3 Декември, 2018 10:28, обновена 3 Декември, 2018 10:38 16 111 20

Албена Вулева с шокиращи признания за най-ужасния момент в живота ѝ

  • албена вулева-
  • ужас-
  • скандал-
  • шок-
  • трудност-
  • трудно-
  • тежко

Екс водещата е имала сериозни проблеми със семейството си

Бившата тв водеща Албена Вулева е ужасно разочарована от мъжете. Устатата дама е изгубила вяра в любовта и казва, че в днешно време нежността и романтиката са напълно изчезнали. Риалити звездата от Биг Брадър неведнъж е споделяла вижданията си по темата в социалната мрежа, а изповедите ѝ започнаха след раздялата с дългогодишния ѝ приятел Недик Недев.

Албена и фитнес инструкторът изкараха заедно повече от десетилетие, но за това време много пъти се събираха и разделяха. Изглежда, че последната им разлъка е била окончателна, защото бившият ѝ вече има нова жена в живота си и е щастлив, докато Вулева все още е сама. Тя била ядосана, че посветила на Недик най-хубавите си години и не вярвала, че в живота ѝ ще се появи друга любов, издават близки до нея.

Говори се дори, че Недев редовно кръшкал на Албена, но тя си затваряла очите за изневерите му. Майка ѝ Людмила Захажаева направила всичко възможно да ги раздели, защото вярвала, че Вулева заслужава нещо много по-добро от „този гол охлюв и посредствен фитнес инструктор”, пише в. "Уикенд". Това не е първият път, в който властната и ексцентрична рускиня се бърка в живота на дъщеря си. Още когато Албена била на 19, Захажаева почти насила я омъжила за заможния собственик на чейндж бюро Валери Вулев, който се оказал костелив орех дори за нахакана дама като авторката на култовото предаване „Сигнално жълто”. По това време тя изобщо не желаела да се обвързва официално, но Людмила я натиснала да мине под венчило, защото по думите ѝ било недопустимо да съжителства с мъж без брак.

Малко след сватбата бившият съпруг на риалити звездата показал тъмната си страна и от любвеобилен партньор се превърнал в непоносимо мрънкало. Албена и Валери имали 15 години разликата във възрастта. В началото това не им създавало проблеми, но постепенно разликите помежду им започнали да им пречат. Злите езици мълвят, че Вулев понякога злоупотребявал с алкохола, ставал неконтролируем и дори си позволявал да посяга на жена си. Днес тв водещата определя Валери като „пълен олигофрен”. За него казва още, че някога бил човек с положение, но не успял да изиграе добре картите си и впоследствие затънал. „Намираше с в точното време на точното място, но нищо не можа да постигне!”, разказва Албена.

Бракът им издържал едва две години – едни от най-ужасните в живота на звездата. „ Отношенията ни станаха отвратителни още в деня на сватбата”, споделяла е в свои интервюта Вулева. Тя била толкова травмирана от несполучливия си брак, че се зарекла никога повече да не допуска подобна грешка. Въпреки това обаче запазила фамилията на бившия си съпруг. Говори се, че Албена се увлякла по доста по-възрастния Валери, защото потърсила в него бащината фигура, която ѝ липсвала като дете.

Екс лицето на „Сигнално жълто” израснала само с майка си, а татко си Валентин Николов не е виждала от 13-годишна. Той зарязал семейството, когато Вулева била съвсем малка и после рядко я навестявал. В един момент посещенията му напълно секнали и оттогава риалити звездата не е чувала за него. „Нищо не изпитвам към този човек! Не съм го търсила, а и след толкова време не виждам смисъл да го правя”, споделя Албена.

Журналистката вече е прехвърлила 40-те, но биологичният часовник така и не събужда в нея майчински чувства. „Не желая да създам семейство и да имам деца. Аз съм съвсем различен тип. Вълнуват ме други неща. Много жени имат деца, защото трябва да го направят, а след това се превръщат в едни изнервени и недоволни майки, каквато аз никога не искам да бъда”, откровена е Вулева.

След раздялата с Недик тя не бърза да се впуска в нова връзка, защото се опасява, че отново ще се разочарова. Заради лошата ѝ слава и тежкия ѝ характер все по-малко хора се осмеляват да се борят за сърцето ѝ, а тя пък трудно допуска непознати в интимния си свят. Авторката на „Сигнално жълто” е категорична, че предпочита да е сама, вместо да се трови с поредния неподходящ партньор. „Къде останаха истинските мъже?! Повечето са безумно лигави пикльовци, които очакват жената до тях да ги дундурка като майка, да им плаща сметките, да им готви и да им пере чорапите! Не желая дори да общувам с такива безмозъчни и безхарактерни същества!” , категорична е Вулева.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Миииииии

    40 5 Отговор
    Да прави , което прави вятъра !

