Last news in Fakti

13 Ноември, 2018 13:53 16 784 8

Лекарска грешка съсипала катастрофиралата Кристин Илиева (СНИМКИ)

  • кристин илиева-
  • манекенка-
  • катастрофа-
  • дивна-
  • страх-
  • операции-
  • елизабет методиева-
  • папараци-
  • лекарска грешка

Изповедта на модела разплака цяла България

Преди осем месеца моделът Кристин Илиева се размина на косъм от смъртта в тежка автомобилна катастрофа с певицата Дивна.

Красавицата разкри сърцето си пред репортерката Елизабет Методиева в последното издание на предаването „Папараци“ по bTV,

Двете дами стигнаха до такава кулминация в емоциите, че и двете се разплакаха ефир.

„Често казвам на баща си, че всичко ще мине, ще си стъпя на двата крака и ще ходя нормално. Колкото и време да отнеме, това нещо ще стане“, сподели Кристин.

„Вълнувам се за нещата, които ме очакват. Това нещо не се е случило просто ей така. Със сигурност има някаква цел и някаква мисия да минавам през всичките тези мъки и болки. Трябва да има нещо хубаво накрая, нали?“, се обърна Илиева към репортерката, която не сдържа емоцията и гласът и се разтрепери.

„Често се питам защо съдбата ме постави пред толкова тежко изпитание. Имам си разсъждения по този въпрос, но нека си останат мои. Може пък да ме е предпазила от нещо по-страшно. Ако не беше лекарската грешка, вече щях да ходя. Можеха да кажат на родителите ми: „Не знаем какво да правим, търсете други варианти“. Да не ти се случва в България да те лекуват“, заяви още Кристин. Сълзите в очите дойдоха с темата за поп певицата Дивна.

„Простих на Дивна, тя е моя приятелка. Ако беше таксиметров шофьор, е друго. Можеше аз да съм зад волана. С нея поддържаме връзка, говорим си. Родителите ми също простиха. Когато се видяха в болницата, баща ми прегърна Дивна. Медиите прекалено много я нападнаха. И двете не бяхме пили алкохол. Трябва да сме силни, защото животът е едно приключение. Каквото и да ти се случи, дерзай към щастието!“, категорична е Кристин.

В друго свое скорошно интервю пред bTV, Кристин сподели, че освен проблемите с краката след тежката катастрофа, заради които доскоро се придвижваше трудно, тя получила и паник атаки. Било ѝ трудно да се справи със страха, но благодарение на близките си, това вече е зад гърба ѝ и дори вече няма проблем да говори открито за катастрофата.

"Имам чувството, че силата на любовта ми помогна и ми помага да изживея този момент по-леко и да имам сила. Будиш се сутринта и знаеш, че ще го видиш този човек, ще дойде часът, в който сте се уговорили да се видите. Ако няма такава тръпка — денят ти е сив", обясни тогава Илиева.

"Трудно е да го опиша с думи, но си е много тежко изпитание. На моменти се чудя откъде я вадя тази сила, воля и търпение. По принцип съм супер нетърпелив човек. Ето че се научих да бъда и търпелива", разказа тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдааа

    61 14 Отговор
    Ппц медицината в БГ е била винаги слаба, но откакто Герберастите дойдоха на власт направо разгониха фамилийката на здравеопазнането!!! Всички кадърни и честни медици избягаха от БГ, а тук останаха да бачкат само примитиви с купени дипломи и познания по медицина по-малки от тези на пациентите им. Има останал някой друг разбиращ медик, но за жалост са изперкали, с характер като на доктор Менгеле. Герберастите тотално извратиха здравеопазването и там е по-голяма касапница отколкото в някой хорър филм

    Коментиран от #2

  • 2 Един ....

    27 9 Отговор

    До коментар #1 от "Мдааа":

    Изглежда и психиатрите не си гледат работата...
  • 3 гост

    53 0 Отговор
    И никой не каза каква е лекарската грешка. Голямо писане на новини, няма що, не че това е новина.

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Лекарската грешка е

    13 2 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Че искат да и ампутират крака. Добре, че отива в Турция да я оправят.
  • 6 Дъртият шофьор

    29 0 Отговор
    Да си припомним!
    "За да бъде извадена моделката от смачканата като хармоника кола на Дивна, било необходимо екип на пожарната в Плевен да реже с флекс близо 30 минути ламарините. През уикенда Кристин бе преместена във Военна болница, като десния й крак, който е жестоко пострадал е поставен в барокамера. „Крайникът й беше почти откъснат от трупа, от непоносимата болка момичето беше изпаднало в безсъзнание. Засега не се налага ампутация на десния крак, но може да се стигне и до това“, признават лекарите от ВМА."
    "...Дивна се е движила с около 110-120 км/ ч при максимална разрешена скорост от 60 километра в този участък. За удара е спомогнала и мократа пътна настилка и гумите на колата, които са били силно изтъркани. За такова нарушение се отнема книжка и се лежи в затвора, ако има пострадали“, коментираха представители на КАТ."
    "В родния град на Дивна Русе открай време се мълви, че изпълнителката злоупотребява с дрогата и употребява кокаин и марихуана. Близките й, естествено, отричат."
    На кифлите някой друг им е виновен! А ако, вместо в мантинелата, се бяха натресли в колата на някое семейство с деца?

    Коментиран от #7

  • 7 Моамаба

    11 2 Отговор

    До коментар #6 от "Дъртият шофьор":

    АААА ... МА ТО ИЗПЕКЛО БЙЕ .... А АЗ БИХ СЛОЖИЛ ТУК И ОНЗИ К..УТ, СЛАВЧО ТРИФОНОВ - БАЩИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ, КОЙТО РАЗНИ МОМИЧЕНЦА ГИ ПРАВИ ИЗВЕСТНИ ЗВЕЗДИ И ТАКА Им СПИРА НОРМАЛНОТО РАЗВИТИЕ
  • 8 ААА

    10 1 Отговор
    По принцип - трябва да се кара внимателно, за да не ти се налага да лежиш с отворен череп на операционната маса , и разчиташ на лекари. Да не забравяме , че и те са хора , не са богове и могат да грешат. Не се наемам да коментирам ,дали в случая е имало грешка , или не , има си капацитети за тая работа. Обективно погледнато - селекцията на кадри в България се сгромолясва стремглаво надолу , говорили сме за това , и никой бранш , не е пощаден. Българите имаме една много лоша черта - винаги търсим да прехвърлим на друг вината. Сигурно госпожица Илиева , не за пръв път се качва на този автомобил, запозната е с начина на шофиране на тази "Дивна" ли е възхитителна ли е , или само обикновена кифла. Та тази въпросната "кифла" , дето не е извадила още пари за един автомобил , а са и го дали да го кара (както казваше моя инструктор през 1988г), няма как не си счупи главата , с опасно шофиране , и превъзбуждане от скоростта. Та госпожица Илиева да и беше треснала един шамар навреме , да слезе от колата , или да си хване рейса. А тя е и красива все щеше да се намери някой да я качи -по добър шофьор. Има си първопричина , и следствие - не може да обвиняваш следствието на първопричината.