Last news in Fakti

19 Декември, 2018 07:00 13 077 0

Вашият хороскоп за днес, 19.12.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Меланхоличен ден за Девите, повече работа за Рибите

Вашият хороскоп за днес, 19.12.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Един чудесен ден за вас, ще имате толкова много идеи, но малко ще ви помръзва и дано да има някой да върши работата вместо вас. Едно си мислите, но на практика съвсем друго се получава. Не давайте много акъл на хората, които правят нещата вместо вас, че може да си отнесете нещо.

Телец

Е, не е най-розовият ви ден, но това няма да ви притесни. Ще се наложи да разрешите някои наболели проблеми. Не се отказвайте от целта си, бъдете упорити.

Близнаци

Днес ще имате толкова много задачи за вършене, че няма да знаете откъде да ги подхванете. Проблеми може да ви създаде липсата на достатъчно средства за осъществяване на всичките ви планове.

Рак

Днес можете да демонстрирате ерудицията и философския си поглед върху нещата. Все пак не бъдете многословни, може да станете твърде отегчителни за околните. Не се впечатлявайте, ако чуете някое злословие зад гърба си, бъдете философи на практика.

Лъв

Бъдете внимателни като шофирате и работите със сложни механизми. Напрежението, което сте натрупали сякаш се полепва по всичко около вас, така че не се учудвайте ако компютъра ви отказва да работи. Насочете страстта си към поизостанали дейности.

Дева

Малко меланхоличен ще е днешният ден вас. Сигурно ще се чувствате неразбрани и отхвърлени. Не си позволявайте подобни чувства, още повече, че са неоправдани. Лекувайте се с хубава музика или с гледане на филми.

Везни

Днес ще сте доста енергични и ще отхвърлите много от нещата, които сте си планирали. Студеното време може да ви откаже от разходки, но излезте поне за малко да подишате свеж въздух. Към обяд може да ви поднесат такава изненада, че да ви шашнат.

Скорпион

Основните ви грижи и тревоги ще са от служебно естество. Ще се заговори за преструктуриране и вие ще сте може би едно стъпало по-нагоре, което отдавна очаквахте. Това не означава, че трябва да жертвате личното си време, за да докажете лоялността си.

Стрелец

Най-добре днес да не мислите много много за пари, защото това ще ви потиска. Радвайте се на това, което имате и най-вече на децата си. Най-приятно ще ви е да се видите с близките си роднини или да побъбрите по съседски.

Козирог

Нищо чудно да сте малко недоспали, но така е като превръщате деня в нощ. Има толкова неща,които ви вълнуват, че 24-часа в денонощието са ви крайно недостатъчни. Май трябва да се научите как да разширявате времето.

Водолей

Ще се чувствате в добро настроение и с желание да направите хиляди неща. Доста убедително ще говорите на околните за нещата, които ви вълнуват и като нищо може да си създадете екип за работа. Бъдете внимателни с прекалените ласкатели, май ви кроят нещо зад гърба

Риби

Вероятно ще се чудите какво им е станало на всички днес и се мотаят толкова неориентирано, при положение, че сте затрупани с работа. Оставете ги да живеят, не си тровете нервите да изяснявате неизяснимото. Но пък ще се наложи да свършите малко повече работа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА