Last news in Fakti

19 Ноември, 2018 11:39 16 656 7

Даяна не била първата, на която принц Чарлз е...

  • принцеса даяна-
  • даяна-
  • принц чарлз-
  • камила-
  • годеж-
  • брак-
  • сватба-
  • кралско семейство

Принц Чарлз е имал друга изгора преди любимата на народа принцеса Даяна

Даяна не била първата, на която принц Чарлз е... - 1
Снимка: Shutterstock

От десетилетия вече до принц Чарлз стои Камила Паркър. Мнозина обаче се чудят какво щеше да бъде, ако до принц Чарлз все още беше първата му съпруга – покойната принцеса Даяна.

Именно заради любовния триъгълник между Чарлз, Даяна и Камила сега се появиха дълбоко заровени тайни от архивите. Те са свързани с жените в живота на бъдещия крал на Великобритания, какъв палавник в сексуално отношение е бил той и как се е стигнало до това да предложи брак именно на Даяна.

Оказа се, че принцеса Даяна не била първата жена, на която принц Чарлз е предложил брак.

Дълги години бъдещият крал на Великобритания „под крилото” на лорд Луис Маунтбатън, който е чичо на принц Филип (бащата на Чарлз) и далечен братовчед на кралица Елизабет II. Та именно лорд Луис Маунтбатън дълги години бил наставник на принц Чарлз по отношение на секса и връзките с жените. Той дори искал да го омъжи за внучката си - лейди Аманда Елингуорт.

Според документален филм на английския Канал 4 „Кралската къща Уиндзор”, лорд Луис Маунтбатън „в продължение на години тайно обучавал и подготвял Аманда за това да бъде бъдещата кралица на Великобритания”.

Даяна не била първата, на която принц Чарлз е...

Тя била с девет години по-млада от Чарлз, а двамата били много близки. През 1977 година двамата били заедно на пътуване до Карибите на Кралската яхта Britannia. Именно там и тогава Чарлз предложил брак на Аманда. Тя шокирала всички с отговора си - „Не!”. Според близки до двамата причина за отказа ѝ бил, че двамата са по-скоро като брат и сестра, а не като любовници.

Веднага след това лорд Луис Маунтбатън посъветвал принц Чарлз да се отдаде на „забавления с жени” и да „сее на воля своя див овес” преди да улегне и да се ожени.

Чарлз винаги твърдял, че лорд Маунтбатън е „дядото, когото никога не съм имал”, тъй като неговия истински дядо – крал Джордж VI, е починал още когато принцът бил на три годинки.

Но лорд Маунтбатън така и не видял своя любим Чарлз женен, тъй като бил убит при атентат през 1979 година. Младият принц обаче последвал съвета му – имал няколко приятелки преди брака си с Диана.

Говори се, че е имал афера с лейди Дейл Трън, която той галено наричал Канга. Чарлз също така за кратко излизал дори със сестра на принцеса Ди – лейди Сара Спенсър.

Въпреки това голямата му любов останала Камила Паркър-Боулс. Всички обаче били против брак помежду им и затова принц Чарлз предложил брак на Даяна, която казва „Да!”. Двамата се запознават през февруари 1981 г. и се женят на 29 юли 1981 г. Развеждат се обаче през 1996 г.

През 2005 година все пак принц Чарлз се жени за Камила. А първата му избраница – Аманда, е омъжена за Чарлз Винсънт Елингвар, с който имат три деца.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Капитана

    9 1 Отговор
    История достойна за истински принц : >
  • 2 тъпкач

    9 2 Отговор
    Брех, че голям т.ъпкач се извъди тоз принц
  • 3 ванката

    8 5 Отговор
    жалко за даяна беше много умна жена рядко се срещат такива в днешно време но злата англо-еврейска зган я уби
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 леле

    3 2 Отговор
    На снимката и двамата грозни.

    Коментиран от #6

  • 6 Крали Марко

    11 1 Отговор

    До коментар #5 от "леле":

    Не, не са грозни. Просто са си англичани :)
  • 7 Метгонтан

    4 0 Отговор
    Тоя принца ако иде на конкурс за шимпанзета , ще земе максимум 3 то място , хич не е симпатичен , как е взел тва хубавото диянче глаъта ни ми го побира .Ама като си Урко с позиция явно може всичко , хубавото е че може да си позволи да е двуличен , а лошото е че с което и лице да се появи навсякъде си е макак отвсякъде