9 Декември, 2018 07:00 17 334 0

Вашият хороскоп за днес, 09.12.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Вижте какъв ще бъде неделния ден за всяка от зодиите

Вашият хороскоп за днес, 09.12.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Един чудесен ден за вас. Дори ще си помечтаете и това ще ви накара да повярвате, че нещата могат да станат по-добри. Целете се нависоко и не се отказвайте от целите си.

Телец

Днес не бива в нищо да се отклонявате от познатата, проверена схема на действие. Нищо ново и непознато днес няма да ви донесе желания успех.

Близнаци

Днес направо може да ви удави в сълзите си човек, роден под воден знак. Така че познатите Риби, Раци и Скорпиони ги заобикаляйте отдалеч, освен ако си нямате екипировка.

Рак

Днес ще се чувствате доста добре. Почивайте си по-енергично и по възможност някъде навън. Имате нужда от по-близък контакт с природата. Хубав ден за пътувания и срещи с хора, дошли от далечни страни.

Лъв

Сериозните неща ще ви отегчават. Не бързайте да бягате, когато нещо не се получи според вашите очаквания, не се отказвайте лесно от намеренията си, проявете повече постоянство.

Дева

Днешният ден посветете на дома и семейството си, доколкото това е възможно. Не правете крупни покупки, ще се окажат неуспешни, следвайте инстинкта си за това кое е ценно и кое не.

Везни

Не се подлагайте на натоварвания - както физически, така и емоционални. Сметката за това съмнително удоволствие може да се окаже твърде висока.

Скорпион

Правете неща, които ви успокояват и ви дават усещане за умиротворение. Похарчете пари, за да направите дома си уютен. Дребни спорове в семейството може да помрачат настроението ви. Не се обиждайте от дреболии.

Стрелец

На света има много незаменими хора (поне в сърцето ви), но виж незаменими вещи почти няма. И днес не забравяйте, че по-добре е веднъж да видиш, отколкото 100 пъти да чуеш.

Козирог

Споделете с хората около вас, нещата които обичате.И да не прекалявате с грижите си, имате нужда от малко лична свобода и време да се вслушате в себе си.

Водолей

Недейте да оригиналничите излишно. Повечето хора ще са с махмурлук от снощните изпълнения - за някои студентски, за други просто вълнения. Пригответе бирата и кротко утешавайте пострадалите.

Риби

Може да се наложи да довършите някои неща останали недовършени цяла година. Важно е да не се разпилявате и да следвате докрай целта си, няма да съжалявате като видите резултата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА