Last news in Fakti

21 Ноември, 2018 15:11 4 145 2

Принц Чарлз на косъм да загуби око по време на кралска семейна фотосесия (СНИМКИ)

  • принц чарлз-
  • принц луи-
  • принц хари-
  • принц уилям-
  • кралско семейство-
  • деца-
  • дядо-
  • фотосесия

Снимки от провеждането на семейна фотосесия на кралското семейство показаха фамилията в нова светлина

Оказва се, че британското кралско семейство не е чак толкова сериозно, колкото протоколът повелява. Кралската фамилия показа, че може да се забавлява в нова фотосесия по случай 70-ия юбилей на принц Чарлз. Във фотосесията се включиха Кейт Мидълтън, принцовете Уилям и Хари, Меган Маркъл, Камила Паркър, както и децата на Кейт и Уилям.

Като всички други деца и децата от кралското семейство не обичат да стоят мирно, а да играят, правят бели и щуреят. На снимките "от кухнята" се вижда как принц Джордж се смее искрено в обектива, а принцеса Шарлът стои мирно като истинско ангелче. На друга снимка обаче се вижда как най-малкият - принц Луи се опитва да грабне дядо си Чарлз за лицето и едва не му бръква в окото по време на фотосесията.

Семейството, включително и "нападнатия" принц Чарлз искрено се забавлява по време на случващото се. Миналата седмица рождения ден на принца на Уелс бе отпразнуван в Бъкингамския дворец и цялото семейство почете принц Чарлз.

На третата снимка от албума се вижда забавния кадър, включващ принц Чарлз и най-малкия му внук принц Луи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА ВЪВ В ГРУПА ВИНОВЕН Е ЛУПИ

    5 4 Отговор
    Коя от двете е по страстна в леглото,Кейт или Меган,да гласуваме!!!
  • 2 впечатлен

    5 1 Отговор
    Изключително хубаво бебе е принц Луи. И трите деца на Уилям и Кейт са изключително готини. Симпатично семейство, да са живи и здрави! Не злобейте и не пишете глупости, макар че горенаписаното просто е глупаво. Как едно бебе щяло да извади окото на дядо си "на косъм". Семейството е прекрасно и дано остане такова. Повече такива хора. Приятни за гледане. Ако бяхме останали монархия, щяхме да сме много по-добре. Нямаше да достигнем до пълно ОПРОСТАЧВАНЕ!