10 Декември, 2018 07:00 11 536 1

Вашият хороскоп за днес, 10.12.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Звездите съветват Скорпионите да не философстват излишно днес

Вашият хороскоп за днес, 10.12.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Денят е много приятен и всичко ще се нарежда чудесно. А и някакви пари ще се появят изневиделица. Някой беше казал,че понеделник е щастливият ден на Овните, може би е бил прав.

Телец

Околните няма да са особено благосклонни към вас днес и вината знаете чия е. Опитайте да надмогнете чувствата си, не позволявайте да ви объркват живота още повече.

Близнаци

Днес може да си позволите дребно мошеничество, но не се увличайте. Дори да не ви хванат, знаете, че правите нещо нередно от човешка гледна точка.

Рак

Днес ще сте доста енергични и ще отхвърлите много от нещата, които сте си планирали. Студеното време може да ви откаже от разходки, но излезте поне за малко да подишате свеж въздух. Към обяд може да ви поднесат такава изненада, че да ви шашнат.

Лъв

До обяд ще сте трудно адаптивни и доста разсеяни, изобщо няма да сте наясно какво точно да правите. Но пък след обед ще ви “просветне” така да се каже и ще тръгнете да изпълнявате плановете си.

Дева

Малко нервен е днешният ден и това определено ще наруши спокойствието ви. Изненадите, които често ви стряскат, днес ще ви съпътстват едва ли на всяка крачка. Май трябва да сте по-приспособими.

Везни

Голямо чудене ще се чудите днес, а това може да ви струва скъпо. Не се доверявайте на случайни хора по въпроси, свързани с кариерното ви развитие. Всякакви врачувания са противопоказни.

Скорпион

Излишното философстване определено няма да ви помогне да се справите с преките си задължения. Най-добре запрятайте ръкави и действайте, не очаквайте всичко да стане с вълшебна пръчица.

Стрелец

Ограничете действията си до неща, които са ви познати и добре известни и практически е можете да карате на автопилот. Не си струва да се хабите в напразни усилия за нещо неизвестно.

Козирог

Денят е доста забързан и трябва да внимавате езикът ви да не е по-бърз от мисълта. Колегите може да ви сюрпризират неприятно и да провалят плановете ви.

Водолей

Царе сте на добрите намерения, но в повечето случаи оставате само дотам. Опитайте да погледнете трезво на нещата, без излишен оптимизъм, просто пресейте фактите.

Риби

Гледайте до обяд да отхвърлите задачите, които сте поели и след това се отдайте на нещата, които обичате. Ще се почувствате истински обичани и ценени и това естествено ще поддържа доброто ви настроение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 разочарована

    0 0 Отговор
    ех, Венелина, какъв е този стил на писане? много .... семпъл.