Last news in Fakti

20 Декември, 2018 13:24 14 369 14

Тя си сложи силиконови гърди и я връхлетяха 54 странни болести (СНИМКИ 18+)

  • андреа кинг-
  • силикон-
  • гърди-
  • болести

„Споделям ужасната си история и бруталните снимки, за да може всички жени, които мислят да си сложат силикон в гърдите, да се замислят много внимателно преди да го направят.", казва Андреа Кинг

34-годишната Андреа Кинг, която е професионална културистка и фитнес инструкторка, като много жени решила да си сложи силиконови гърди. Жената, която живее в Чикаго и е майка на две деца, поискала да си повдигне самочувствието и затова уголемила бюста си от чашка В до чашка С.

„Бях безумно щастлива. Сложих си силиконовия бюст преди четири години. Всичко беше страхотно, а аз и мъжът ми се радвахме на нови и горещи секс страсти”, спомня си Андреа.

Андреа започва да страда от ужасни болки в раменете и шията си. Няколко месеца след като си сложила силикона, претърпяла и още три операции на рамото и ключицата.

„За следващите две години изпитвах постоянен задух, замаяност, безсъние, ставни и мускулни болки, хронични бактериални инфекции, проблеми в кръвообращението, разсеяност, не можех да се концентрирам, имах и хронична диария, безпокойство и нощно изпотяване и какво ли още не. Имах повече от 54 симптома без диагноза. Лекарите бяха озадачени. Нямаха идея какво ми е, въпреки многото изследвания, които ми правеха”, разказва с ужас майката на две деца.

Преди пет месеца е бил диагностицирана с четири автоимунни заболявания като ревматоиден артрит, лупус, синдром на Sjogrens и цьолиакия, както и синдром на раздразнените черва.

„Имунната ми система беше толкова ниска, че бях тествана за ХИВ, както и за няколко вида рак, докато лекарите останаха объркани”, признава още Андреа.

Тогава съвсем изненадващо сама установила какъв е основният й проблем. Оказало се, че вина за всичко имат силиконовите й импланти.

Случилото се след това обаче е по-ужасно от всичко, за което Андреа е мислела. А последствията са повече от потресаващи.

„Опитвах се да продължа както обикновено, но беше почти невъзможно да се обучавам и да продължа кариерата си като професионален културист. Дори не можех да се кача по стълбите без да се задъхам. Четири години бях между живота и смъртта. Бях толкова зле, че дори не можех да обърна внимание на децата си”, спомня си майката.

„Оказа се, че белезите ми от операцията за поставяне на силиконовите импланти, не са заздравели добре. Тогава лекарите ми казаха да подменя имплантите. Те бяха сложени надмускулно, а ми препоръчаха да ги сложа подмускулно. Направих го. Двете операции ми струваха 20 хиляди долара. Но и това не ми помогна”, признава Андреа.

Тогава един ден тя решила да се разрови из здравните форуми, пише jenata.blitz.bg. Тогава попаднала на историите на десетки жени, които били идентични с нейната.

Накрая установила, че вина за всичко имат самите импланти. Докторите й направили нови изследвания и установили, че това наистина е така. Казали й, че трябва да ги отстрани.

„Изпитах огромен ужас. Усетих, че ще остана или с много малки гърди или с никакви. Но това, което видях след операцията направо ме разплака”, спомня си Андреа, която признава, че е дала още 8000 долара за отстраняването на силикона в гърдите й.

„Нямах никакви гърди. Само малко увиснала кожа и зловещи белези. Беше кошмарно. Изобщо не исках да се поглеждам, камо ли мъжът ми да ме гледа, докосва и да прави секс с мен. Ужасът бе огромен. Едва го преживях. Но малко след като махнах силикона сякаш се преродих. Всичките ми болежки изчезнаха. Вече не изпитвах болка, нямах никакви здравословни проблеми. Всичко бе различно. Ако знаех, че силиконът толкова много ме трови изобщо нямаше да си го сложа”, признава с облекчение 34-годишната жена.

„Споделям ужасната си история и бруталните снимки, за да може всички жени, които мислят да си сложат силикон в гърдите, да се замислят много внимателно преди да го направят. Не си заслужава – повярвайте ми. Красиви сте точно такива, каквито сте. Не се променяйте. Не се тровете. Не си съсипвайте живота и здравето заради някакви си по-големи гърди. Вие не сте само цици. Вие сте жена – красива, умна, добра и секси. Не се превръщайте в куха силиконка”, казва Андреа, която е категорична, че да си сложи силиконови импланти е най-голямата й грешка в живота, която за малко не я е убило.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цецо

    48 1 Отговор
    Много показателна история! Жени, прочетете я задължително!!!
  • 2 не става

    9 6 Отговор
    И за какво са и?С тях и без тях-все тая.Да беше пробвала с женски хормони,щеше да е по-добре.
  • 3 ИЦО

    16 4 Отговор
    Натъпчете се с монтажна пяна,какво толкова може да се обърка!
  • 4 Професор Мермерски

    18 1 Отговор
    За здравето на гърдите пийте боза!
  • 5 Морук

    7 2 Отговор
    Следващия път си сложи чашка N я
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Шляхтиц

    13 0 Отговор
    Годината е 1968-а. Живея и работя в тогавашна Чехословакия. Жената на един приятел, без неговото знание, си имплантира силикон в гърдите. Смятала, че гърдите и са малки и с по-големи гърди съпругът и ще я харесва повече. Приятелят, съпругът беше в шок от това, което е направила жена му и най-искрено и заяви, че никога няма да пипне тези камуфлажи. По-късно май се разведоха.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Баба на 57 г

    10 0 Отговор
    Ей момичета и млади жени! Прочетохте ли статията? Най сте си красиви,както Бог ви е създал! Не се правете на чалгаджийки,онези всичките са изкуствени. И в устата и в гърдите!

    Коментиран от #10

  • 10 Крипли

    6 0 Отговор

    До коментар #9 от "Баба на 57 г":

    Даже и в мозъка.
  • 11 Манаф

    6 0 Отговор
    Дано г-жа Гани и куп други шаврантии да са прочели статията
  • 12 Баба на 57 г

    5 0 Отговор
    До коментар#10. Е, за мозъците им глупави,изобщо не бях се сетила,а помежду другото, чалгари и чалгаджийките имат ли мозъци?!
  • 13 Опа

    4 0 Отговор
    Жената като си науми нещо, няма спиране! Особенно глупавите жени, и да четът няма смисъл. Те трябва да пробват!
  • 14 Метгонтан

    0 1 Отговор
    Значи сега да започва с тестостерона и соматропина , след година 2 ще има мъжки големи и здрави гърди , а след още 3-4г клитора и ще стане на чурка и ще може да дупчи дупета