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Остър х.й

    33 8 Отговор

    До коментар #2 от "бау":

    Тая и за това не става !!!
  • 4 Мими

    18 42 Отговор
    Браво на Албенчето , а мухльовците започват да се правят на остроумни !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Християн

    36 7 Отговор
    В момента, в който спомена,че не иска да има деца, веднага ми определи какъв човек е всъщност...Такива хора не събуждат в мен и грам съжаление! И какво лошо има в това жената да готви и да пере? Ако жените в бъдеще са такива, по добре да съм си сам. Кокона в дома си не искам. Ако искам дете ще си осиновя.
  • 7 овчи народ

    27 1 Отговор
    Биг Брадър и др. подобни предавания са за успиване на идиоти. Пробутват ви тв. зрелища и трохи хляб за да блеете кротко и безпроблемно в ежедневието си.
  • 8 Анонимен

    22 4 Отговор
    Вещице къде ти е метлата.
  • 9 Госпожица Мелсе

    7 15 Отговор
    Вулева не е лоша като човек. Особена е, а и е доста наранена. Истината е, че не е за порицание, а за съжаление. Съжалете я, бе, хора, съжалете я. Като я видите на улицата, ритнете едното от кучетата ѝ право в муцуната и очаквайте feedback. Теорията ми ще бъде потвърдена. А между другото... мисля, че съм милион пъти по - зла от Вулева, ха-ха-ха.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ИВАН

    3 3 Отговор
    Що за изродени ценности, втълпиха им в главите на жените горките - в последните години - все крайности, един етнос се въди прекомерно, а друг обратното ... и тая нямаше ли мюсюлманка да става, за това нищо не се споменава
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Каква нежност към такъв боклук

    10 2 Отговор
    Била разочарована от мъжете!? Кой мъж би се занимавал с такава усойница, тя цялата е злоба, нищо женско няма в нея!
  • 14 Не е ли така

    0 3 Отговор
    Абе интересно нещо са жените-постоянно мрънкат какво те искат. А другото мнение-какво искат мъжете, а. Тя била искала-нали е еманципация-колкото иска тя, толкова иска и мъжът. Кой е казал,че тя е с някакво предимство. Нали се борят цял век за еманципация-на ти еманципация-няма приоритети. А сега ревете!
  • 15 коко

    2 3 Отговор
    Няма лошо,че не искаш деца вече си в четиридесетака и може всичко да е вътре в катерицата.Ти ще си доволна,тъпкача също,всички да са щастливи има доста мераклий за такава авантюра,чук и чао,не се коси не си искала не си намерила.
  • 16 хахаха

    5 3 Отговор
    По-злобно същество от полу-рускинята не бях виждал... одрала е кожата на мамачка
  • 17 ОБИКНОВЕНА

    6 2 Отговор
    ПОРЕДНАТА ОТСВИРЕНА ОТ НИКИТА.САМО С КРЯСЪЦИ И ОБИДИ ВИП НЕ СЕ СТАВА. ТОВА ВЪРВИ САМО В БЪЛГАРИЯ.БРАВО НА НИКИТА.САМО. НЕ СИ ЖЕРТВА А ПОБЕДИТЕЛ
  • 18 Веси

    3 2 Отговор
    А само хората, които не са изпитали такива нещастия на свой гръб, могат да слагат етикет на Албена. За мен е абсолютно права, че днешните мъже са лигльовци, дето искат всичко, а не се трогва за нищо, няма вече нормално мъжко държание към жена, искат тъпи и отчаяни жени, да им раждат, готвят, перат, и да ходят на работа, за да ги издържат. ЖАЛКО НО Е ФАКТ! Подкрепям Албена и и пожелавам щастие!
  • 19 Сингъл

    1 0 Отговор
    И правилно Бени, и аз не бих обърнала внимание на всеки, доста е иморително, когато му личат намеренията. Глупостите са винаги нагли и досадни.
  • 20 Дон Жуан

    2 1 Отговор
    Тези, които ускоряват Албена А решенията и съдят за живота и, пожелавам им същите гадости и разочарования! ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА!