19 Декември, 2018 10:17 125 806 102

Дидо от Д2 направи нещо изненадващо със стоте бона от "Фермата"

  • дидо-
  • д2-
  • фермата-
  • награда-
  • пари-
  • победител

Вокалистът дал парите на жена си

Вокалистът на Д2 Деян Каменов стана големият победител във „Фермата: Съединение“ и грабна 100 000 лв парична награда. Той побърза да се пошегува, че чекът е дал на жена си и не знае какво ще става с парите.

Победата на Дидо бе прецедент в историята на риалитито до момента, тъй като рокаджията е и първият популярен участник, който печели шоуто. Той постигна победата си, като в първата част от финала спечели срещу емигранта Роман Банев, а във втората част категорично надделя над европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова и в двете битки. Зрителите също дадоха своя принос за триумфа на Дидо, пише „Телеграф“.

„Цялото преживяване е много ценно за мен. В началото го считах за зелено училище – казах си: „сега ще поседиш тук на почивка сред природа да подишаш чист въздух“, заяви в предаването „Тази сутрин“ вокалистът на Д2.

Казва, че е научил много от мъжете във формата – от Цецо, Митко, Иво, Христо и от Роман. Научил се е също да е благодарен за малките неща в живота.

„С много хора успях да се съединя, с други цял живот не би ми стигнал да се съединя“, каза още победителят.

На финала на шоуто Иван и Андрей съобщиха, че вече започва кастингът за пети сезон на най-успешния риалити формат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЪРП

    241 34 Отговор
    СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ ГИ ХАРЧИ ПИЧА!!!!
    ЧЕСТНО И ПОЧТЕНО СИ ГИ ИЗКАРА.

    Коментиран от #51, #54, #55

  • 2 парата и жената

    124 30 Отговор
    Е, сглупил е, ако наистина ги е дал на жената, ама здраве да е.
  • 3 Шерлок Холмс

    139 156 Отговор
    Дидо победи защото знаеше предварително въпросчетата от историята на България!! Пробутаха го на финала!

    Коментиран от #6, #10, #59, #63, #72

  • 4 Марио

    184 204 Отговор
    Дидо е добро момче,но за мен победителят е един и това е НУРИ.За мен Нури е велик човек.Евала всичко може да прави.Мисря, че е искрен и добър човек.

    Коментиран от #37, #84

  • 5 Радо

    105 21 Отговор
    Човекът е решил да си купи спокойствие за известно време....докато жена му не ги изхарчи тия пари, поне няма да му дудне и цикли на главата за най-различни простотии.
  • 6 Доктор Уотсън

    117 67 Отговор

    До коментар #3 от "Шерлок Холмс":

    Прав си, Холмс! Двата скункса, Иванчо и Андрейчо, са нагласили нещата за Дидо, иначе веганчето щеше да види победа само през крив макарон!

    Коментиран от #52, #73

  • 7 Чичо Сам

    57 20 Отговор
    90 000 са ! Банката ще удържи 10% данък и ако реши да ги изтегли на куп има не малка такса което значи , че чисто ще получи 89 000 и нещо .

    Коментиран от #88

  • 8 Маленакис

    100 124 Отговор
    Истинският победител е Нури,браво на този мъж,и държание и умения и без връзки,Дидо е готин но не той заслужаваше да победи,а иначе резили във Фермата колкото искаш,шантажа Христина и дядо Ивко.
  • 9 Зрител

    74 25 Отговор
    Супер! В някой от епизодите към края на предаването, мисля Иван държа една дълга и проницателна реч, ще го карам по смисъл - как трябвало зрителите да видят, че обикновенния човек може да постигне всичко и че не всичко е шуробаджанащина. Е направо я доказаха тази теза! „Арена на справедливостта!” Сега каквото и да говорят, на дали ще успеят да изкоренят съмнението точно в обикновения човек. А предвид феноменалния за БГ рейтинг на предаването ще очакваме с нетърпение следващия сезон, вероятно с леко променен формат: „ВИП Фермата”!
  • 10 незнайко

    88 31 Отговор

    До коментар #3 от "Шерлок Холмс":

    Господине можете ли да смятате ??? Ако Дидо беше загубил и двата двубоя с Ваня получаваше 20 точки и 73 % от зрителите, което прави 93 точки !!! Ако Ваня спечелеше тези 60 точки от двубоите плюс 27% от гласовете прави 87 точки !!! КОГО СА ПРОБУТАЛИ ИВАН И АНДРЕЙ ОСТАВЯМ ДА МИСЛИТЕ, АКО ИМА С КАКВО !!!

    Коментиран от #12, #13, #36

  • 11 ХА ХА ХА

    50 16 Отговор
    ЩОМ Е ФИНАНСОВО КРАСИВ ЩЕ ИМА И ПОЛОВИНКА ДО СЕБЕ СИ!
  • 12 Шерлок Холмс

    87 22 Отговор

    До коментар #10 от "незнайко":

    На Финал срещу жена е лесно! На полуфинал с турчина беше уловката! А и не е коректно цялото предаване когато се играе за време да не се вижда хронометъра!
  • 13 Комефато за маркучо

    84 27 Отговор

    До коментар #10 от "незнайко":

    Щото е много трудно да се манипулира зрителският вот, а? В коя държава си мислиш, че живееш бе, смотан?!

    Коментиран от #24

  • 14 Ваня

    84 23 Отговор
    Защо дуелите за мъже са същите като дуелите за жени? НАГРАДАТА ОТ 100000 ЛВ., ЗАЩО НЕ СЕ ДЕЛИ НА 2 ПО 50000 ЛВ. ЗА МЪЖ И ЖЕНА Защо се включват известни лица???Навярно за по висок рейтинг,което не е честно!!!ДИДО И ФЕРМЕР????!!!

    Коментиран от #19, #74

  • 15 ОДА ЖОН ИЗКЕНЗВАНЕ

    64 35 Отговор
    някой гледа ли цяло година таа ферма картофи ли жънат пълна тъпня като бигбрадара
  • 16 Фермер

    31 7 Отговор
    Кой е този Христо !? Във фермата нямаше такъв !?
  • 17 Знаммм

    18 23 Отговор
    Боли ме пениса
    Ако изтриеш коментара,щще те бодна анално

    Коментиран от #93

  • 18 Спортиста

    45 21 Отговор
    Иван и Андрей направиха победител Яни , защото той реално загуби от баскетболиста и явно са му предложели пари да напусне , за да спечели Яни. Защото зрителите избраха Калоян за победител , но там с онези точки от история като ги прибавиха и така го направиха победител. За мен Яни не спечели честно играта всеки го знае още като загуби от баскетболиста трябваше да напусне както всеки един фермер.За какво зрителите пращат смс на вятъра .

    Коментиран от #27, #95

  • 19 Грую

    54 9 Отговор

    До коментар #14 от "Ваня":

    Всичко беше нагласено така, че жена да спечели тази година, в случая Ваня! Вижте какви игри дадоха на финала!? По презумция точно в тези игри жените са с предимство. Доказано е, че жените са по добри при игри за баланс и равновесие, както и при назубряне на информация. В случая организаторите се надяваха Ваня да победи в игрите и при един долу горе равен вот да вземе наградата. Така хем нямаше да могат да ги обвинят в сексизъм, хем щяха да вдигнат рейтинга на предаването. Но сметката им нещо не излезе! А сега си представете, ако всички игри бяха типично фермерски- коване, рязане, цепене и пр. и жените се състезаваха наравно с мъжете, дали жена щеше да стигне до финал? Или трябва да има две отделни награди за мъже и жени, както е в спорта или ако наградата е една справедливо ще бъде всички да се състезават на равно, а не мъже с мъже, жени с жени пък накрая наградата една! От кадя на кадя?
  • 20 Радо

    84 15 Отговор
    Цялата интифада според мен е колкото се може повече абдали да се зарибят и да цъкат есемеси.
  • 21 Хахо

    42 36 Отговор
    Фермата само за селяци е тово тъпо и вдлъбнато предаванце по скучна и лоша тв.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Ралица

    27 18 Отговор
    Интересно е ,че на корицата на едно списание излязло в понеделник/17.12/са Дидо и жена му.Явно издателите са много прозорливи..
    Иначе момчето си беше един от най достойните претенденти,според мен.
  • 24 незнайко

    16 10 Отговор

    До коментар #13 от "Комефато за маркучо":

