14 Декември, 2018 07:00 20 610 0

Вашият хороскоп за днес, 14.12.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Девите да отделят време за себе си, Рибите да не дават воля на емоциите си

Вашият хороскоп за днес, 14.12.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Енергията направо ще извира от вас и това ще ви кара да се надценявате твърде много, да си поставяте неразрешими задачи. Опитайте се да сте по-практични и да живеете тук и сега.

Телец

Днес ще подхождате по-агресивно към нещата, които правите. Имате нужда от мнението на околните, за да осъзнаете къде се намирате. Вие много добре знаете каква е истината, но не пренебрегвайте чувствата на хората около вас, а е добре да им обръщате по-голямо внимание.

Близнаци

Днес ще усещате известно напрежение, което ще ви кара да действате припряно и недомислено. Опитайте се да се овладеете, за да не съжалявате после за невниманието си. Възможни са някои загуби по независещи от вас причини, с които ще трябва да се примирите.

Рак

Малко нервен ще е днешният ден. Не бързайте да свършите всичко наведнъж, успокойте “топката”. И не търсете виновни, просто действайте и всичко ще си дойде на мястото.

Лъв

Ще гледате доста отвисоко на нещата днес и няма да ви притесняват разни дреболии. Май това е най-добрия начин да гледа човек на нещата, ако иска да запази душевното си здраве. Така че - спрете да се притеснявате.

Дева

Отделете време специално за себе си днес. Поглезете се предколедно и проверете дали сте купили всички необходими подаръци. Ден за организационна работа.

Везни

Може да ви се случат доста изненадващи събития, което би нарушило душевното ви равновесие. Гледайте по-философски на нещата, не си ги “слагайте на сърце”. Пътуванията може да се окажат не особено приятни, по-добре ги отложете за по-добри времена.

Скорпион

Имате достатъчно добри идеи, но ви липсва хъс, за да ги реализирате. В крайна сметка в това няма нищо лошо, по-важно е да правите нещата, които харесвате и по начина, който ви се нрави.Направете си план за действие. И го следвайте.

Стрелец

Трябва да се потрудите повече, за да бъдете себе си.В стремежа си да ви харесат, забравяте кои сте и следвате чужди правила. Време е да си създадете свои.

Козирог

Опитвате се да направите нещата по нов начин, но дали предварително сте премислили последствията от това? Гледайте по сериозно на правилата, независимо дали ви харесват или не. Все пак редно е нещата да си имат граници (или поне някои от тях).

Водолей

Днес ще сте малко по-нервни или просто ще сте разсеяни. Хубаво е да намерите начин да се усамотите и да се отпуснете. Един масаж ще ви дойде добре или пък малко танци.

Риби

Не давайте воля на емоциите си вкъщи, това може да доведе до семейни скандали. При това никой няма да си спомни по какъв повод се е породило всичко това. Имате си достатъчно неща за вършене, та да си създавате допълнително натоварване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА