Last news in Fakti

20 Ноември, 2018 10:44 2 489 7

Весела Нейнски напусна Къщата на Биг Брадър

  • албена вулева-
  • биг брадър-
  • весела нейнски-
  • big brother: most wanted-
  • напусна

Напускането ѝ натъжи най-много Албена и Джулиана

Вторите елиминации в Биг Брадър се проведоха в понеделник вечер. Весела Нейнски стана вторият съквартирант, който напусна шоуто.

Напускането ѝ натъжи най-много Албена Вулева и Джулиана Гани, които видимо бяха изненадани от избора на зрителите. Пред Ники Кънчев Весела сподели, че дава Щита на SDI на Албена и заяви, че има няколко човека, които искат да победят в шоуто.

След изпълнението на мисия „Ах този Джизъс!“ съквартирантите бяха зарадвани, че са я изпълнили успешно и за кратко имаха възможност да се зарадват, че отново ще имат топла вода и достъп до склада. Радостта им обаче беше помрачена от Биг Брадър, който отново наложи санкции, заради Златка и Емануела, които си свалиха микрофоните и се скриха в банята. Ситуацията сериозно разстрои Златка, която се почувства виновна. В крайна сметка Биг Брадър предложи на двете жени да споделят пред всички за какво са си говорили и да прецени дали да възстанови нормалния живот в Къщата. Златка и Емануела изпълниха задачата и зарадваха съквартирантите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    14 1 Отговор
    Тая мияза на пекинез.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 никси

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "дедо":

    ия ия дедо ия тия цьрвули са презадоволени сьс всичко иходят там да ядат и пият на гьрба на данькоплатците и се излагат пред цяля бьлгария дьржавата недавапари за наи кадьрните и можещи хора а за такива утрпки на народами даи смрад изрелища акосте глупави гледаите гитова са хора от хаи лаифа и постоянно обикалят всички телевизиивсе едни исьщи ги има навсякзде що некажат нещо за фермата тамсе визда кои кое
  • 4 Диди

    3 1 Отговор
    Отблъскваща физиономия.
  • 5 за пореден път

    8 0 Отговор
    Весето Нейнски се писа оперна певица преди доста време. Да е пяла добре, не е, макар че много била пазела гласа си. От пазене съвсем е закърнял. Имаше нелоша външност и си падаше по хубави мъже, но пееше фалшиво. Друго прави впечатление. Отвратителното постоянно присъствие на Вулева и майка й, отвратителна неадекватна бабичка, подобна на Баба Яга, нахална, проста и тъпа, все още мислеща се за привлекателна жена поради напредналата деменция. Дъщеря й пък, мюсюлманката, захвърли фереджето и сее злоба и арогантност на воля. Жалка работа. Да не говорим за Джулияна или както там се казва, която с огромния си сигурно 5-килограмов бюст, непрекъснато на показ, прилича на дърта крава. Голям ВИП, голямо нещо!
  • 6 Гост

    5 0 Отговор
    Кви ВИПове са тиа утрепки
  • 7 Колумбиеца

    4 0 Отговор
    Ония гей бил и наркоман... Уж! На тия всички у Къщата им требе малко тревичка очевидно си кажат и майчиното мляко... Нъл тъй!?