5 179 13

Никита сипе критики към Джулиана Гани, която развя пищен бюст в ефир (СНИМКА)

Луксозният живот на еротичния модел извън къщата на Биг Брадър не се нрави на някои от съквартирантите в къщата

За разлика от Русата Златка, която не спира да се прави на целомъдрена монахиня в къщата на Биг Брадър, Джулиана Гани не се притеснява да показва огромния си силиконов бюст и да разказва за живота си на "принцеса", която постоянно е обгрижвана от професионалисти.

Въпреки че Гани и Никита го играят приятелки, Джулиана не можа да преглътне критиката на съквартирантката си, че харчи много пари за женски глезотии като фризьор, маникюр и козметик.

Силиконовата мис сподели, че в дома си няма дори шампоан, защото е свикнала за косата ѝ да се грижат професионалисти. Това бил навик, който изградила още като малка, защото за външния ѝ вид винаги са се грижили други, а не самата тя.

След като чу разказа ѝ Никита я обвини в прахосничество. Това се оказа нещо, което Джулиана не можа да преглътне и изтича да се жалва на останалите, търсейки съчувствие и съпричастност, след като срещна неразбиране от страна на дружката си.

Макар понякога да се появяват дребни неразбирателства като това, еротичният модел няма проблем с общуването с останалите съквартиранти, които изглежда много я харесват. Понякога обаче, тя изпитва трудност с... обличането, заради огромния си бюст. Това бе причината да помоли за помощ Никита, която се опитваше да прикрие гърдите ѝ, докато Гани сваляше ризата си.Опитът ѝ беше абсолютно неуспешен, защото гърда, с почти килограм силикон, се прикрива трудно.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 12:10  23.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • гост
  Отговор
  2 12:29  23.11.18
  Баш кифла. Да си известен с едни цици, които дори естетически са грозновати, макар и големи. Да обясниш, че нямаш шампоан у дома понеже винаги ходиш на фризьор, гримьор и стилист, на фона на ежеднението на българите е пълна подигравка. Най-големите звезди остават звезди, защото не се възгордяват, а тази мома се бие в гърдите, че тя косата си не може да измие. И това било за пример на младите.
 • Bat Baian
  Отговор
  3 13:18  23.11.18
  Кухо е момичето ама поне не е злобно...ония другите пепелянки са по зле...Джизъса един ден ще го обявят за мъченик....

 • КАЛЪПА
  Отговор
  4 13:21  23.11.18
  ДЖУДЖИИИИИИ ОбАДИ СЕ ЧЕ ТИ ДАМ ДВА КАЛЪПА ДОМАШЕН САПУН И КРЕМ ЛУПИ ЗА ДУПИ
 • INTRUDER
  Отговор
  5 13:39  23.11.18
  Големи, ама не истински, важното от долу да е стегнатка, а не като на Дъмбълдор ръкава!
 • WARRIOR
  Отговор
  6 13:43  23.11.18
  Таа па Никита верно ли така изглежда???Прилича ми на ритана зелка.Тя е страшна ве майна, сякаш е ядосала боксьор...ЦЦЦ...
 • Дедо Йоцо
  Отговор
  7 14:20  23.11.18
  уиотрошачка
 • Глория
  Отговор
  8 14:31  23.11.18
  Мили хора, тъпоглави са всички и особено тези дето правят с тях това глупаво шоу. И най-глупави са тези дето ги гледат, слушат и пращат есемеси. Охххх, няма какво друго да кажа. Ако престанат да ги гледат и айде аут!

 • 9 15:31  23.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 10 17:23  23.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Гост
  Отговор
  11 10:17  25.11.18
  Ефтини курвентии
 • 12 13:36  25.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Телевизора на Елвис
  Отговор
  13 09:16  26.11.18
  Това гюбре не е ли наясно, че звездите дето си ги е накълвала над циците требе да се заслужат? Сред пандизчиите такива звезди имат право да си накълват само след определени "заслуги", които съм сигурен, че тая ги няма, щото няма дупе да върши разни работи. Символиката им означава пълно отрицание на всичко, живот по свои правила и несломяване "от системата" Татуират се на коленете, на лактите или на раменете/гърдите. Тука имаме налице едно мекотело, което редовно стои на колене, направило си е медицински топки по общоприет калъп и се е навряло в режисирана селска простотия по телевизията.

Напиши коментар:


Публикувай