Last news in Fakti

18 Ноември, 2018 11:11 6 839 11

Проститутка дрогира и ограби бивш футболист на Локо София

  • антунович-
  • локомотив софия-
  • запой-
  • проститутка-
  • дрога-
  • кражба

Саша Антунович "изгорял" с 500 лева

Помните ли го? Бившият голмайстор на Локомотив (София) Саша Антунович е станал направо неузнаваем, както можем да се уверим от снимките му в социалната мрежа "Фейсбук", където е доста активен. 44-годишният ексцентричен сърбин, качил доста килограми, прикова вниманието с историята, която разкри. Оказа се, че Антунович се е забъркал в колоритен креватно-криминален екшън.

Бившият нападател, който игра за Локомотив (София) от 2004 до 2009 година, се оплака в социалната мрежа, че е бил дрогиран и ограбен от проститутка, която повикал на адрес.

Антунович станал жертва на интимната измама преди дни, докато бил на гости на приятели в Хасковските минерални бани. Той повикал в хотела си местна жрица на любовта, открил я в специализиран сайт за запознанства, където проститутката се самопредлагала за съмнителната цена от 20 лева. Пияният Саша обаче не зацепил, че обявата е примамка за наивници...

Часове по-късно се събудил гол в кревата и установил липсата на сериозна сума пари, която имал в портфейла си. Сърбинът твърди, че компаньонката го е дрогирала, сипвайки му тайно някакъв опиат в питието.

"Росица Иванова, този хасковски жумел, дойде на адреса и ме дрогира и окраде. Давам 500 лева награда за адрес и телефон", пусна обявата за издирване на проститутката Саша Антунович в популярната фейсбук група "Шкембе чорба".

Участвалият във "Вип Брадър" бивш футболист, е доста активен в социалните мрежи. Там той почти всеки ден публикува снимки от личния си живот, най-вече от запои с авери. На един от фотосите пък Антунович държи пачки с евро и към него добавя следния текст: "Имам ойро, не е кат да нямам ойро".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    37 1 Отговор
    Саша ( толумович ) , жертва на един от най старите номера на каките със леко поведение и съмнителни доходи. За съжаление такъв е живота , искаш да е..ш , но се оказваш нае..н.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Шерлок Холмс

    14 1 Отговор
    И как точно го е дрогирала? Да не са пили случайно с прос..... Шампанско? Кой зна е каква е истинската историята с тоя сръбски тюмбел! Малко му е взела
  • 4 един

    13 0 Отговор
    Като го гледам на снимката, освен за обиране за нищо друго не става! В България всичко може! Това направо изумява и привлича всички, подобни на този "бивш нападател", настоящ вулгарен и гнусен тип. Внасяме си ги откъде ли не, защото родните не ни стигат! Напоследък свободно и безмилостно пишем да нарко-дилъри, проститутки, дрогирани, наркомани, крадци с неизпълнени присъди, убийци, които ще бъдат освободени предсрочно, някакви кухи дела, след които престъпниците биват оправдавани по всички обвинения и едва ли не обявявани за национални герои. Нагли престъпници, въоръжени с ножове, пътуват във влакове, никой да на смее да им направи забележка, само да се гушим и да мълчим, докато надуват чалгата. Майко България, защо ли ни се иска да се телепортираме някъде много далече от тебе?!
  • 5 Дедо1

    7 0 Отговор
    ДДДДДДАААААаааааааа страшен БЕГ
  • 6 Тоя тулуп

    4 0 Отговор
    да се благодари, че му е взела само парите, а не и нещо за спомен от него дордето е бил дрогиран! Щеше сега да има гласец меден загорски.
  • 7 hold up

    4 0 Отговор
    От проститутки ,това се получава!Отново поучителна статия.....!!!!Дебел ,слаб ,искал е забавление,да си покаже многото евра,но не е това начина....!Но то проститутките правят забавленията,другите не дават.....!!!!!!!
  • 8 Jo hustan

    12 0 Отговор
    Да се радва,че след като го е приспала не е викнала някои мъжаги да го опънат,а пак знае ли се?
  • 9 Sky-blue

    11 0 Отговор
    Пак като не се събудил с борче в задното дворче трябва да се радва защото иначе щеше да е срам голям хем обран хем е... ан
  • 10 Члена

    12 0 Отговор
    Нали имаш ойро ко ривеш тогава за 500 лева бастун
  • 11 гошу

    2 0 Отговор
    Качвайте го на влака за Вакарел да се повози с Ихтиманските цигани да видим дали ще е толкова отворен после