2 157 3

Най-срамните моменти от живота на кралското семейство (ВИДЕО)

Най-срамните моменти от живота на кралското семейство (ВИДЕО)
Снимки: shutterstock

Членовете на кралското семейство също попадат в неловки и срамни ситуации, като всички останали. Разликата обаче е, че медиите не дебнат кога някой обикновен човек ще залитне от правия път или ще направи глупава или комична грешка, но следят изкъсо членовете на кралското семейство, с надежда да открият всяка тяхна грешка и срамна тайна, до която могат да се доберат. Тогава животът им става публичеб, а дребни наглед неща, се раздуват до нечувани величини.

Най-срамните моменти от живота на кралското семейство (ВИДЕО)

През 1992 г. снимка, на която любовникът на Сара Фъргюсън смуче пръста на крака ѝ, шокира кралския двор, когато се появява в медиите. По това време Сара била заедно с кралицата в замъка Балморал. Скандалът е голям и тя бързо напуска кралското имение, като след това не е канена там чак до 2008 г.

През 1971 г. от трезор на лондонска банка биват откраднати голи секс снимки на принцеса Маргарет. По-късно медиите разбират за случката и я раздуват пред обществото, но без да се докопат до някоя от скандалните снимки на принцесата. През 2008 година е направен и игрален филм (The Bank Job), базиран на тази история.

През 1992 г. The Sun публикува препис от телефонен разговор между принцесата на Уелс и нейния предполагаем любовник Джеймс Гилби. Тя все още е омъжена за принц Чарлз. В разговора Гилби назова принцеса Даяна с името на домашния любимец squidgy 53 пъти и казва, че я обича. Аферата е наречена Squidgygate заради псевдонима.

Скоро след това, през 1993 г., австралийско списание пусна скандален препис от разговор между принц Чарлз и Камила Паркър Боулс. Телефонният разговор потвърждава слуховете, че принцът на Уелс е романтично ангажиран с Боулс. Инцидентът е наречен "Камила гейт". В него има и много мръсни думи, разменени между двамата, включително и едно сравнение от страна на принц Чарлз, който иска да се превърне в тампон, за да бъде в панталоните на Боулс.

През 2012 г. в медиите се появяват папарашки снимки от лятната почивка на принц Уилям и Кейт Мидълтън, на които дукесата на Кеймбридж е по монокини и в различни пози по секси бански. Това става голям скандал и кралският двор завежда дело срещу папараците.

Великобритания

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Диване от Албиона
  Отговор
  1 13:38  29.11.18
  Повечето англичани не ги броят за живи.
 • хаха
  Отговор
  2 13:51  29.11.18
  Кои са тия и какво общо имат с България за да ни интересуват? Как па за Перу нищо не написахте , как е премиера какво прави ?
 • ванката
  Отговор
  3 14:31  29.11.18
  най-срамния момент за света е тяхното съществуване имаха една която искаше да промени живота но я убиха за съжаление а тя не случайно ги наричаше "гущерите" ...

Напиши коментар:


Публикувай