    В БЪЛГАРИЯ живея за разлика от Вас умните !!!
  • 25 Дддддд

    34 37 Отговор
    До 4 и8 Готин помак няма....
    Нищо не заслужава...
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 дедо

    42 7 Отговор

    До коментар #18 от "Спортиста":

    Владо не е баскетболист, а волейболист...спортисте!
  • 28 Лимонад

    59 3 Отговор
    Наградата трябва да е ферма на стойност 100х лв ...
    А не пари! Така поне ще създават по 1 ферма на сезон.
  • 29 ФАКТ

    73 27 Отговор
    ИСТИНАТА Е ПРОСТИ4КА..4Е Е НАГЛАСЕНО НАГЛАСЕНО Е..ПЪРВО НА ПОЛУФИНАЛНАТА БИТКА С НУРИ ..НУРИ НАПРАВИ ПОНЕ 6 ПОВЕ4Е НОСЕНИЯ НА МЛЯКО ДО ОНЕЗИ НЕЩА А СЕ ОКАЗА 4Е ДИДО Е ИМАЛ ПОВЕ4Е КИЛОГРАМИ КАК ЛИ ПЪК...ЕДВА ЛИ НЕ НУРИ Е ХОДИЛ С ПРАЗНИ МАРКУ4И ДО БИДОНИТЕ..ВТОРО НА ТРЕТАТА БИТКА С ВЪПРОСИТЕ ОТ АЛМАНАХА НА ДИДО МУ БЯХА КАЗАЛИ ОТГОВОРИТЕ А И НИЩО 4УДНО ДА СА МУ ГИ КАЗВАЛИ ПО ВРЕМЕ НА ВЪПРОСИТЕ..ЗАЩОТО И ДВАМАТА ГЛЕДАХА ВЪПРОСИТЕ С ТАКОВА НЕ ЗНАНИЕ 4Е БЕШЕ ЯСНО 4Е И ДВАМАТА НЕ ЗНАЯТ ВЪПРОСИТЕ АМА НЯКАК СИ УЖ ДИДО НАЛУ4КА ДВА..""УЖ""НО ДОРИ И ДА БЕШЕ СПЕ4ЕЛИЛ НУРИ И ДА БЕШЕ НА ФИНАЛ..КОЕТО РЕАЛНО ТРЯБВАШЕ ДА Е ТАКА..И РЕАЛНО ТОЙ ЗАСЛУЖАВАШЕ ДА СПЕ4ЕЛИ..ТА И ДА БЕШЕ СПЕ4ЕЛИЛ ВСИ4КИ БИТКИ ДО ФИНАЛА НА ФИНАЛА ЗРИТЕЛСКИЯТ ВОТ ЩЕШЕ ДА Е 100 НА 0 НА ДИДО..ПО ПРОСТАТА ПРИ4ИНА 4Е НУРИ СЕ КАЗВА НУРИ А НЕ ИВАН..:)АКО НУРИ НЕ СЕ КАЗВАШЕ НУРИ А ИВАН СЕГА 1000 ПРОЦЕНТА НУРИ ЩЕШЕ ДА Е СПЕ4ЕЛИЛ ПРЕДАВАНЕТО...ДАЙ ДА СИ КАЖЕМ ИСТИНАТА ПРАВО В О4ИТЕ..

    Коментиран от #58

  • 30 ФАКТ

    31 11 Отговор
    НО да отбележа 4Е ДИДО се оказа то4но мом4е и нямам нищо против 4е спе4ели наградата...може би след нури той я заслужаваше най много..мом4ето наистина се стараеше и определено се понау4и да борави с доста селскостопански инструменти..не беше отишъл там да се излежава като някой други от предишни формати на фермата..
  • 31 Сис

    43 19 Отговор
    Всичко е лъжа и измама. Паднаха ми в очите. Имах чувството, че краят на фермата не успя да направи съединението. Тези вип фермери не трябва да получават награди. Те имат пари и продуцентите трябва да ги задължават при победа да даряват получената награда. Видяхте ли какво каза нури, ако спечели. Дидо беше на страната на жоро , ама си взе чека и го връчи на жена му. Евала бе що за човек си ти. Една фернаджийска лопата. Ти не заслужаваше тази награда . Имаше по достойни хора, които се раздадоха на арената.
  • 32 Алфа Ромео

    31 4 Отговор
    Така и не разбрахме кво направи Дидо със наградата...

    Коментиран от #35

  • 33 Сис

    43 25 Отговор
    Връчил чека на жена си. Мухльо . Няма никакво достойнство. Спечели с лъжи и измами, с помощта на иван и андрей. Какви хора сте. Затова сме на този хал, цялата държава е една голяма лъжа.

    Коментиран от #53

  • 34 Дрън

    35 8 Отговор
    Много плреиначавате думи на Дидо. Гледах го внимателно фронтмена и навсякъде първото име на което благодари е на Нури. Препечатвайте истината , не избрани моменти. Няма по - големи измекяри от нас българите
  • 35 Toko

    12 6 Отговор

    До коментар #32 от "Алфа Ромео":

    E как какво! Нещо ''изненадващо'' ! Ти не разбра ли? Това е поредната култова статия на Венелина!
  • 36 Савата

    36 3 Отговор

    До коментар #10 от "незнайко":

    Което поставя въпроса,а редно ли е популярни хора да участват във формата?По точно ,коректно ли е спрямо останалите участници.
  • 37 лицемер

    41 23 Отговор

    До коментар #4 от "Марио":

    Хитра лисица! Това е Нури, ама не му мина номерът! А най- дразнещото беше, дето се турчееше повече от турците! Мустафа, от миналия сезон - хрисим човек, истински вярващ, не дразнещ и ненатрапващ се. А на тоз подлизурко- тъй му се пада!

    Коментиран от #40

  • 38 Опа

    31 6 Отговор
    Фермата, започна да прилича на биг брадър
  • 39 насран тюркофил

    12 3 Отговор
    Са жъ са оплача на бай Ердоган!
  • 40 Марио

    28 8 Отговор

    До коментар #37 от "лицемер":

    А Георги не е лицемерен, нали???.Злобен народ.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 onq s konq

    20 2 Отговор
    За да коментирате тука "Фермата",...ЗНАЧИ ГО ГЛЕДАТЕ!Не 100,а 200 хил.лв да е наградата за първия,И БАЗА ЗА СРАВНЕНИЕ НЯМА С "БИГ БРАДЪР".Но...Господ е създал хората РАЗЛИЧНИ,като на ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ е внушил ...ЧЕ СА ИСТИНСКИ ХОРА:)
  • 44 Garrincha

    30 7 Отговор
    Една-единствена измама видях аз - в последната битка за фермер - подариха я на певеца от "Star Academy" ! Нури отговори правилно на последния въпрос от Алманах, но плюмката Андрю не му призна отговора !
  • 45 Ели

    33 18 Отговор
    Всечко беше нагласено.Едно неблагодарно момче ,срам няма.Всичко го научи от Нури.Иван и Андрей бяха го нагласили.Били много вярващи а излъгаха цялата държава.
  • 46 До коментаторите

    18 9 Отговор
    Ало, коментиращите тази простотия! Защо не прочетете някоя книжка, има толкова хубави класически творби, вместо да гледате такива плоски и затъпяващи предавания?
  • 47 Язе

    5 9 Отговор
    Браво с!!! Дидо.
  • 48 Анелия.Н.

    20 5 Отговор
    Вижте отново видеото с въпросите! В последния въпрос. Иван му подсказа с двата пръста за цифрата/ 2 и отговора беше отговор ”Б” За толкова време фермер не можеше да стане. С който не излезе на битка той не го победи.. И виж ти до Финала отиде и спечели..

    Коментиран от #75

  • 49 Мел

    27 0 Отговор
    Съгласявам се с един прочетен коментар - вместо да дават пари на победителя да му подаряват накрая селски имот, в който да продължава да се труди и в реалния живот. Любовта към земята и труда се възпитава и времето през което трае формата е недостатъчно за това възпитаване според мен, особено за хора, които до този момент не са хващали мотика.
  • 50 Българин

    9 15 Отговор

    До коментар #42 от "Марийка":

    Ми върви и теб да те е...е резаняк като ти харесва тоя помак

    Коментиран от #89

  • 51 Експерта

    17 0 Отговор

    До коментар #1 от "ЪРП":

