20 Ноември, 2018 13:26, обновена 20 Ноември, 2018 13:53 11 083 11

Откриха кое е точното време за изневяра до ден и час

  • изневяра-
  • време-
  • час-
  • ден-
  • честота-
  • връзка-
  • провал-
  • предателство-
  • лъжа

Статистика показа кога най-много изневеряват хората

Откриха кое е точното време за изневяра до ден и час - 1
Снимка: Shutterstock

Колкото и успешна и здрава да е една връзка, понякога се случва да се съмняваме във верността на половинката ни. Много хора се питат дали партньорът им не им изневерява. Е, ново проучване, направено във Великобритания, даде доста интересни подробности по тази тема.

Оказа се, че ако половинката ни изневерява, то това се случва в точно определени дни и даже и в определен час. Не само това, но и извиненията, които кръшкачите си измислят, се оказва, че са доста идентични.

И така – има два дни в седмицата, в които много трябва да внимавате къде половинката ви твърди, че е.

От изследването става ясно, че изневерите най-често се случват във вторник и петък. Даже последният работен ден от седмицата е най-предпочитан за кръшкане.

„Петък е краят на работната седмица и идва уикендът, който е отреден за почивки и по-свободно поведение. Точно тогава човек, който изневерява на половинката си, се сеща за „другия”. Излиза, че точно в 18:45 най-често любовниците се виждат и правят секс. Понякога любовната афера започва и по-рано – към 17:30”, разкрива говорителят на изследването Кристиан Грант.

По думите му 92% от неверниците си признават, че най-честото извинение, което си измислят за пред официалната си половинка е, че имат допълнително работа в офиса или ще пийнат нещо с колегите след работа.

Но това не са единствените оправдания, които кръшкачите ползват. 74% от прелюбодейците пък твърдят, че са във фитнеса или извършват друг вид спорт, докато всъщност мърсуват под чаршафите с друг/а.

Друго популярно оправдание на неверниците е, че стар приятел им се е обадил и ще се видят за по питие (68% прибягват до това). 61% от измамниците твърдят, че са заседнали в задръстване и трафикът е кошмарен, затова ще се приберат по-късно. 58% от хората, които си имат любовник, се оправдават, че са на пазар.

Каквото и оправдание да си измислят излиза, че всички, които имат афера са като Пепеляшка – прибират се у дома при официалната си половинка преди полунощ. Те смятат, ако се приберат след 00:00 часа това ще отвори вратата за повече неудобни въпроси, но ако са се появили преди този час, то всичко е точно.

Освен това те правят и друго нещо, което гарантирано може да ги издаде, че определено не са правили това, което са казали, а са правили секс с друг човек.

„Ако половинката ви в петък е бил някъде без вас, а в събота иска да излезете заедно, то това е гаранция, че ви е изневерил. Не че нещо, но по този начин той „компенсира” пред вас. Изпитва угризение за това, което е направил предната вечер и затова иска сега да се реваншира”, казва още говорителят на изследването.

По техни данни другият популярен ден за изневяра е вторник. „Любовниците се виждат средно по два пъти седмично. Това е често срещано явление. И ако не е петък, то вторият работен ден е времето, когато също може да си намерим оправдание с работата ни, а реално да идем да правим секс с друг”, казва още Кристиан Грант.

И така, ако искате да знаете дали човекът до вас ви изневерява, то внимателно следете къде е във вторник вечер и най-вече в петък около 17:30 и 18:45. А ако пък събота вечер все сте заедно, то съжаляваме, но може и да има трети човек във връзката ви.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    27 5 Отговор
    На питие , задръствания , пазари всичко това са глупости. Щом сте изтървали работата до там , че да ви разпитват и да лъжете и да се оправдавате , късай и хвърляй , но знайте едно никой не пита лъва къде ходи.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ivo

    2 1 Отговор
    Събинче,искам те душко в тази поза.
  • 7 Иванов

    3 2 Отговор
    Аз ги съжалявам прелюбодейците. Това е нарушаване на пряка Заповед на Твореца и човек сам умъртвява душата си. Та няма какво да гледате дни и часове. Друго трябва да се гледа и то от всички страни, преди брака!
  • 8 hold up

    3 1 Отговор
    Love sandwich!!!!!Не се отказвам от калоричната и любимата си храна!Зимно време към 18 h е най подходящото време!,,Къде беше? С приятелка на китайски по чай!Правят го доста дълго време ,знаеш,имат традиции китайците!,,Ще повярват ,няма как !Ако си убедителен!!!!!
  • 9 гощо

    2 0 Отговор
    кОври фраш гъста мрежа от пееераси тцтцтцтцт
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 гацо

    2 0 Отговор
    Всички изневеряват през деня.Вечер се прибират ни лук яли,ни лук мирисали!