3 624 1

Теодора Духовникова просълзи ефира с изповед за битката с рака (ВИДЕО)

Актрисата разказа за битката си с коварната болест

Събина Андреева

"Здрава съм и не водя битка с рака на гърдата. Напоследък чета заглавия във вестниците и те леко ме стресираха. Наскоро преживях нещо много страшно, може би най-страшното нещо в живота ми, а аз съм преживяла доста страшни неща. Тези заглавия обаче стресираха и мен и близките ми. " Това сподели пред зрителите на "Събуди се" актрисата Теодора Духовникова.

"Всеки човек си мисли, че страшните неща, които може да чуеш, като отидеш на лекар, като например "Не ми харесва това, което виждам в гърдата. Вероятно имате тумор". Все си мислиш, че тези неща се случват на другите хора. Отидох на преглед, а аз съм доста дисциплинирана в това нещо. Винаги всичко беше наред, но когато го чух, времето спря, после бързо препусна, после пак спря. Толкова е непоносимо, че ти искаш да се махнеш, защото не можеш да го понесеш", започна разказа си за битката Духовникова.

"Все си мислиш, че се случва на другите, а на теб никога не може да се случи. Това, което написах във "Фейсбук" беше, за да покажа, че се случва на всички. Всички ние сме равни пред тези неща и не винаги сме вечно хубави, здрави или щастливи. Сега всичко е наред. Ходих на много други консултации, при други лекари. Всеки път се надявах, че ще кажат, че другите са се объркали, но всъщност чуваш все същото. Не знам, може би вече бях 20 килограма от шок. Отидох при д-р Гавраилов, който ми каза, че максимално бързо иска да направим операция и добави: "Теодора, каквото и да се случи след операцията от една страна е болестта, от друга аз, искам да застанеш срещу мен и да сме двамата срещу нея"", призна актрисата.

"След операцията всичко беше наред. Събудих се и с двете си гърди. Доста по-често ще ходя на прегледи. Това е диагноза, която се казва всеки ден вече", добави тя. "Един ден ми звъннаха сценаристите на "Откраднат живот" и ми казаха, че имат една много хубава история и искат аз да я изиграя. Като разбрах за какво става въпрос, реших, че е някакъв знак и трябва да го направя", допълни актрисата за ролята на болната от рак Виктория, в която те се превъплати в сериала "Откраднат живот".

"Майка ми, като чу, че ще го снимам това нещо, много ми се разсърди. "5 пъти ти предлагаха да играеш в "Откраднат живот", а ти точно на това се съгласи. Ще се измъчвам, като те гледам", каза ми тя", спомня си Духовникова.

"Жената е едно изключително създание. Толкова е нежна и толкова силна и поради ролята, която има в живота и природата - да ражда деца, е толкова уязвима", завърши тя.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Гост
    Отговор
    1 20:51  02.12.18
    Всички сме равни пред тези болести, но болестите по често избират хубавите хора. Пожелавам и пълна победа и да го забравя. Другото си го има.

Напиши коментар:


Публикувай