Last news in Fakti

20 Декември, 2018 07:00 17 618 0

Вашият хороскоп за днес, 20.12.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Овните и Телците да обърнат внимание на близките си днес, съветват звездите

Вашият хороскоп за днес, 20.12.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще се чувствате бодри и силни. Хубаво е да обърнете по-голямо внимание на децата си и на хората, които обичате, кажете им нещата, които си мислите, че знаят и затова си ги спестявате. Направете нещо ново и различно, така че да зарадвате не само себе си, но и всички околни.

Телец

Обърнете специално внимание на душевното здраве на членовете на семейството ви. Не се дръжте грубо, може би трябва да помогнете. Днес имате супер шанс да осъществите много изгодна сделка, не се чудете твърде много. Ако си търсите спътник в живота, днес може и да го намерите.

Близнаци

Днес обичайте сякаш никога не сте били наранявани и прощавайте сякаш прощавате на себе си. Определено резултатът ще е много по-голям от очаквания.

Рак

Внимавайте как ще станете сутринта, че да не ви тръгне денят на опаки. Не се задълбавайте в дреболии, имате достатъчно сериозни неща на главата си. Влезте в час, май сте забравили да обърнете внимание на някого или пък да честите рожден ден. При всички положения има доста неща за спомняне.

Лъв

Внезапно обзелата ви страст може да навреди на отношенията ви и дори напълно да ги разруши, така че използвайте я с мярка. Днес ще имате доста висок коефициент на полезно действие, затова се възползвайте.

Дева

Бъдете максимално добри и тактични в отношенията с близките на сърцето ви хора. Не е нужно да им разказвате всичко, което ви е на душата, днес можете да им спестите малко мърморене. Не пренебрегвайте посланията на съня си.

Везни

Стомашни проблеми може да ви досаждат цял ден и да не успеете да свършите всичко, което сте си наумили. Поели сте непосилни отговорности, а това допълнително ви натоварва. Разходете се по магазините, поне малко да се разсеете от проблемите си, пък и да свършите нещо полезно – да осигурите подаръците.

Скорпион

Днес ще сте в лежерно настроение. Изглежда зимата вече започва да ви влияе леко потискащо. Направете нещо, което ви е приятно, пуснете си хубава музиката и кажете чао на мрачните мисли. Винаги има и друго решение, просто си позволете да го видите.

Стрелец

По-внимателни бъдете със здравето. Пазете си краката сухи, носете удобни обувки и не ходете много-много навън. Романтика може да си създадете и у дома или на някое друго местенце, важното е желанието.

Козирог

Днес може да си докарате някой кожен проблем, така че бъдете внимателни с храната. В любовните дела не бъдете твърде лекомислени, за да не се окажете в двусмислено положение. Близък човек може да ви поиска заем. Помислете добре, най-вероятно тези пари никога няма да ги видите обратно.

Водолей

Денят е успешен за обществени изяви. Коледната благотворителност е във вихъра си. И не забравяйте какво става по грешната земя, периодично стъпвайте по нея, та да си припомняте.

Риби

Много ефективни биха били козметичните процедури, направени в първата половина на деня. Не е лошо да намерите време за това, все пак празници идат и си струва да сте красиви. Не се опитвайте да разрешите финансовите проблеми, само ще се потиснете, а нищо няма да промените.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА