Last news in Fakti

28 Ноември, 2018 07:00 16 274 0

Вашият хороскоп за днес, 28.11.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес

Везните и Рибите ще блеснат на работното си място

Вашият хороскоп за днес, 28.11.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес най-добре ще работите в екип. Вие винаги успявате да се впишете по най-добрия начин във всяка компания, но днес ще сте просто ненадминати.

Телец

Днес лесно ще губите самообладание заради дреболии. Импулсивността ви ще доведе до необмислени постъпки. Не бъдете прекалено разточителни.

Близнаци

Сутринта ще сте доста разсеяни и дори на моменти неадекватни. Следобед ще се почувствате по-сигурни, но пък много ще ви влияе оценката на околните.

Рак

Днес ще успявате да съзирате причините за явленията, ще сте почти като ясновидци. Не се възгордявайте, това е временно състояние, макар да имате потенциал за развитие.

Лъв

До обяд настроението ви ще е доста променливо и е по-добре да не бързате с решенията, защото определено ще сбъркате. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари.

Дева

Сериозни психологически проблеми ще изплуват на повърхността. Вие винаги сте успявали да се справяте в подобни ситуации, но днес ще е доста по-изнервящо. Май освен да мислите положително, друго не ви остава.

Везни

Днес ще можете да блеснете в целия си блясък на служебното поприще. Е, може да ви глождят някои страхове, но вие не позволявайте околните да разберат. Концентрацията и сдържаността днес са най-големите ви помощници.

Скорпион

Доста кисели и подозрителни ще сте днес, а това определено не е печелившо поведение. Сдържаността ви ще предизвиква недоверие у околните. Усмихнете се, отпуснете душата си, дишайте с пълни гърди, положителната нагласа винаги променя нещата, дори и да е само вътрешно.

Стрелец

Прекалено импулсивно, идеалистично и непрактично ще действате. Ще губите енергия за неща, които определено са безсмислени. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси.

Козирог

Днес може да се забъркате в някакви скандали. Склонни сте да използвате непочтени средства, за да постигнете целите си. Тук е моментът да се замислите за етичната страна на въпроса.

Водолей

Доста грешни изводи ще правите днес и то на базата на неизяснени факти. Бъдете по-премерени в думите си, особено ако обвинявате някого. Нали знаете, че понякога думите може да са много опасни.

Риби

Определено ще сте за пример в работата. Хубав момент да научите и другите на своите методи за подредба, така и на вас ще ви е по-лесно впоследствие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА