9 Декември, 2018 18:34 18 198 8

Кейт Мидълтън изложи принц Уилям, разкри, че той е ...

  • кейт мидълтън-
  • принц уилям

И кралските особи имат същите лоши навици като обикновените хора

Кейт Мидълтън изложи принц Уилям, разкри, че той е ... - 1
Снимка: Shutterstock

Кейт Мидълтън многократно е казвала колко е привързана към съпруга си и колкото много го обича. Херцогинята на Кеймбридж обаче не пропуска възможност да се пошегува с него, а понякога и да извади най-кирливите му ризи.

Въпреки че са кралски особи и имат да спазват какви ли не правила, то двамата доказаха, че могат да имат абсолютно нормален семеен живот, когато са си в двореца. Уилям и Кейт имат същите лоши навици, като повечето семейства, а явно херцогинята въобще не се притеснява да ги разкрие пред широката аудитория и да изложи пред останалите личности със синя кръв съпруга си.

При скорошен техен ангажимент двамата бяха в Кипър и посетиха център за забавления. Там естествено имаше и място за отдих. Когато видя удобните кресла Уилям побърза да се пошегува, казвайки:

„Ще трябва да държим пицата далеч от диваните.”

Кейт обаче сякаш само това чакаше, за да издаде един от най-големите му кусури:

„Е, ти определено не си добър в спазването на собственото си правило. Истински кошмар си в това отношение”, заяви херцогинята.

Оказва се, че принцът е малко мърляв и честичко окапва не само себе си, но и мебелите. Въпреки това двамата с Кейт изглеждат безумно щастливи, а явно херцогинята е свикнала напълно с лошите навици на мъжа си, пише jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 синя синя, колко да е синя

    37 3 Отговор
    Аууу ама те изпускали газове, потресох се не мога да повярвам, объркаха цилия ми мироглед !
  • 2 Сладур

    15 2 Отговор
    Едно семейство,дори ,че и кралско,мъж и жена, които се обичат.истински,предполагам и са си народили три красиви дечица..!
  • 3 Mорук

    22 1 Отговор
    То голямото излагане и като са кралски особи да не би да не ходят на тоалетна ,то новина то чудо вай вай
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 асддса

    19 1 Отговор
    Абе вие сте много смотани бе. Това че ядеш на дивана не означава, че си мърляв и окапваш всичко... Има чинии за тая работа. Как ги измисляте такива простотии бе ? Талант ли се иска ? Курс ли има ?

    Коментиран от #8

  • 6 иванов

    6 2 Отговор
    Със синя кръв, или не все едно чирпанската градушка го е била.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 умчо

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "асддса":

    С конкурс по тъпота