14 Ноември, 2018 15:19 7 636 5

Ето как зодиите приемат раздялата

  • зодии-
  • зодия-
  • раздяла-
  • връзка-
  • отношения-
  • любов-
  • обич-
  • хороскоп

Какво е характерно за зодиите, когато се заговори за раздяла

Ето как зодиите приемат раздялата - 1
Снимка: Shutterstock

Раздялата е едно от онези събития в живота, които ни се ще да избегнем. На мъжете им се носи славата, че имат способността да разбиват женските сърца по най-коравосърдечния начин, а пък жените са смятани за твърде драматични. Но дали това се дължи на пола или е от зодията?

Тук са изброени начините, по които всяка една от 12-те зодии приключва една връзка.

Овен
Овните са най-праволинейните, когато става въпрос за раздяла. Да се влюбиш в Овен е разтърсващо преживяване. Той ще влезе в живота ти толкова бързо, ще ти завърти главата за секунди и преди да си разбрала, ще си се влюбила в него до уши. Но в момента, в който сърцето му изстине, ще си тръгне, без да погледне назад. И от теб, за жалост, ще остане само една емоционална развалина. Ще си тръгне толкова бързо, колкото е дошъл. Но бъди сигурна, че всяка частица от любовта му към теб е била реална, дори и да не е продължила дълго.

Телец
Телецът не се шегува с взаимоотношенията си и дава 100% от себе си. Той търси обвързаност и емоционалната стабилност. Лесно ще се разбираш с него, защото той иска само да бъде обичан и ценен. Ето защо, ако не можеш да се справиш с тези ясни изисквания, той няма да се поколебае да се махне от теб и да намери някой друг, който да му даде любовта, която знае, че заслужава.

Близнаци
Дори когато краят на връзката е сигурен и неизбежният момент приближава, на Близнаците им е трудно да го приемат. Те се преструват, че нищо не се случва и се държат така, сякаш всичко е нормално. Освен това, те мразят конфликтите и егоистично се надяват, че ще простиш и забравиш. Защото, ако зависи от тях, те могат бързо да си намерят друг, но все още изпитват привързаност.

Рак
Понеже са една от най-емоционалните зодии, за Раците раздялата е много трудна. Дори когато всичко е казано и свършено, те никога не го приемат за пълен край. Те са тези бивши, които остават в живота ти и по някакъв начин все ще се навъртат наоколо и ще искат да бъдете приятели и след раздялата. Те имат най-добри намерения, но най-много ще те наранят като не ти дадат нужната почивка, която заслужаваш.

Лъв
Когато един Лъв ти даде сърцето си, повярвай, то ще е твое завинаги. Той се гмурва дълбоко в любовта и инвестира всичко във връзката си без ограничения. Той ще е с теб и във вечността. И най-вероятно няма да си тръгне от теб, освен ако ти не го пожелаеш. Когато види, че нещата са необратими и сърцето ти вече не му принадлежи, ще си тръгне от живота ти, но едва след като се увери, че неговото „сбогом“ няма да бъде забравено.

Дева
Девата е изключително предпазлива, особено когато става дума за любов. Отнема ѝ много време да се довери и да покаже истинското си лице на половинката си, преди да се почувства сигурна в отношенията си, но пък не е нужно почти никакво усилие да остави връзката си в миналото. Тя се нуждае от теб и от твоите разбиране и благоволение, така че ако не желаеш да направиш това, което иска, ще си тръгне от теб за по-малко от секунда. За Девата е истинска пречка, ако не можеш да я обичаш по начина, от който се нуждае.

Везни
Като романтичен знак съвсем спокойно може да се каже, че приоритетът на Везните е да обичат преди всичко. Когато са във връзка, те са склонни да дадат повече от необходимото на своя партньор. И все пак, те рядко обичат до степен, в която да загубят своята идентичност, защото са изпълнени с прекалено много любов към себе си. Те твърдо вярват, че любовта е взаимно усилие и когато двете страни не са в хармония, те ще се принудят да прекъснат връзката, дори ако това е най-трудното решение, което трябва да вземат.

Скорпион
От момента, в който се обвържеш със Скорпион, той ще се увери, че съдбата ти е завинаги преплетена с неговата. И дори раздялата няма да промени това. Дори когато продължиш живота си и намериш истинската любов, Скорпионът ще е непоколебим в желанието си да си те върне обратно. Ще ти се обажда постоянно или ще те наблюдава отдалеч, защото възнамерява да спази обещанието си никога да не те изостави.

