13 Декември, 2018 00:30 18 360 59

5-те типа изневеряващи мъже

  • секс-
  • изневяра-
  • мъж-
  • тип

Неудовлетворен или уморен - как да се справите с такъв тип мъже?

5-те типа изневеряващи мъже - 1
Снимка: Shutterstock

Мъжете не са това, което бяха. Силният пол става все по-крехък, по-съпричастен, по-търпелив и по-предан. Значи, и причините, поради които изневерява, също трябва да са други.

НЕУДОВЛЕТВОРЕНИЯТ

Точно поради тази причина изневеряват повечето мъже – малко им е сексът. Всичко друго може да е на „шест“ - топли чувства, мили грижи, уютен дом, но не му ли достига креватната „гимнастика“, нищо не може да го компенсира.

Този тип изневеряващ мъж е от най-неуловимите – винаги намира безопасни и удобни варианти да „кривне“ от правия път, пише rozali.com. Обикновено подбира семейни жени с подобен проблем – неудовлетворени. Вкъщи продължава да се държи по обичайния начин, поддържа и сексуални отношения с половинката си. С времето обаче започва да се усеща промяна в семейната атмосфера, положителните емоции избледняват...

Как да се справим?

Правете повече секс, за да няма нужда мъжът ви да търси и други партньорки. Сексолозите смятат, че много жени са с погрешно разбиране за секса – използват го като средство за възпитание на мъжа, за награда при добро държание. А той е от жизнена необходимост като съня, например.
Трябва да разговаряте по темата свободно и откровено. Повечето двойки биха могли да имат хармоничен полов живот, ако споделят проблемите и желанията си.

УМОРЕНИЯТ

Мъжът може да е по-силен физически, но „рухва“ от грижи, за които жената няма граници – например бебе, което го буди нощем, съпруга, която го „юрка“ с домашни задължения, възрастни родители, които се нуждаят от помощта му всеки ден... Ако прибавим и вечния недостиг на пари – всички вкъщи все от него искат, а той все се трепе и все не стигат, ето ви причина да потърси разтуха навън.
Обяснението му, ако го разкрият, звучи много обидно за партньорката, с която живее под един покрив – непоносимо тежко му било, нямал повече сили, а тя въобще не му помага...

Как да се справим? Когато почувствате, че е отегчен от битовизмите, не му натяквайте, че „ние всички..., само ти...“ Така му показвате, че той е извън семейния кръг и неволно му давате зелена светлина да се държи егоистично. Вместо това се постарайте да преразпределите задълженията, да осигурите време само за вас двамата, да се забавлявате, а не само да „робувате“ на дома и децата.
Ако все пак вече ви е изневерил, най-добре забравете за случката. Не я приемайте като предателство, а като ситуация, която помага за личностното израстване на мъжа. Колкото странно да ви звучи, към този тип изневяра са склонни отговорни мъже, които се чувстват добре в семейството си, но трудният бит ги кара да търсят отмора извън дома.

РОМАНТИЧНИЯТ

Този мъж не търси нови партньорки, те сами го намират. Случва му се внезапно (за него), като звездопад в непрогледна нощ. Толкова е зашеметен от новата си връзка, че няма как да не го разкрият вкъщи. Жена му не може да го познае – не, по-точно, ще го познае, защото се е държал така някога, при първите им срещи...

Сексолозите смятат, че съвременните мъже стават все по-романтични, ухажват, „треперят“ над любимата си в началото, но... После сякаш свикват с нея, започват да не я забелязват, не проронват дума, гледат отнесено през прозореца... Всичко това е сигнал, че нещо се е случило. Романтичните мъже доста напомнят влюбените жени – ако ги превземе магията, те не искат да излязат от плена й.

Как да се справим? При този тип склонен на изневяра мъж може да приложите страданието като профилактична мярка. Накарайте го да се терзае, да се разкъсва от съмнения дали нещо не става с вас – от време на време говорете за любовта, но съвсем абстрактно, сякаш ви се изплъзва това чувство, гледайте тъжно към небето, проронвайте условни фрази от рода „какво ли.., ако...“
В случай, че изневярата му вече е факт, изчакайте „бурята“ да отмине. Романтикът е като стихия – страстта го отвява, но преминава. След това обаче помислете заедно как ще продължите да живеете.

