15 Декември, 2018 12:48 5 602 13

Появиха се нови плашещи предсказания на Нострадамус

  • нострадамус-
  • предсказания-
  • страх-
  • бедствия

Френският пророк предвижда много природни бедствия през 2019-та година

Нострадамус е един от най-известните пророци и астролози в света. Роден е през 1503 година в Южна Франция под името Мишел дьо Нострадам. Най-известният му труд - „Предсказания“, излиза за пръв път през 1555 г. Пророчествата на Нострадамус са обект на интерес от векове. И днес много хора са убедени, че той е предсказал редица събития от нашето минало.

Пророкът пише своите видения за бъдещето под формата на закодирани четиристишия. Според тълкувателите му всеки от тези стихове е шифър, чийто символи трябва да се разгадаят, за да се стигне до истинското послание, което предсказва бъдещето и то за хилядолетия напред.

Според пророка светът ще изчезне през 3797 година, но това е доста далеч в бъдещето, така че нека видим някои от прогнозите на Нострадамус за 2019 година: 2019 година ще бъде годината на справедливостта. Всеки ще получи това, което е заслужил със собствените си постъпки в миналото.

Нострадамус предвижда много природни бедствия в различни части по света. За 2019 година той предсказва земетресения и урагани в някои части на Северна Америка. Според него 2019 ще бъде година на финансов просперитет, но само ако парите се ползват за добри цели. Ако не се ползват за добро, може да има частичен световен икономически срив. Той предрича още, че здравето на хората ще се подобри и няма да има толкова много болести. Климатичните промени ще продължават и през новата години и все повече влиянието им ще се проявява върху планетата ни, а политиците в световен мащаб ще достигнат до споразумение за справяне със замърсяването на Земята, причинено от дейността на човека.

Други пророци също правят предсказания за климатичните промени. Според Нострадамус броят и силата на ураганите и земетресенията в различни части на света ще нарастват все повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    22 2 Отговор
    дааааа, ше вали дъжд, сняг, ше бъде топло а на места горещо, ше има земетресения,......
  • 2 врачанин

    18 2 Отговор
    Аааа тоя път не...Така им повярвах за предсказанието на маите-уж календара им свършвал и светът също...Викам си-отиде ми ракийката.--имам от трийсе години в бурета.Та като я почнахме с брато и тате-върти-върти-нема зян да иде я....цела година се морихме дорде я изцокахме--щехме да пукнеме....Сега пак съм събрал некое и друго буре-ама тоа път не им се връзвам на тия гювендии.Ще си я паза-пък ако почне да свършва свето-ще скочим у бурето с ракия и ще се удавим...

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Санчо

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "врачанин":

    Напълно те разбирам.Аз също няма да се вържа вече . Като обявиха края на света, изтеглих Ен Мъней, че лайф, дай, а света не свърши? Повече на пророци, врачки, гадатели няма да вярвам.
  • 5 Гадината

    6 1 Отговор
    Абе ако бойко не изкара нов мандат значи всичко е ок
  • 6 Страшно

    5 0 Отговор
    Става страшно!
  • 7 Сандокан

    5 0 Отговор
    А числата от тотото дали не е предсказал???

    Коментиран от #11

  • 8 Hoydur

    1 1 Отговор
    кометите идват
  • 9 незнайко

    2 0 Отговор
    Това вече прилича на циганите които познават ! Единия казва ще вали другия казва няма да вали и винаги са познавали !

    Коментиран от #10

  • 10 незнайко

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "незнайко":

    Защо тези предсказания не ги писаха, примерно преди 5 години ???
  • 11 Панимаеш

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Сандокан":

    За числата от тотото звънкай на Део !!!
  • 12 Грую

    1 1 Отговор
    Дрогиран пич, който е предсказал нещо, което и без очила се вижда - че планетата е на път да се възпламени!
  • 13 чичо

    2 0 Отговор
    Стойнев,малко си чел за Нострадамус.Той нищо не предсказва.Предсказва оня,който е имал акъл да спечели милиони от уж ПРЕДСКАЗАНИЯТА му.