    НЯМА ВЕЧЕ ЧЕСТНО.НАГЛАСЕНО,ПЕЧАЛБИТЕ ОТИДОХА ПРИ МУЗИАЛНИЯ БРАНШ ДЕЯНЧУ И СТЕФЧУ ОТ БАГБРАДЪРА,ХОРАТА СИ МИСЛЯТ ЧЕ ГЛАСУВАТ,ТО Е БИЛО ПРЕДВАРИТЕЛНО НАГЛАСЕНО.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Няма морал

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "ЪРП":

    Какво почтено, хората се бъхтат цял живот за тези пари а той за няколко месеца чрез вид,,игри" си ги изкара.
  • 55 Няма морал

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "ЪРП":

    Какво почтено, хората се бъхтат цял живот за тези пари а той за няколко месеца чрез вид,,игри" си ги изкара.
  • 56 Някои си

    9 8 Отговор
    Това българите не сме хора,все нещо е нагласено,все нещо далавера има с две думи Тома неверни.Айде спрете се за малко де.
  • 57 Даааааааааа

    18 2 Отговор
    Станахте като Брадъро! Заради пари от смс вкарвате известни лица! Жалко за хубавата идея! Даже сами казахте ,че имате идея за сезон- ол старс! Е,няма да ви гледаме!!
  • 58 ГГГГГ

    5 0 Отговор

    До коментар #29 от "ФАКТ":

    Буквата- Ч да ти е известна?
  • 59 Емо

    9 4 Отговор

    До коментар #3 от "Шерлок Холмс":

    Дидо ми е съученик и винаги е бил отличник. Изобщо не ме учудва знанията му по история.
  • 60 ФАКТ

    9 3 Отговор
    стига сега де добре си спе4ели мом4ето..така или ина4е Нури нямаше да спе4ели..няма кой да гласува за него
  • 61 Gost

    7 8 Отговор
    Тази игра е нагласена и го чух от играч от фермата.Какво е това "съединение " на гладни известни хора дадоха парите защо не ги дадоха на някой емигран а на Дидо той ли ги заслужава българина в България.Трябваще да ги дадат на някой емигран да се завърне в "Родината" МАЩЕХА .много нагласено и изкуствено мисля че вече няма да гледам това глупаво риалити шоу.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Питко

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "Шерлок Холмс":

    Аман от хейтъри философи
  • 64 Сис

    5 4 Отговор
    Да върне наградата . Да я дари . Има много дечица, коипо изпитват голяма нужда от парични средства. Сега е момента. Наближава коледа или тази година нама българската коледа. Срам и позор. Срамувам се,че съществуват такива мижитурки
  • 65 bauman

    14 2 Отговор
    Нури беше изигран от Андрей,когато беше играта за фермер последната седмица ,като го закопа с въпроса да уточни за черупките от кокошки.И дали някой истински българин ще дари парите за благотворителност,разбира се ,че не.Но помака Нури щеше да го направи .И така всеки обикновен човек може да си направи извода...
  • 66 Ко си направил

    4 4 Отговор
    Този е за обесване. Аз ако бях щях да отида на квартира и да си заживея сам за няколко години с тез пари. Дори щях да се мъча с малко да започна бизнес. Ама той нали е богат за какво са му тези 100 000. Да ги беше спечелил беден.
  • 67 Сис

    4 1 Отговор
    Между другото се питам какво е научил от христо. Имаше ли участник с такова име. Ех дидо ти си позор за нацията.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Анелия.Н.

    7 1 Отговор

    До коментар #68 от "Иво":

    Да не стане ”помака”Да стане селяка :)
    (Помак) Дума която тръгна от предаването, разбира се която изобщо не е обидна) Нури имаше качества да бъде добър с хората добър в работата която се възлагаше..Жив и здрав да ди Дидо не честни пари бързо свършват!
  • 70 Гост

    2 2 Отговор
    Като иключим че последната ферма беше ужасната откъм подбор на участници за 1 път не съм я гледал но не аз съм фактора идеята като начало беше страхотна да се върнем към българското но няма ли да е по справедливо да има 2 и 3 утешителни награди ?!!!! Двата опосума станаха милионери покрай това предаване ... Господи каква мизерия преминават всички участници погледнете само “VIP”brother само ядат пият и се ч.... и плетат интриги и злобеят и всички вземат колосален хонорар ... хм докато има балами ще има и тарикати
  • 71 Гост