ОБИДЕНИЯТ

Мъжете също могат да бъдат злопаметни и да търсят отмъщение.Тази черта е по-присъща на женския характер (що се отнася за любовните отношения), но представете си как се чувства един унижен и обиден мачо. Подложен ли е и на постоянна критика от половинката си – как да не си хване любовница. Та тя го гледа възхитено и аплодира всяка негова стъпка, а вие – надменно и укорително.
Този тип изневяра се случва и при мъже, на които са им изменили, или избраницата им не отговаря със същата сила на чувствата им. Често е неочаквано за жената – тя си мисли, че й е в „кърпа вързан“, а той...

Как да се справим? Приложете изпитаното правило в педагогиката – на пет похвали едно порицание. Възхищението и одобрението винаги трябва да са повече от критиките, дори само защото колкото са по-редки забележките, толкова по-голямо внимание им се отдава.
Ако вече ви е изневерил, ще се наложи да изчакате да мине време, дори да потърпите „другата“. Започнете обаче колкото се може по-рано да прилагате силата на позитивното въздействие, иначе със сигурност ще се наложи да се разделите.

ПРИЕМАЩИЯТ ИЗНЕВЯРАТА

Той просто така е възпитан – не от родителите си, а от обществото, в което всеки гони колкото се може повече „бройки“. Да имаш семейство и деца – това не е достатъчно. Трябва да имаш и авантюри, споменът за които да те „топли“, когато остарееш.
В интерес на истината трябва да кажем, че не всички изневери при този тип мъже са на сексуална основа – случва се да имат интересни приятелства или вълнуващи флиртове с жени, с които не стигат до леглото. Въпреки това тези отношения подриват семейните основи.

Как да се справим? Превъзпитайте го. Покажете му ясно, че такова поведение е неприемливо за вас, че ви обижда и наранява. Ако чувствата ви са силни, той ще се „поправи“.
В случай, че тази тактика не проработи, се налага да направите личен избор – или да продължите да го обичате независимо от поведението му, или да го разлюбите и да си тръгнете. Няма смисъл да си късате нервите, ако верността на партньора е задължително условие за вас. Потърсете човек със сходни възгледи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зайко Байко многознайко

    58 11 Отговор
    Сега аз ще ви кажа, че българските мъже не изневеряват, четете внимателно до края и там ще откриете отговора. Така, четох, четох, четох, четох и накрая обобщих: Ци.га.ни.те се размножават в геометрична прогресия, въпрос: поради що? Отговор, за да вземат повече помощи! Българите се размножаваме в аритметична прогресия! Въпрос: Защо? Защото трябва да плащаме, ток, вода, данъци за къщи, коли, смет и т.н. и т.н.Когато платиш всички тези данъци и такси вече въобще, ама въобще не ти се мисли за секс или да правиш деца. Тука се сещам, какво казваше дядо ми Мъдрият Заек, цитирам: " Кахърен х.й не е.е"!

    Коментиран от #10, #22

  • 2 Е добре ама

    5 10 Отговор
    Циганин ли трябва да стана сега ?!?
  • 3 Дедо

    1 7 Отговор
    Е верен само на ....🍭Ко

    Коментиран от #35

  • 4 Леля Пепа

    10 8 Отговор
    Да ми е жив и здрав дедото едно време много ме думкаше, ама на сега вече на 55 като отвес му е все надолу гледа..

    Коментиран от #37

  • 5 .........

    2 2 Отговор
    Виж уморения ....и не кръшнах .....тиго....
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Една

    38 24 Отговор
    Горките мъже - уморени, неудовлетворени, романтични, убидени ....миличките те, и спасението е да се изчукат с друга!!! А жените, като по-силен пол, никога не са уморени, винаги са удовлетворени, никога не са обидени, че и трябва да се събразяват и да обгрижват неверния си мъж и да чакат да му мине увлечението, да не би да наранят крехката му неверна душа! Само оправдания се търсят! Ако мъжът изневери - той горкият е търсил утеха и най-вероятно жена му е виновна, но когато жената изневери - е непочтена мръсница и к*рва! Мъжете винаги са ангелчета невинни! Къде останаха мъжкарите, които са верни на жените си и ако имат проблем вкъщи, ще го изкоментират човешки, ако има начин ще го изгладят, ако няма - ще се разделят, пък тогава ще си хваща друга! Изневярата винаги наранява партньора и е непочтена и унизителна за този, който изневерява - да лъже и да се крие като мишка, вместо с достойнство да излезе от една връзка и с достойнство да започне друга!

    Коментиран от #8, #11, #39

  • 8 Ефин

    48 13 Отговор

    До коментар #7 от "Една":

    Много дрънкаш, вземи прочети пак коментар 1 и обобщението " Кахърен х.й не е.е"! Вместо да питаш, "къде са мъжкарите" да бяхте се замислили, като подскачахте за феминизъм и разните му там "me too" Сега мъжете са такива, каквито ги направихте, сърбайте си попарата и не мрънкайте !

    Коментиран от #12

  • 9 Къв секс какви пет лева

    26 15 Отговор
    Какво е това - секс? Да правиш смешни и нелепи възвратно-постъпателни движения, при които да вкарваш част от тялото си в някакъв влажен, лепкав и миризлив отвор между краката на женско тяло, да се бъхтиш като вол, за да изтръгнеш въздишка от женското същество, върху което извършваш горните движения, със всички произтичащи от това проблеми - не, мерси. Тези неща са до време, когато човек няма много мозък в главата и много много не мисли.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Правопис

    17 4 Отговор

    До коментар #7 от "Една":

    Абе, моме, "обидени" се пише с "о".

    Коментиран от #13

  • 12 Една

    26 12 Отговор

    До коментар #8 от "Ефин":

    Да ти звуча като мрънкаща или хленчеща??? Бъркаш се, позицията ми е много категорична!
    Коментирам статията, а не първия коментар. На първия коментар му дадох "+" защото ме разсмяха думите на дядото за Кахърния... Мъжете като имат проблеми, жените да не би да живеят в изолирана среда? А мъжете са такива, какъвто им е характера и се превръщат в тона, което са допуснали да направят с тях жените, с които са били. Ако мъжът е мъжкар, жена му няма да си го моделира като пластелин, жените мачкат, прометят и моделират п*тьовците. Ако един мъж е допуснал жена му да го смачка, си е виновен той самият!!! Един силен и Оправен мъж винаги ще владее положението и ще печели уважението и любовта на жена си, и няма да стига до положетието на "кахърен х..."

    Коментиран от #14, #15, #46

  • 13 Една

    19 9 Отговор

    До коментар #11 от "Правопис":

    Разбира се, че се пише с О...увлякла съм се. Просто иронизирам изброявайки ...Убидени, Уморени, Унизени... гУркичкити мъже, пУтикнати към изнИвяра .... радвам се, че тук има и грамотни хора, които забелязват тези неща.

    Коментиран от #32

  • 14 Определи понятията

    35 4 Отговор

    До коментар #12 от "Една":

    "силен" и "оправен" мъж. За по-голямата част от младите жени днес, "силен" и "оправен" мъж е мъжът с много пари. Любовта и уважението на 99 % от съвременните млади жени се купува с пари. Такива жени никога не могат да разберат, че има силни и оправни мъже, чиято цел не са парите.
  • 15 Неизневеряващ

    14 12 Отговор

    До коментар #12 от "Една":

    Браво за позицията! Абсолютно си права!

    Коментиран от #16

  • 16 Не бързай

    20 9 Отговор

    До коментар #15 от "Неизневеряващ":

    да се съгласяваш - може би момата просто иска да каже, че мъж, който не владее положението, е мъж, който няма достатъчно пари да задоволи капризите на жена си.

    Коментиран от #26

  • 17 FUCK OFF

    27 5 Отговор
    ЗА КАКВОТО И ДА ВИ ГОВОРЯТ ДА ЗНАЕТЕ,ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ..
  • 18 ОНЯ СЪЩИЯ

    36 2 Отговор
    МЪЖЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ОБИЧА...ПРОСТО ДА СЕ ОБИЧА....
    АКО ИСКАТЕ ДА ВЪЗПИТАВАТЕ НЯКОГО....КУПЕТЕ СИ КУЧЕ...
  • 19 148

    40 10 Отговор
    Айде да не се правите на ощипани булки,че аман и от вас.Вие пък фуниите щото сте голяма стока.Къде били мъжкарите?!Я вземи кажи ,къде останаха истинските жени а?Тези дето ще си гледат семейството и къщата,а не по цял ден телефона си или маникюра.Тези,които да уважават и истински да обичат мъжа си/и детето си/.Тези ,дето могат и не ги е срам да готвят.... Няма ги нали.Останаха само боклуци ,като теб интересуващи се единствено от заветната цел да докопат голямата кешовица.И точно заради този ви стремеж и абсолютно кухото ви междуушие,освен че ще продадете дебелото си черво, сте способни дори да зарежете и децата си,без грам угризения и съвест.Тези ,на които не им се получи с парите,естествено ,стават сърдити феминистки ,дето дори и за цвета на изходеното от тях,са виновни гадните мъже.Айде сега тихичко и това с морала си го говори на себеподобните от "висшия" ви пол.

    Коментиран от #27, #43, #49

  • 20 Старомоден

    15 5 Отговор
    До авторката: само за ковренски истории пишете, за разврат, разюзданост, пропагандиране на извращенията като норматив, изневери и т. н. И това докога, драга ми Венелина!? Малко останаха стабилните хора с морални устои, те не зачитат брътвежите ви. Но така промивате мозъчетата на всички лабилни и неуравновесени... които и без ваша "помощ" са предостатъчно заливани с помия отвсякъде.
  • 21 Диди

    18 3 Отговор
    Въпрос на морал,както при мъжете,така и при жените.
  • 22 Мишето

    3 9 Отговор

    До коментар #1 от "Зайко Байко многознайко":

    Тига ли си,Зайко ли си,проповеди нахалост..!Само едно си изпълнил на дядо си Зайко,взе си,,капаклия,,...!Повечето мъже сте меки китки...!!!!!
  • 23 Тига,Джийзи,69!

    4 2 Отговор
    Който се кахъри,че минава времето на гнусния маркуч,ще си ползва магарето . ...,такива му намират колая ..!!!!!
  • 24 ГосТ

    9 4 Отговор
    Тея откровени простотии ги отварям само за да се позабавлявам на простолюдието и да се уверя че все още има нормални хора. Нечистоплътните глупаци нямат пол, националност и религия. Един вид как беше-джендъри ;)
  • 25 ванката

    6 13 Отговор
    мъж който не изневерява (не казвам редовно) то значи не е мъж всеки който поживее по-дълго с едно човекоподобно го знае...
  • 26 Една

    4 5 Отговор

    До коментар #16 от "Не бързай":

    Въобще намам пред вид парите на мъжа, а характера му.
  • 27 Не си прав

    8 3 Отговор

    До коментар #19 от "148":

    Ако тя се интересуваше само от парите на мъжа, нямаше да пише за достойнството в отношенията. Така че не си прав по за мнението на Една. Не че няма златотърсачки, но по написаното от нея правя извод, че момата е за достойните отношения.
  • 28 нервен

    5 7 Отговор
    Човека като биологичен вид не е моногамен !!
    Като дръпнеш конеца нито човекоподобните маймуни нито приматите са моногамни ..изобщо бозайниците като цяло не са моногамни ( изключениеята са много малко )
    Така че оправдания не са нужни нито на мъжете нито на жените !!! Природа ...трудно се върви срещу нея ..а и според мен няма смисъл!

