19 851 7

Жената на Стоян Роянов Я Я: Изкарва си инструмента и... (ВИДЕО)

Съпругата на музиканта разказа за съвместния живот с един от най-колоритните участници в Биг Брадър

Мария Атанасова

"Със Стоян се запознахме в Бостън. Той правеше първия си албум и му трябваше графичен дизайнер. Аз с това се занимавам. Първата крачка предприе той. Беше любов от пръв поглед. Работихме по проекта, после започнахме да работим повече около тази корица, след което ме покани да поизляза навън с него. Един приятел тогава ми каза: "Няма да ти е лесно с този човек - изкарва инструмента и всички са "уау"." Това разказа в "Събуди се" съпругата на Стоян Роянов Я-Я - Нуша Роянова.

"Той е уникален. Много интересно си живеем. Миналата година си направихме интересен подарък с дъщеря ни - татуирахме си имената ни. Неговата музика е уникална", сподели още тя.

"Любовта много ни вдъхновява. Ние сме много близки. Не бях съгласна той да влезе в Къщата, но го подкрепих. Не го погледнах нито веднъж. Аз телевизия не гледам, това ме натоварва. Съжалявам, че го казвам, не искам да обидя никого. Той знаеше много добре, че няма да го гледам", каза тя, а като научи, че Стоян казал, че изповядва религията "уагабунга" завъртя очи и се засмя.

"Аз разбрах от магазинерката, че има такава религия. Щях да падна, като ме попита. Така разбрах, че той е използвал тази дума. Това е дума от негова песен. Той си измисля много думички. Сигурна съм, че е искал да каже, че е нормален човек и не иска да прави нещо. Взел е хубави решения. Трябвало е да четете между думите. Поведението му е било такова, че недостойни неща не е искал да прави." Това поясни за "религията" уагабунга Нуша Роянова.

"От свекърва ми разбрах, че е споменал за изневярата. Те се случват тези неща за добро или за лошо. Ние сме преминали през това и всеки си е научил грешките. Има моменти, в които си на дъното и не можеш да видиш, че по-нататък може да стане много по-хубаво, ако просто минеш през това." Дъщерята на Роянов е истинска красавица и участва в няколко от клиповете му.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Мале, мале
  Отговор
  1 13:49  02.12.18
  Гръмнало,че ги събрало!
 • Синан
  Отговор
  2 14:17  02.12.18
  И моят приятел като си изкара инструмента и аз съм УАУ. Откакто сме заедно забравих що е запек.

  Коментиран от #5

 • Спасов
  Отговор
  3 14:20  02.12.18
  Бре! Къде са те, къде сме ние!...

 • 6320
  Отговор
  4 14:52  02.12.18
  Обратните пак се изразиха...,куртурно......!!!! От едиот чакай да говори нещо свястно.....!Ще препише нещо от Гугъла,защото толкова стига пущената...!Роянов наистина е добър музикант, но това дето е,,уагабунга,, сигурно му пречи....!
 • Башибозук
  Отговор
  5 15:49  02.12.18

  До коментар #2 от "Синан":

  То с магарето ти на Село ще е още по олабващо Сигурно
 • vasik atanasova
  Отговор
  6 23:26  02.12.18
  браво красива жена има стоян яя евала брато

  Коментиран от #7

 • Иванова
  Отговор
  7 11:05  04.12.18

  До коментар #6 от "vasik atanasova":

  Хубава е дума няма,ама е същата" честота "като него.Дано детето не е ,ама надали.Разбра играта 2 дни преди да излезе,защото му казаха да се подпише ,че няма да вземе паричките.И тутакси се върна.И остана изумен до края,не му трябваше повече угабабунга ,нито му липсваха детето и жена му-изведнъж ей така прозря ,"Ама казвайте ги тези неща ",преди да влязат ,бе .

Напиши коментар:


Публикувай