    2 0 Отговор
    Много писания много нещо. Само не разбрах кой е този Христо, от когото се е учил Дидо. Имаше Христина, ама надали е от нея. А победителя го поздравявам от все сърце. Какво ще прави с наградата си е негова работа.
  • 72 Мариан Маринов

    1 5 Отговор

    До коментар #3 от "Шерлок Холмс":

    Дидо спечели 2 битки, а Нури - само 1. И ако Нури не беше избрал "НАПРАВИ СИ САМ" да е 3 ТОЧКИ, Дидо щеше да спечели без алманах с 5:1 или с 4:2. И там такива измами няма, това не ти е Биг Брадър.

    Коментиран от #81

  • 73 Мариан Маринов

    0 3 Отговор

    До коментар #6 от "Доктор Уотсън":

    Преди Алманаха, Дидо спечели 2 битки1 и ако Нури не беше сложил на 3 точки "направи си сам" той щеше да гледа победата през крив макарон.
  • 74 Мариан Маринов

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "Ваня":

    Известните хора нямат ли право и те на шанс да покажат какво могат?
  • 75 Мариан Маринов

    1 2 Отговор

    До коментар #48 от "Анелия.Н.":

    Нищо такова не е имало, преглидах го сега три пъти, и нямаше такова нещо.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Маймуниъ

    3 0 Отговор

    До коментар #76 от "Пипелота":

    На таз снимка тоз ми прилича на онзи от планетата на маймуните Цезар. Същите очи. Същия поглед.
  • 78 Царски орел

    2 2 Отговор
    Абе фермери... Ако истинските хора на труда ги видат тия направо ще се смеят на повечето хД. Ако трябва да бъдем честни, дори лицемера Георги повече заслужаваше - на дуел щеше да смели дидо. Но Нури би Георги (и двамата бяха титани). И изведнъж Дидо би Нури, не е ли нелепо. Ако някой не е съгласен, значи въобще не е гледал Фермата.
    Но хайде, да кажем от финалистите най-много заслужаваше Роман. Вместо да се бъхти по чужбините да се върне в България, пък и той имаше от финалистите най-много перспективи да бъде фермер - преди това е живял на село, запознат е с нещата.

    Коментиран от #82

  • 79 Пешева

    6 2 Отговор
    Нури трябваше да спечели но не би........ Така е в България които могат ги мачкат които са некадърни и тъпи галоши ги издигат в култ.
  • 80 Мишето

    1 1 Отговор
    Всяка година Нури ли ще побеждава?Хубуу ,че не съм го гледала предаването,щеше да са мина!То се разказа подробно от игла до конец!Браво опусуми,задържате зрителски интерес....,но без мен....!!!!!
  • 81 Марио

    5 2 Отговор

    До коментар #72 от "Мариан Маринов":

    Ма Нури е по-кадърен бе човек.То нали затова са тия точки.За мен игрите не бяха кой знае какви, просто късмет на алманаха за Дидо, това е.
  • 82 Марио

    5 0 Отговор

    До коментар #78 от "Царски орел":

    Как най-много Роман да заслужава.Тоя лежа и нищо друго не направи през повечето време.

    Коментиран от #86

  • 83 Пенчо

    9 0 Отговор
    Най-измъченото шоу.Тия двамата смешни водещи толкова преиграват,с кеф да смениш канала.Всеки епизод страшна драма в дуела,дори когато листа се заклати на дърво.Ужас.Оставете зрителя да прецени кое е драматично.Отвратен съм от тях.