    Коментиран от #33

  • 29 Гост

    4 3 Отговор
    Приятно ми е да видя истински мъж,то си личат кои са...!Човекоподобно е мадам злата ...!!!¡
  • 30 Мека мъжка китчица

    3 6 Отговор
    Тука голями коментари, голями морали.... само вие си знаете какви мастий сте в живота.
    И за мъжете и за жените който са "най-вярните"!
  • 31 гощо

    0 6 Отговор
    Разнообразие! Няма друго.
  • 32 ГосТ

    1 6 Отговор

    До коментар #13 от "Една":

    Тук си изяла едно Д, не че и аз не правя технически грешки понякога ;)
  • 33 ГосТ

    4 1 Отговор

    До коментар #28 от "нервен":

    Аман от примати ! Между другото,при гибона е моногамен,а при орангутана и горилата има хареми. Това е положението при повечето полигамни бозайници-хареми. Тука е мястото да цитирам отново моят любим философ "разликата между човек и човек понякога е много по голяма от тази между човек и животно" !!! ;)
  • 34 До една

    2 7 Отговор
    Така наречените “путьовци “, сещаш ли се , че може да са мачкани от майките си още от детство ?! Както и да го въртиш и сучеш жената е виновна изцяло , защото е и майка . Такива мрънкащи грубиянки сами си кибичат .Любовта за тях е битка и съревнование .

    Коментиран от #42, #59

  • 35 Баба

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Дедо":

    В края на седмица тръгва влака

    Коментиран от #47

  • 36 120 кила

    5 4 Отговор
    Първо искам да кажа ,че някои са заобиколени от дебели,а се присмиват на такива..!Второ искам да кажа,че по стари приказки,мъжете са носели доста дрехи,докато стигнат до гнусотията,но 4въпреки това ,като стигнат, бил като младо биче!!Трето и не на последно място,станахме за смях жените,добре ,че има секс играчки.,....няма истински мъже...за съжаление...;!!!!!
  • 37 гост

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "Леля Пепа":

    Срам го е и не надига глава. Поговори си с него, виж какво му тежи, гушни го, целуни го и може да излезе от депресията и срама.
  • 38 Гост

    2 0 Отговор
    То ако е отвес ,пак бива,ами прилича на смачкана гилзичка от някоя война ...!! !Чудесна тема за днес,която я коментирам с много ,,труд,,...!!!!!
  • 39 Калев

    0 3 Отговор

    До коментар #7 от "Една":

    Жените като какъв пол ? :D :D :D

    Коментиран от #58

  • 40 Факт

    3 1 Отговор
    И жените, и мъжете ще напуснат някого, ако този някой всъщност е една егоистична торба сланина, която се интересува само как да се наяде, наспи и на..бе. Няма нужда от "изневяра", а от шут в г..за! И след това да си намерите качествен човек. Човек достоен за вас, както и вие за него!
  • 41 Гост

    2 3 Отговор
    За жената е важно тя да е добре, а мъжа........ не е важно как се чувства.
  • 42 Преминаващ

    2 1 Отговор

    До коментар #34 от "До една":

    И ако мъжът е мачкан от майка си, жена му каква вина има, и това оправдава ли го да й изневерява, защото е подтиснат?

    Коментиран от #44

  • 43 Много грубо се изказваш

    2 2 Отговор

    До коментар #19 от "148":

    Еййй много злост, много омраза си събрал. Да не би майка ти или жена ти да са те смачкали? Не те познавам, както и ти не познаваш момата, чиито мнение разбуни духовете ви днес. Не бих могъл да бъда категоричен що за човек може толкова грубо да се изрази! Има такива жени, каквито описваш, нохте не четат този сайт и не се изказват толкова интелигентно и логично. Незнам ти как точно реши Една каква е и че не си гледа семейството, а само в телефона и маникюра. Аз пък като й прочетох мненията, мисля, че е жена, която си гледа семейството, обича си мъжа, печели си с честен труд парите и държи на морала, честните и достойни отношения. С такова впечатление останах. Никъде не споменава парите в отношенията, а напротив - набляга на честните отношения, на морала и на достойнството. Освен това коментираме мъжете, които изневеряват и защо, а не жените. Абсолютно съм съгласен с нея, че ако един мъж не се кефи на отношенията с жена му, по-достойно е или да поговори с нея и да се изяснят, или да се разведат. Но не е наистина достойно и морално да я лъже и да й изневерява. Тези които мрънкат и си измислят оправдание за изневярата, че съпругите им ги тормозят и видите ли затова са й изневерили, наистина са мишоци и путьовци. Защото сами са позволили това, но нямат смелостта да си кажат какво искат от брака си и ако не им харесва да го приключат.
    Обвиняваш, че жената се омъжила заради парите на мъжа, а любовницата му да не би да е с него, за да му пере мръсните чорапи и г
  • 44 Хмм..

    1 2 Отговор

    До коментар #42 от "Преминаващ":

    Защо, ти мачкан ли си бил? Впрочем това не е важно, защото цялостните волеви личности не могат да бъдат "мачкани" от никого. Те от деца имат изградена и ясна самооценка, която не се променя от никакви външни дразнители. А когато човек е мекушав и нерешителен, няма нужда някой да го "мачка" - такъв сам смачква себе си, впоследствие обществото го "довършва". Важи и за мъжките, и за женските индивиди. Видял съм го с очите си.

    Коментиран от #45

  • 45 Преминаващ

    1 2 Отговор

    До коментар #44 от "Хмм..":

    Е точно за това ставаше въпрос и в мнението на момата, а и аз това имах предвид... който си е путьо и мишок, не му е виновна жената, че е смачкан, нерешителен и мекушав, а сам си е виновен. тъй че не се нахвърляйте на едно интелигентно женско мнение. Нищо че може и да не съвпада с вашето. Радостно е, че има все още жени като Една, които мислят така и ценят морала и достойнството!
  • 46 Asd

    0 2 Отговор

    До коментар #12 от "Една":

    Госпожо, нали се сещате, че тези мъже, за които говорите, се интересуват от собствените си половинки и вероятността да забършете такъв клони към нула, освен ако не сте се усетили навреме или не сте изкарали късмет на младини.

    Коментиран от #48

  • 47 Гост

    1 3 Отговор

    До коментар #35 от "Баба":

    Виж Ко,докато тръгне влака ,не забравяй магарето,явно хемороидите те сърбят..!И срам нямаш...с твоите обратни изцепки...!Срам у обратен и ковра...!!Една пък ,дето се правеше на ни лук яла, ни лук мирисала ,хареса и да и хапват миризливата,та ще и обижда с нахалост!Стигна се дотам да се жени за младеж!Безсрамни твари ,които мислят само за Евън..!!!

    Коментиран от #51

  • 48 Една

    4 1 Отговор

    До коментар #46 от "Asd":

    Разбира се,господине, че се сещам. И не само това, от 20 години имам щастливо семейство, съпруг, с когото се обичаме много и любовта ни не е намаляла през тези 20 г., имаме доверие, единомислие и разбирателство и двамата сме с авторитетни професии и си печелим парите с упорит и честен труд, много труд, прекрасни възпитани деца, така че нямам за цел да "забърсвам" когото и да било. Просто не ми допаднаха съветите в статията и си споделих мнението. Защото знам какво е да живееш със свестен мъж, достоен, любящ и с авторитет, а не с мухльо, който мрънка,,че е уморен, отегчен и се утешава с изневяра. Но ако четете постовете и мислите над написаното, ще ви е ясно какво искат да кажат хората, а не да реагирате първосигнално и после да нападате и да обиждате.
  • 49 Иво

    1 2 Отговор

    До коментар #19 от "148":

    Хм,ако на "другият браяг" кажи само.Ще те запозная с един познат.Тои си търси спътник в живота.Ще се шляпкате когато поискате и ще мразите жените заедно.Само напиши тук и ще Ви уредя.
  • 50 Сладей

    3 1 Отговор
    Тоя откачи да ни завижда на аналните страстите в които се потапяме и къпем :)))

    Коментиран от #52

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 С....к

    3 3 Отговор

    До коментар #50 от "Сладей":

    Първата рокля е продадена и чакам още едно клиенка ... Липсваш ми😢

    Коментиран от #53

  • 53 В цвят опикана пижама

    2 2 Отговор

    До коментар #52 от "С....к":

    А мойта рокля кога ще е готова :)))
  • 54 Мрачно спокойствие

    5 1 Отговор
    Тъмното не е тъмно ,тишината е празна ,звездите далечни и студени ,самотен и зъл вълк броди в нощта и гледа в ясната луна Аааааааааааааааа
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Маац

    0 0 Отговор
    Едно нещо което не се знае, то не се е случило
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 като такъв

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "Калев":

    Правилно го е написала. Когато мъжете се държат като женички, жените са силния пол.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.