14 Декември, 2018 11:40 5 036 10

10 неща, които мъжете забелязват на първа среща (ВИДЕО)

  • неща-
  • жени-
  • външен вуд-
  • характер-
  • мъже-
  • обръщат внимание-
  • забелязват-
  • първа среща

Жените прекарват часове пред огледалото преди първа среща, но си заслужава, защото мъжете първо гледат външния вид

10 неща, които мъжете забелязват на първа среща (ВИДЕО) - 1
Снимки: shutterstock

За никого не е тайна, че мъжете са повърхностни и обръщат внимание първо на външността на една жена. Те се вглеждат в лицето, тялото, дрехите, за да преценят и оценят красота ѝ и чак след това търсят у нея нужните качества за сериозна връзка.

Оказва се обаче, че представителите на силния пол забелязват съвсем дребни детайли от визията на жената срещу тях, при това почти на секундата.

Вижте кои са 10-те неща, на които мъжете първо спират погледа си, когато са на първа среща:

10 неща, които мъжете забелязват на първа среща (ВИДЕО)

1. Усмивката

Искрената усмивка прави добро впечатление на първа среща. По усмивката мъжете могат да разберат много за характера на една дама. Тя дава най-силен сигнал за отношението ви към човека отсреща.

2. Косата

Мъжете възприемат дългата коса като секси и признак на истинска женственост. Поддържайте косата си здрава и чиста, защото тя наистина прави много силно впечатление на мъжете.

10 неща, които мъжете забелязват на първа среща (ВИДЕО)

3. Очите

Очите са прозорец към душата и е факт, че повечето мъже подсъзнателно мислят, че очите могат да им помогнат да опознаят своята избраница.

4. Гласът

Мъжете обръщат внимание не само на гласа ви, но и на интонацията, с която ги поздравявате. Гласът е важна част от личността ви.

10 неща, които мъжете забелязват на първа среща (ВИДЕО)

5. Деколтето

Няма мъж, който да не обърне внимание на деколтето ви. По това доколко една жена е склонна да показва плът, мъжете разбират колко е разкрепостена.

6. Гримът

Колкото по-малко грим сте сложили за първата среща, толкова по-приятно ще изненадате мъжа до себе си, но пък това не означава напълно да го пренебрегнете. Постарайте се да подчертаете чертите си със спирала и хубаво червило.

10 неща, които мъжете забелязват на първа среща (ВИДЕО)

7. Маникюрът

Може и да не ви се вярва, но мъжете обръщат внимание на състоянието на ръцете ви, когато сте на първа среща. Изпочупените нокти и изтърканият лак не са никак привлекателни, а и са видим сигнал за това, че не държите на външния си вид.

8. Дрехите

Те не са най-важни, но определено имат значение. Те говорят много за вкуса и възприятието ви за света. Дрехите ви трябва да предават посланието, което искате мъжът да получи.

10 неща, които мъжете забелязват на първа среща (ВИДЕО)

9. Обувките

Обувките също не остават незабелязани. В един момент погледът на мъжа стига и до стъпалата. Винаги носете чисти обувки, които отговарят на стила и облеклото ви.

10. Самочувствието

Мъжете наистина са луди по жените, които знаят цената си. Покажете колко сте уверени в себе си и няма да останете незабелязана.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ванката

    27 0 Отговор
    това беше много тъпо изказване че мъжете разбираш ли били повърхностни понеже обръщали внимание на външноста ?!?!? ми много ясно че ще се обръща внимание на външността нали това е основната идея да ти хареса жената и да я вземеш да видиш ще става ли нещо от нея или е поредния мързелив и мрънкащ боклук! стщо така многото грим действа отрицателно това го започнете вече че ми писна да гледам намазани с лопатата девойки мислещи се за красиви та да обощим за да иска еин мъж да опознае по-добре една жена то да най-важното е външността(което включва килограмите и тяхното съотношение по тялото на жената) след това идват вече въпросите с мозъка има ли някакви следи от него или няма...
  • 2 гост

    17 0 Отговор
    пффф, това което е сложила отгоре няма почти никакво значение (стига да не е нещо фрапиращо разбира се), а пък Самочуствието може са мо да ме отблъсне - света е пълен с глупави, нахални и псевдоеманципирани жени (както и мъже). Най важно е излъчването - очи и усмивка, както и фигурата!
  • 3 Ха ха ха

    17 0 Отговор
    Елементарно, ама атрактивната жена най-напред си личи по излъчването, ако ще да е в джинси и протрита ризка!.. а и смотанячката веднага си личи, даже и като фотомодел да се издокара... не ги разбираш нещата, Миленче..!
  • 4 Първо се

    11 5 Отговор
    Гледа дупето,после фейса и ако става и всичко останало !
  • 5 Дърттрако

    11 2 Отговор
    А за най важното Д-ТО нито дума !
  • 6 Така е

    14 1 Отговор
    Жените не са повърхностни, защото повечето гледат в портфейла.
  • 7 чочо

    21 1 Отговор
    Пълни глупости са повечето неща, а едно от най-хубавите женски качества са свенливостта и лекото притеснение, писнало ми е от надути кифли със самочувствие без покритие.

    Коментиран от #8

  • 8 Досадник

    17 0 Отговор

    До коментар #7 от "чочо":

    Така е, обаче сега тези момичета са едва няколко процента, а надути кифли бол. Плюс това такива скромни и съзнателни жени са оценявани единствено от свестни и стабилни мъже. Според мнението на комплексарите и мухльовците, тези жени са окачествявани като наивни, безлични, безинтересни, скучни, досадни и т.н., а "големите пичове" налитат на "яки мадами" като гладна свиня на обилна трапеза...
  • 9 чей малко ся...

    11 1 Отговор
    Аааа, ми кои са 10-те неща дето женорята зяпат най-напред, ааааа?!!
  • 10 Сайт за обратни

    4 1 Отговор
    Всичкото това го имам...в изобилие...!!!Не мога да ги чуя дали въздишат ,но хвърлят по две очи...!ААА ,накрая да се похвалим с гнусния,че само аз го имам.,.!Много мога да говоря...безспирно,но има едно ...!!!!!