Last news in Fakti

4 Декември, 2018 07:00 17 201 0

Вашият хороскоп за днес, 04.12.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Емоционален ден за Раците, конфликти за Скорпионите

Вашият хороскоп за днес, 04.12.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Няма нужда да демонстрирате недостатъците си като преимущества, това само ще Ви навреди. Въздържайте се от критики днес, особено към онези, които не го заслужават. Бъдете малко по-дипломатични все пак.

Телец

Променливо ще е настроението ви днес и леко капризно, някак необичайно за вас. Трудно ще започвате нови неща, макар да ви се иска и всяко нещо, различно от това, което ви е познато, ще ви стресира. Може би няма нужда да бързате, следвайте собственото си темпо, без чувство за вина.

Близнаци

Ден, в който трябва да си дадете сметка доколко изпълнявате обещанията си. Степента ви на влияние зависи в голяма степен и от този факт. Не го пренебрегвайте с лека ръка.

Рак

Малко по-емоционални от допустимото ще сте днес, а това няма да Ви помогне особено, най-вече в работата. Опитайте се да сте по-сдържани и да не прекарвате всичко през призмата на собствените си чувства.

Лъв

По-добре се опитайте да не привличате ненужно внимание върху себе си. По-важно е да направите онова, което сте си наумили, вместо да парадирате.

Дева

Недоразуменията с околните днес ще Ви вгорчат деня. Май трябва да преразгледате ценностната си система и най-вече начина, по който се изразявате. Грешката не винаги е в околните, както се сещате.

Везни

Не забравяйте, че успехът Ви е в пряка зависимост от усилията, които полагате. Не се разсейвайте с празни приказки и дребнави заяждания, действайте по план, че време няма, ей я годината свършва.

Скорпион

Отношението Ви към околните е меко казано неприемливо, така че не се изненадвайте, ако се стигне до конфликти. Май понякога се налага да се правят и компромиси.

Стрелец

Хубав момент да започнете една очистителна диета преди празниците. Билковите отвари ще са Ви много полезни, но все пак прочетете преди това кое какво е и защо е, не започвайте на юруш.

Козирог

Не се старайте днес да преизпълните задачите си. Това, което правите е повече от достатъчно и не остава незабелязано. Просто следвайте програмата си и правете каквото и както трябва, пък да става каквото ще.

Водолей

Ще трябва да свиквате със сложната роля на лидер. Хич не Ви е лесно, но няма начин. Можете да се справите, така че не се опитвайте да се измъкнете.

Риби

Ще Ви се иска да се откъснете от задълженията си и да си помечтаете на спокойствие. За жалост трудно ще Ви се отдаде да го направите, така че просто бъдете по-внимателни и се разсейвайте по-малко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА