1 356 4

Не забравяйте да подготвите коледните подаръци отрано, защото… (ВИДЕО)

Не допускайте отново миналогодишните си грешки

Не забравяйте да подготвите коледните подаръци отрано, защото… (ВИДЕО)
Снимки: shutterstock

Един от най-красивите и светли празници, чакан с нетърпение от малки и големи, наближава. До Коледа остават по-малко от три седмици и е добре да се подготвите отрано за посрещането ѝ.

Зимите празници са и време за подаръци — за близките, за приятелите и разбира се за децата. Затова е нужно да помислите добре на кого какво ще подарявате и да се заредите с идеи, защото мисленето и търсенето на подаръци в последния момент е истински кошмар.

Ето няколко практични съвета, които може би ще ви помогнат да избегнете трескавото предколедно пазаруване и стреса:

Важно е да направете план и да определите бюджет.

Това е първата стъпка към успеха ви. Трябва да помислите за нещата, които искате да подарите и за които можете да отделите нужните средства.

Импулсивното коледно пазаруване в последния момент е опасно, защото може да не намерите това, което искате да подарите.

Отделете достатъчно време да обиколите магазините, защото сме ставали свидетели на високите надценки в някои магазини по време на празниците. С малко изобретателност може да намерите полезни и интересни подаръци, които не струват цяло състояние.

Ако бюджетът ви е ограничен, измислете нещо оригинално и изработено от вас самите.

Не забравяйте да подготвите коледните подаръци отрано, защото… (ВИДЕО)

Можете да си направите уговорка с близки и приятели да не си правите подаръци, а просто да донесете коледни сладкиши или бутилка вино.

А ако искате наистина да зарадвате близките си, проявете въображение не само при избора на подарък, но и при опаковането му.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Емил
  Отговор
  1 18:53  03.12.18
  Публикувано във факти.бг: Не забравяйте да подготвите коледните подаръци отрано, защото… - евреите имат нужда от парите ви спешно! Поредната извратена традиция, превърнала най-светлия християнски празник, Рождество, в празник на консумацията! Роденият в ясли (като символ на смирение) се празнува с харчене на пари за безсмислени дрънкулки и с преяждане (дни наред)!
 • Иванов
  Отговор
  2 18:58  03.12.18
  Не е точно така. Герберете подготвят данък Коледа, данък Великден и т. нат. за да има за бонуси на държавните чиновници та да ходят в Гърция. Затова побързайте, защото може да скъсате джоба.
 • 3 15:18  04.12.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 4 22:59  04.12.18
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай