16 937 2

Брад и Анджелина взеха изненадващо решение

Те постигнали примирие по много важен въпрос

Брад и Анджелина взеха изненадващо решение
Снимка: Shutterstock
Събина Андреева

Брад Пит и Анджелина Джоли се готвят да подпишат споразумение за попечителските права над децата, защото са осъзнали, че враждата им само им вреди, съобщи ContactMusic.

По този начин актьорите ще избегнат дългата съдебна битка. Макар и Анджелина Джоли първоначално да искаше децата да бъдат поверени само на нея, а Брад Пит да получи "минимално време" с тях, споразумението ще му отреди "доста време".

Брад Пит и Анджелина Джоли имат шест деца. Най-големият е Мадокс - на 17 години. Пакс е на 14, Захара - на 13, Шайло - на 12, а близнаците Вивиен и Нокс са на 10. След като подпишат споразумението за попечителството на децата, филмовите звезди ще започнат да си поделят финансите, натрупани през годините съвместен живот. Те имат да делят стотици милиони долари. Актрисата неотдавна е връчила финансовите си претенции на юридическия екип на бившия си съпруг за преговорите.

През август актьорите постигнаха временно споразумение по попечителството на децата само седмици след като Анджелина Джоли обвини Брад Пит, че не плаща "значима" издръжка за тях. Няколко дни по-късно обаче той отговори, че ѝ е "дал на заем" 8 милиона долара, за да ѝ помогне да купи сегашния си дом и е платил над 1,3 милиона долара за нея и децата. Тази година съдът нареди Анджелина Джоли да се погрижи децата да прекарват повече време с баща си. Ако не го спазва, рискува да загуби попечителските права.


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • експерта
  Отговор
  1 03:15  24.11.18
  НЕСЪВМЕСТИМОСТ НА ХАРАКТЕРИТЕ
 • сноу
  Отговор
  2 19:20  25.11.18
  На това" нищо" що му викат дЖоли.

Напиши коментар:


Публикувай