5 786 12

Съпругата на Стоян Роянов: Я Я ме обожава!

Половинката на Я-Я споделя, че са заедно от 18 години

Теменужка е името на съпругата на музиканта Стоян Роянов - Я Я, заради която той упорито отказва да докосва чужди жени, пише в."България Днес".

Участникът в Биг Брадър призна в къщата, че преди години е изневерил на половинката си, за което много се разкайва сега. Това е и причината Я Я да измисли религията "Уагабунга", с която скъса нервите на всичките си съквартиранти. Чудатият изпълнител провали няколко мисии и остави без храна, ток и вода останалите известни.

"Какви мисии той е отказал и защо- това е извън моите интереси. За мен семейството е преди всичко, то е на първо място. Аз не гледам телевизия от 15 години и не следя участието му. От това, което чувам мога да кажа, че държанието му е много хубаво за един женен мъж. Гордея се с него", коментира пред вестника Нуша и допълва: "Изборите, които прави в къщата, са си негови. В реалния живот мога да кажа, че имам уникален съпруг във всяко едно отношение. За по-добър не бих могла да си мечтая!"

Подобно на половинката си, Нуша е доста интересна и всестранно развита личност. Творчеството й е ориентирано предимно към деца. Тя е илюстратор, писател, графичен дизайнер, издател, учител по рисуване, мечтател, инициатор на конкурс за авторски детски приказки. В продължение на шест години е живяла в САЩ, а в момента заедно със Стоян и дъщеря им Виктория пребивават във Варна. Тийнейджърката е много близка с родителите си. Споделя, че в тяхното семейство нито спорят, нито се карат. Вики се дразни единствено, когато татко ѝ се разсея, докато се опитва да му каже нещо важно, но допълва, че това си е негов проблем.

"Със Стоян сме женени вече 18 години и искаме още много години да имаме пред нас. Той е уникален не само като съпруг, но и като баща. Мога да кажа, че и аз съм уникална - нещо, което той обожава. Ние сме си и по-различни в живота, затова се подкрепяме, обичаме и се разбираме. Вдъхновяваме се един друг, за да вървим напред и да правим това, за което сме тук", споделя още Теменужка Роянова.

Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • hold up
  Отговор
  1 11:44  27.11.18
  Яяяяяяя,е доста интересен човек..! Единствено го харесвам ,че ,,свири,,на един от любимите ми музикални инструменти......!!!!!!!
 • СссереМ
  Отговор
  2 11:47  27.11.18
  Шматка.
 • Blesed
  Отговор
  3 12:39  27.11.18
  Мечтател- б*си яката професия! Как не съм се сетил по- рано?!

 • Пич
  Отговор
  4 13:22  27.11.18
  Тоя е изперкал помак
 • ЯНИ
  Отговор
  5 13:31  27.11.18
  Представям си и'' н у ш е т о''кво чудо на чудесата е съдейки с кой живее....и т.н....
 • аналния педал
  Отговор
  6 14:19  27.11.18
  Искаш ли пак ....?С кой живееш?Лъжеш една нещастница?Нема пък на един безобразник да даваме обяснения...!!!!С тебе кой иска да живее?Виж си живота,за нищо на света не искам такъв!
 • 7 14:23  27.11.18
  Този коментар е премахнат от модератор

 • тоя
  Отговор
  8 15:20  27.11.18
  куку си доди, чикирики си оди
 • един
  Отговор
  9 18:07  27.11.18
  Този човек, добър музикант, реши да играе роля. Но да си музикант съвсем не означава, че си добър актьор. Стремежът му да се прави на много оригинален му изигра лоша шега. Като прибавим безконтролното пиене, пушене и егоизмът му, съвсем се оля. Диалектът от детските му години започна да се проявява, заплете се във фантазиите си и стремежа да бъде различен от всички останали, държа се като разглезено дете и предизвика омразата на хората в къщата, особено на жените, и презрението на публиката. Жалко, иначе сигурно не е лош човек.
 • Нушка бате
  Отговор
  10 20:04  27.11.18
  Заклех се...
 • Ние
  Отговор
  11 21:02  27.11.18
  Готин беше, интересен беше и много по-добър артист от професионалните артисти. Да са живи и здрави всички
 • Athena Gloria
  Отговор
  12 14:16  30.11.18
  Уникална лъжа,скъпа Нуша !Не бързай толкова !Безсъмнено ти не успя да затвърдиш позициите си в САЩ и беше изритана .Симпатията ,която ЯЯ изпитваше от години към теб вече премина в антипатия .Много скоро официално това ще бъде и потвърдено от него в съда .Предстои ти развод ,скъпа тъпа ! Ура !

Напиши коментар:


Публикувай