    Коментиран от #85

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Бай Мангал

    0 1 Отговор

    До коментар #83 от "Пенчо":

    Гледай си Биг Брадъра и умирай !
  • 86 Царски Орел

    1 0 Отговор

    До коментар #82 от "Марио":

    Не, имам предвид от тези, които бяха финалисти - Ваня, Роси, Дидо и Роман. Иначе то се знае, че имаше по-кадърни сред отпадналите.
  • 87 Alpha_lone_wolf

    5 1 Отговор
    Нищо лично, но за мен този сезон беше пълен със слабаци, от които 1-2 са виждали селска работа. И нито един дето я е работел.
    Това им е най-слабия сезон, като участници, гледаемост и гласуване.
  • 88 Гошко

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Чичо Сам":

    Чичо сам с големия салам
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Искрено мнение

    7 0 Отговор
    Здравейте,
    Да, четох голяма част от мненията за предаването и за победителя.
    Да е жив и здрав! Според мен си ги спечели честно. Колкото до гласовете на хората с смс-и, там разбира се, може да е манипулиран, но той спечели честно в битките и за мен е истински победител.
    По въпроса с дуела срещу жена или мъж: ако сте гледали внимателно, имаше много случаи при такива дуели за фермер на седмицата, когато жени са побеждавали. По съмненията ви за битките между Нури и Дидо, Нури се бори силно и много пъти е печелил, обаче предвид физическата форма, ръста, силата и възрастта на двамата, всичко беше в полза на Дидо. Не вярвам и отговорите да са давани на някой, защото Нури никога не е печелил Алманаха!
    Мисля, че тази година, колкото и да е имало манипулации, те не са били на финала на живо и признайте си, момчето си ги спечели честно! Вместо да пишете черни изказвания, помислете дали в предаването успяха да променят мисленето на стотици зрители? След всичко някой Българи не се ли завърнаха? Успяхте ли да почувствате истинско съединение и да станете по-добри?
    Весели празници и нека бъдем здрави, сплутени, обичащи и желаещи да променим неправдите в тази страна към това да има мир и законите да са равни за всички и да се изпълняват!
    Бог да пази България!!!
  • 91 Чета и не вярвам

    5 3 Отговор
    Българина е най-голям в плюването, като не ви харесва не гледайте, не четете и не коментирайте. Дидо логично спечели
  • 92 Зайко Байко многознайко

    6 0 Отговор
    Един свестен Българин на подходящото място в подходящото време! Честита да е победата! Жоро не беше лош също, но малко крайно националистически настроен. Нури, беше непобедимата машина ,много можещ,чевръст, но мазен, като турски пехливанин и с неговия Алах ми дойде много в повече от необходимото. Не бива да забравяме, че България е светска държава. Дидо беше премерен, точен и най-важното добър и радващ се на всяко малко свое постижение.
  • 93 Лидия

    1 3 Отговор

    До коментар #17 от "Знаммм":

    Победителят заlмен е Нури. Не разбирам, защо Дидо не го споменава в хората, от които е научил нещо. Второ, искам да попитам защо хронометърът се се показваше по време на състезанията? 576
  • 94 Сис

    1 3 Отговор
    Абе хора,няма какво да коментираме. Всичко беше уредено от двете шарлатаните иван и андрей. Страшно помогнаха на този дидо. Навлече си гнева на много хора
  • 95 Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Спортиста":

    Волейболист
  • 96 ДЖБЕСТ

    3 0 Отговор
    Браво , Дидо .... Поздрави Краси ...
  • 97 Хахо

    0 2 Отговор
    Мъж под чехъл а не даде парите на жена си а няма секс и ядене . Този как се избазика на един концерт бяха подгряващи и каза язък че една от групите бемогла да доиде в софия с голяма гадна усмифка, едвам ги изтраях да,се махнат от сцената.
  • 98 Анелия.Н.

    2 0 Отговор
    Тактично да си сподели, човека :) Не ми искайте пари” Жена ми ги прибра всички :) Ехх колко удобно..Ама права е жената така се прави къща.
  • 99 Наско

    1 0 Отговор
    Ако Нури беше Николай ????????????
    Без Коментар!
    Роман, Георги и Росица са на лечение в психиатрия. След това Георги ще посети и дебелариума на д-р Емилова.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Анелия.Н.

    1 0 Отговор
    Достатъчно, внимание му се обърна,че още да се пише за него! Той за цялата си ”кариера” не,че има такава разбира се...не се е писало толкова. Ще занимават хората с Дидо фермера :)
  • 102 Анелия.Н.

    1 0 Отговор
    Достатъчно, внимание му се обърна,че още да се пише за него! Той за цялата си ”кариера” не,че има такава разбира се...не се е писало толкова. Ще занимават хората с Дидо фермера :)