Last news in Fakti

20 Декември, 2018 11:26 3 454 10

Щерката на Илияна Раева получи предложение за брак в Барселона

  • илияна раева-
  • виолета сиракова-
  • барселона-
  • предложение

Виолета получи предложение за брак от дългогодишния си партньор и баща на детето ѝ - Георги Коруджиев

Малката дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков - Виолета, получи преди дни предложение за брак от дългогодишния си партньор и баща на детето ѝ - Георги Коруджиев.

Виолета била изключително изненадана от романтичния жест, който получила по време на ваканция в Барселона. Тя сподели кадър в профила си в Инстаграм, към който написа:

"И приказката става по-щастлива и красива с всеки изминал ден! Обичам те, мое слънце и звезди!"

Самата Раева също отбеляза повода, като сподели стори, публикувано от голямата ѝ дъщеря Славея, в профила си във Фейсбук, а към него добави:

"Красива новина. Бъдете благословени, влюбени, щастливи и сплотени цял живот."

Коруджиев и Виолета са заедно от години, а Георги решава да изненада любимата си с предложение на датата, на която Илияна и Наско са се оженили, пише dir.bg.Спортното семейство се венчава на 11 декември 1983 г.

Георги е избрал класически годежен пръстен, изработен от бяло злато и с диамант. Въпреки че двамата вече са семейство, явно Коруджиев е решил да направи и следващата крачка, за да зарадва любимата си. Те имат дъщеричка, която е на 2 години и носи името на известната си баба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гърленка

    9 3 Отговор
    Ще се промени ли нещо в честотата на еякулациите на коруджиев върху личицето на виолетка?

    Коментиран от #3, #10

  • 3 Метгонтан

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гърленка":

    Право пропорционално на годините съвместен живот , към по малко еякулации . Но това не означава че еякулациите , на курумаджиев ще намалеят , в математиката съществуват понятия , като неизвестни например . Е те точно тея неизвестни лица ще поемат въпросните равен брой еякулации.
  • 4 без малко да го изпреварят

    5 1 Отговор
    Той Герги пак като се сетил.....
  • 5 дедо Шишарко

    9 3 Отговор
    Местим Братлета!
  • 6 Мишето

    6 1 Отговор
    Радвайте се млади хора...!!!!Да видиш.щастливи.момиче. и момче,от това няма по хубаво на този свят...!Дъщерите на Илианчето ,не са грозни,особено Виолета ,като по малкото дете е по хитро....!!!!
  • 7 незнайко

    2 0 Отговор
    ЗАЩО СЕ ПИШЕ САМО ЗА БОГАТИТЕ КОИТО СЕ ОБИЧАТ ??? НИМА БЕДНИТЕ НЕ СЕ ОБИЧАТ ??? Това вече е прекалено !!! Какво като са потекло на известните ни спортисти, само те ли са ХОРА ???
  • 8 Долен гей

    2 0 Отговор
    Ся като и предложил в барселона голям праз.аз пък на мойта и предложих в софрониево в кафето ама що тогава нищо не писахте
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Стойнев

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гърленка":

    Я по-хубаво си го премести като останалите, от устата в д..ето или наобратно, че трябва да се мести от време на време