12 Декември, 2018 07:00 19 211 2

Вашият хороскоп за днес, 12.12.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Хубав ден за пътуване за Лъвовете, конфликти при Водолеите

Вашият хороскоп за днес, 12.12.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не демонстрирайте недостатъците си, за да покажете непукизъм, това определено ще ви навреди. Изхвърлете всичко излишно от главата си и просто се забавлявайте с това, което правите.

Телец

Плановете за допълнителни приходи няма да се оправдаят. Днес внимателно следете здравето си, стъпалата ви са много уязвими, не ги оставяйте студени или мокри, но главното - носете удобни обувки.

Близнаци

Ще разберете, че приятел, на когото сте вярвали безрезервно, ви е предал. Простете му и продължете напред, светът не свършва с това, макар че доверието вече ще е изключително философска категория за вас.

Рак

Не се поддавайте на манипулации, помислете със собствената си глава и съвсем скоро ще намерите решението, което търсите. А после може да се наградите с нещо, което много обичате, парички днес няма да ви липсват.

Лъв

Звездите ви съветват да приемете с резерви нещата, които се случват сутринта. Опитайте днес да запазите спокойствие, да не се бутате да ръководите всичко и всички. Хубав ден за пътуване, не го пропилявайте.

Дева

Днес ще сте доста ангажирани да подредите нещата на работното си място. Работа ще имате дори в излишък. Не се вторачвайте в подробности и взе друго не ви достига времето.

Везни

Днес успехът ви в това, което правите, ще е свързан основно с външния ви вид, така че внимавайте как изглеждате. Слушайте внимателно новините сутринта, ще ви е от полза.

Скорпион

Началото на деня е напълно оптимистично, макар че някои от плановете ви може да се провалят. Днес много внимавайте с електрическите уреди. Иначе в личния ви живот всичко е безметежно.

Стрелец

Колкото по-неразрешима е задачата пред вас, толкова по-добре ще се справите. Само не бъдете толкова праволинейни, използвайте въображението си. Не забравяйте, че прекият път не винаги е най-добрият.

Козирог

Отложете решаването на сложните въпроси, за да не ги усложните още повече. Ако все още имате дългове, гледайте да ги изчистите. И следвайте принципа на дао - просто бъдете себе си.

Водолей

Ден на амбиции и нетърпимост. Конфликтите ще възникват буквално от нищо. Най-добре да не давате воля на гнева си, за да не пометете всички около вас. Винаги има начин да направите нещата по-лесно, като се шегувате.

Риби

Не бива лекомислено да пренебрегвате симптомите на настинката, вземете мерки. Удачен момент да внесете някои поправки в своя имидж. И не се втурвайте точно днес да изяснявате отношенията си, може да получите обратен ефект.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Първи коментар

    1 1 Отговор
    Нема коментар!
  • 2 Втори коментар

    2 1 Отговор
    Харесвам Вените!