30 Декември, 2018 07:00 17 195 0

Вашият хороскоп за днес, 30.12.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Близнаците ще са нервни днес, Стрелците да не се оставят да ги манипулират

Вашият хороскоп за днес, 30.12.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Решихте ли вече къде и с кого ще посрещнете новата година? Днес е моментът да се погрижите за външния си вид, нали трябва да сте неотразими, да посрещнете 2019 в най-прекрасната си форма, а и фитнес залите се поопразват.

Телец

Няма да ви се занимава със сериозни неща. В края на краищата приключването на една година е период за равносметка. Само не пречете на останалите да правят, каквото са си наумили, с безбройните си съвети и натяквания.

Близнаци

Доста нервни ще сте днес, дали заради отиващата си година или по съвсем други причини, това си е ваш проблем, но не го правете такъв и за всички около вас. Не забравяйте, че днес е едва ли не последната възможност да свършите каквото сте обещали до края на годината. Разчистете всички сметки, за да започнете на чисто.

Рак

Един приятен и спокоен ден в навечерието на празника. Можете да свършите още някои от организационните неща и да подготвите това-онова за празника. Дано сте си осигурили нов тоалет за новогодишната нощ, нали знаете, че е хубаво да посрещнете нова година с нови дрехи.

Лъв

Добър край на годината, а и ще можете да свършите доста неща. Ще сте доста сръчни в ръцете и с малко повече изобретателност ще успеете да подготвите интересни неща за новогодишната нощ.

Дева

Днес ще сте просто в еуфория покрай идващата нова година. Ще имате страхотни хрумвания. Дано убедите и околните, че са такива.

Везни

До обяд ще сте доста активни и готови да помогнете, но след обед няма да ви се иска никой да ви занимава със сериозни неща. Можете да се поразходите навън, за да помечтаете, докато още не сте измръзнали.

Скорпион

Днес общо взето малко неща ще зависят от вас, но пък всичко ще става както сте искали. Не се опитвайте да пришпорвате нещата, карайте по-спокойно. Някои семейни задължения ще ви накарат да прекъснете заниманията си, но това няма да ви е неприятно.

Стрелец

Налага се да проведете сериозни разговори с някои хора. Има неща, които просто трябва да приемете, и не се правете на ни лук яли, ни лук мирисали. Следвайте позицията си и не се оставяйте да ви манипулират.

Козирог

Преди обяд все още ще имате някои смели очаквания, но следобяд ще трябва да се справите с реалните неща. Ден по-скоро за размисъл и равносметка, отколкото за предновогодишна забава.

Водолей

Помогнете на близък приятел, това ще изпълни със смисъл деня ви. А и с човекът, който е до вас има какво да обсъдите. Най-малкото бъдете готови да изслушате и чуждата гледна точка.

Риби

Един приятен ден, с предпразнично настроение и много приятелски обаждания. Не забравяйте да изпратите картички по мейла, разбира се, до хората, на които държите. Прегледайте за последен път организацията по празника, за да не пропуснете нещо важно. Днес много ще ви бива по плановете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА