8 218 5

По тази СНИМКА баща разбра, че дъщеря му страда от смъртоносна болест

Баща видя нещо нетипично в снимката на дъщеря си и я заведе на лекар

Кой би допуснал, че една обикновена на пръв поглед снимка на момиченце може да предвещава ужасно заболяване, което може да доведе до летален край.

Баща решава да публикува уж невинна снимка на детето си, за да послужи като предупреждение за други родители за признаците на коварна болест, която отнема човешки живот.

В края на 2016 година Дейв Флетчър решава да заведе малката си дъщеря Изи на детската площадка. Той поставя момиченцето в люлката и започва да я люшка и забавлява. След малко обаче детето просто заспива. Останалите деца на площадката се смеели на станалото, но Дейв решил да направи нещо нетипично. Той извадил телефона си и уловил момента. Детайлите от този кадър обаче говорели за най-страшното.

Оказва се, че малката Изи има рак.

Подобна умора не е нормална за едно активно и здраво дете. Дори тогава това е било сигнал за сериозно заболяване. Другите симптоми също не след дълго били хванати от лекарите – синини по тялото, чести боледувания. Родителите обаче дълго време пренебрегвали тези сигнали – смятали,ч е те се дължат на честото падане на бебето и слабия му имунитет по време на грипния сезон. Когато обаче Изи получила необясним обрив, те решили да отидат в клиниката, за да ѝ направят изследвания. Лекарите обаче ги изненадали неприятно с най-коварната диагноза – левкемия.

До момента Изи е претърпяла един курс химиотерапия. Лекарите казват, че състоянието ѝ се подобрява. Момиченцето трябва да продължи обаче с терапията още известно време. Експертите успокояват родителите, че дъщеричката им лесно преодолее левкимията заради ранното диагностициране на заболяването.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бай Фей
  Отговор
  1 14:36  04.12.18
  "ЛевкИмия"?!?WTF??Абе брутално неграмотни сте това "джурналистите",беее...Пише се и се изговаря левкЕмия!Идиоти!
 • гост
  Отговор
  2 15:19  04.12.18
  Хайде сега наплашете всички родители чиито деца се уморят и заспят, че децата им имат рак. Един от признаците на рака е бързата умора и оплаквания от болки в крайниците.
 • vasik atanasova
  Отговор
  3 16:18  04.12.18
  АБЕ НАПИШЕТЕ НЕЩО ХУБАВО БРЕ. СТИГА С ТЕЗИ БОЛЕСТИ , СТУДЕНО ВРЕМЕ ,КРАЙ НА СВЕТА И РАЗНИ ГЛУПАВИ ПРЕДСКАЗАНИЯ. САМО ВЛОШАВАТЕ НАСТРОЕНИЕТО НА ХОРАТА.

  Коментиран от #4

 • Orthodox
  Отговор
  4 19:21  04.12.18

  До коментар #3 от "vasik atanasova":

  На това му викат "психоатака" и "психотерор". Целта е хората да са в хроничен стрес, който докарва депресия и неизменно скъсява човешкия живот. Нали заповедта на господарите на нашите марионетки във властта е да се затриват българите, за да се освободи място за следващите, планирани да се заселват по тези земи...

  Коментиран от #5

 • Виви
  Отговор
  5 01:07  05.12.18

  До коментар #4 от "Orthodox":

  Ти си в хроничен стрес. К' ви ка тия заповеди и глупости дето ги пишеш. Сън не те е хванало са пишеш глупости.

Напиши коментар:


Публикувай