Стрелец
От момента, в който се събереш със Стрелец, ще се чудиш колко време ще ти принадлежи това великолепие. Той изглежда твърде див, за да бъде обвързан с някого. Въпреки това ти ще цениш връзката си с него и тайно ще се надяваш тя да продължи цял живот. За жалост, именно дългите взаимоотношения плашат Стрелеца и се оказват най-честата причина той да си тръгне от дадена връзка.

Козирог
Когато една връзка отива към своя край, нищо на света не може да промени решението на Козирога. Можеш да го молиш за още един опит и да го убеждаваш, че не можеш да живееш без него, но просто знай, че всички твои жалки молби ще ударят на камък. На него все още му пука за теб по негов си начин и ще бъде нежен, но и твърд. Ще те помоли да си реалист и да помислиш логично, че тази връзка е твърде безнадеждна, за да бъде спасена.

Водолей
Когато Водолеят реши да се раздели с теб, ще се чудиш дали връзката ви е била реална. Той има умението да прекъсва отношенията си с половинката делово и с финес – точно като бизнес сделка. Ще се съсредоточи върху фактите, а не върху емоциите и така ще ти обясни причините за края на връзката ви. Докато гледаш в празните му очи и се държиш така, сякаш всичко е наред и логиката побеждава емоциите, сърцето ти ще се разпада на малки непоправими парченца. Ще знаеш, че си го изгубила завинаги.

Риби
Рибите имат най-голямото сърце сред зодиакалните знаци и винаги са готови да ти простят и да те приветстват с отворени обятия дори и след най-страшния скандал. Те имат висока толерантност към болката и по-скоро ще се справят с лошото отношение, отколкото да се откажат от връзката. Но имай предвид, че дори и Рибите имат точка на кипене и когато ги предизвикаш, никога няма да можеш да си ги върнеш. Те ще изчезнат от живота ти и ще ти оставят горчив вкус в устата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Meganoob BG

    4 0 Отговор
    То и да си зодия Жена не е лесна работа.
  • 2 кипящ чайник

    2 0 Отговор
    В никакъв случай,да се върне,че другата зодия е по гадна от мен..!,За какво ми са такива...?!Намразя ли някого,по омразен ми е от всичко на света!То не става въпрос за любов,за едно пустото му уважение,а някой ще те прави на маймуна,за да му е добре на него!Мерси от такива приятели....!През живота си не съм била така наранявана!Заради някакви ненормални прищевки с гюбре,да правиш на невинен човек ,живота гаден...!Отново благодаря за ,,приятните,,емоции,които се помнят цял живот....!!!!!!!!!
  • 3 FUCK OFF

    2 0 Отговор
    КРИВО ДЪРВО СЕ ОПРАВЯ,КРИВ ЧОВЕК ...НИКОГА....ИЛИ ПО-СКОРО ГРОБА ГИ ОПРАВЯ ТАКИВА....
    ОСОБЕНО ДЕВА И ВОДОЛЕЙ.....
    ИЗПОЛЗВАЧИ,МАНИПУЛАТОРИ ,ИНТЕРЕСЧИИ,
    ЛЪЖАТ И ОБЕЩАВАТ НА ПОРАЗИЯ И КОГАТО НЕ МОГАТ ДА ТЕ ИЗПОЛЗВАТ ТЕ РАЗКАРВАТ НАЙ-БЕЗПАРДОННО ОТ ЖИВОТА СИ И ТЕ ОСТАВЯТ ДА СЕ ЯДОСВАШ И ЧУДИШ ОТКЪДЕ ДА Я ЗАХВАНЕШ,ЗАЩОТО СА ТЕ ДОКАРАЛИ ДО БЕЗИЗХОДИЦА...КОГАТО И ДА ГИ ЛИКВИДИРАШ,ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО....
    НО ВСЕ ПАК ВСИЧКО Е ДО ЧОВЕКА ,БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЗОДИЯТА...
  • 4 Катрин

    0 0 Отговор
    Всичко е до човека.. Аз например съм зодия скорпион.. Приключих една връзка без да кажа на самия човек. Без да му обясня.. Сега този човек изгуби всичко заради мен.. Него търся нито говоря с него
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.