално-орална краста си седна УСПОКОЕНА И ДОВОЛНА на зад""ка да редиш на хората колко било лошо, унизително и прочее!.. Очакваш ли че има наивници дето да ти поверват!?? Ама как ги знам такива неблагодарни мадамки като теб! Първо им се е"е отзад и в устата та две не виждат, нахвърлят се върху мъжа като зверски изгладняло куче, а сетне подхващат песента ама аз не съм такава, не съм като ония щот са жалки, пък аз имам лично женско достойнство!.. Нормално е да си признаеш без излишен псевдосрам естествените природни потребности, отколкото да си такава лицемерно-неблагодарна твар!

    Коментиран от #44

  • 43 Woman

    1 2 Отговор

    До коментар #39 от "гост":

    Точно и напълно вярно.
  • 44 Woman

    1 2 Отговор

    До коментар #42 от "Разбирача":

    Тебе няма да се хабя да ти отговарям, под нивото ми е. Но следва да ти напомня факта, че уста и за**ик имаш и ти, така че ако те сърбят точно тези части, не съди по себе си за всички останали хора...

    Коментиран от #46

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 333

    1 0 Отговор

    До коментар #44 от "Woman":

    Що за глупости! Как да обичам жена, която не ми се отдава напълно? Като принцеса я третирам такава, не като парцал. Слава Богу, не съм попадал на жена, която не прави орална любов, поне.
  • 47 Дрън-Дрън

    1 1 Отговор

    До коментар #38 от "Woman":

    Хм.. Я сега да видим... Ти нямаш влечение към този, с когото си и затова всичките видове секс ти изглеждат черни и извратени. То като не искаш да си с някого, не само секса, ами всичко свързано с него ще ти се вижда чуждо и отвратително, много ясно. Ако щеш един разговор да споделите с този човек, пак ще е гадно. Този мъж не е за теб, смени го или го напусни...
  • 48 Геро

    1 0 Отговор
    Вени, горд собственик съм на Запорожец калинка. Само по себе си това не е автомобил а звяр. Даже самото наименование го издава това. Обичам да ускорявам плавно. Достигам максималната скорост (около 40) и съм в състояние да я поддържам с часове. Никоя мадама не може да устои на страхотния рев на двигателя и отворено триъгълно прозорче на вратата.
    Как би ме класифицирала?