7 420 15

Митко от "Фермата" имал страховито мутренско минало

Участникът в риалити шоуто разказа за миналото си в мутренска групировка

Настоящият футболен мениджър Митко от риалити формата „Фермата“ разкри, че в миналото си е имал както поводи за гордост, така и тъмни моменти, с които не би могъл да се хвали. Докато е бил десантчик, например, се е научил на лоялност към хората, с които се е сприятелява и че казаната дума е закон.

Повод за тези му откровения стана предателството, което той изпита от действията на емигранта Роман. Въпреки че двамата станаха близки, младежът не се поколеба да го избере за първи дуелист и с това сериозно да застраши последващото му участие във формата. Освен с миналото си на десантчик, Митко е имал и доста по-мътен период в живота си, в който дори се е озовавал на косъм от смъртта.

Фермерът е бил част от мутренска групировка, в която едва е оцелял. Митко признава, че често се е случвало да стреля по хора, а той също се е превръщал в мишена не веднъж. Освен това бил с издадена смъртна присъда и е станал жертва на отвличане. „Докато бях похитен, се молех да ме убият. Бяха три кошмарни дни, в които постоянно припадах, свестяваха ме и се опитваха да ми режат пръстите. Накрая ме закараха до една река и ме изхвърлиха в тръстиката. Това е моментът, в който животът ми мина на лента, след като чух изщракване на помпа над главата си. Осъзнах, че съм жив, когато чух как колата се отдалечава. Така преживях смъртта си“, разказа Митко.

След отпадането си от шоуто, Митко разказа още за тъмното си минало в интервю за "Шоу".

"Времената бяха такива. Това се случи 94-95-а година. Основното занимание на тези като мен беше да събираме дългове на хора, които не си плащаха за определени неща. Разбира се, удържахме си процент от парите, които взимахме. Трябваше обаче да имаш човек, който да ти е гръб. Ние имахме договори с определени хора, които имаха нашата протекция. От това нещо се отказах една година след като имах сериозни проблеми. Отвлякоха ме на една среща, на която отидох неподготвен, малко на юнашко доверие. Доста трудно излязох от тази ситуация. Имах 12 травми на главата и редица други медицински проблеми. Едва оцелях и нещо се обърна в мен, че е дошъл момент да спра да се занимавам с това."


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пища Хуфангел
  Отговор
  1 18:03  03.12.18
  Всеки дебелак на 50 г сега се пише че е бил мутра. като сладоледаджията от Парка миналата година кихнах до него и се покатери на Черешата!!

  Коментиран от #2, #10

 • Джигит
  Отговор
  2 18:11  03.12.18

  До коментар #1 от "Пища Хуфангел":

  Обикновенно като се качат по четирима в някоя стара S пуснат си набола брада и гледат страшно зад стъклата като слезат обаче от колата и ги пипнеш по носът издават звук квик - квик.

  Коментиран от #7

 • Алфа Ромео
  Отговор
  3 18:18  03.12.18
  Местим ли го в другия колеги...

 • Иво
  Отговор
  4 18:36  03.12.18
  Все времената са виновни ! За всичко - за сбъркани социални експерименти, за рекети, за терор над народа , за тотална диктатура, за информационни затъмнения, за тотална изолация от цивилизацията ... - все няма виновни, решенията са общи / което зночи - не търси виновен / ...и дежурното ... ами времената бяха такива ! Ами вие си ги направихте такива тези времена. Ама така е по- лесно и безобидно измъкването , нали ?
 • Екс
  Отговор
  5 18:47  03.12.18
  Поредния палячо след Караньотов,никой не ги знаеше и никой от работилите не търси известност,въпреки давността за някои престъпления,няма много оцелели от онова време,но никой не търси публика,освен клоуните!
 • Иванов
  Отговор
  6 19:06  03.12.18
  Точно заради такива като този страната ни пропадна, защото кучетата, които трябваше да я пазят от вълци, се оказаха хиени!
 • Дам
  Отговор
  7 19:11  03.12.18

  До коментар #2 от "Джигит":

  Имах такъв случай ! Един ме пипна за носа . Остана без предни зъби за 3 сек .

  Коментиран от #8

 • Джигит
  Отговор
  8 19:35  03.12.18

  До коментар #7 от "Дам":

  Кажи квик
 • 0987
  Отговор
  9 23:46  03.12.18
  Значи от всички глупости на тоя разбрах само че е бил колега на тиквата
 • Един ....
  Отговор
  10 04:41  04.12.18

  До коментар #1 от "Пища Хуфангел":

  Смени коката с нещо друго , че по-малко да кихаш и да не виждаш дърти сладоледаджии по дърветата !

 • Човек
  Отговор
  11 09:16  04.12.18
  За такива като теб само бой до припадък и пак свестяване и пак бой. Моли се да не те видя по улиците някъде мутро с-----на. Все още си мислите че сте безсмъртни и покровителите ви ще ви покриват вечно е 90-те няма да се върнат.
 • Гост
  Отговор
  12 12:00  04.12.18
  Той е селска мутра
 • BatkoPsihopatko
  Отговор
  13 13:14  04.12.18
  А ПАНДЕЛА СЕГА? Бил стрелял по хора, това онова? Няма ли да го разследват?
 • щщщщщ
  Отговор
  14 17:20  04.12.18
  Никаква мутра не е бил този.Наи обикновен нощен пазач на няколко склада със дрехи 2ра употреба.А случката му е щото ги хванали да крадат нощем.
 • Пръч
  Отговор
  15 19:14  04.12.18
  Бе всичките тука все от Брус Ли нагоре.

Напиши коментар:


Публикувай