1 Януари, 2019 07:00 18 335 0

Вашият хороскоп за днес, 01.01.2019 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2019

Лъвовете ще са уморени, Рибите да внимават с алкохола

Вашият хороскоп за днес, 01.01.2019 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Денят ви ще бъде спокоен, най-добре е да се отдадете на почивка и релакс. Помислете за разтоварваща диета и не приемайте пикантни храни. С партньора си ще подходите практично към общ проблем и заедно ще го решите по-леко. Не пренебрегвайте вътрешните си усещания за неща, които ви касаят.

Телец

Денят ви ще бъде доста динамичен и натоварен. Някои ги очакват срещи с роднини, които не са виждали отдавна, за други - културно мероприятие. Гледайте ведро на живота си, нямате причини за сериозни безпокойства. Доброто ви отношение към всички е знак, че сте постигнали вътрешната си хармония.

Близнаци

Днес ще се чувствате отпочинали и готови за нови подвизи. Ще кипите от енергия и ще имате желания купона да продължи. Ще се срещнете с интересни личности. Не прекалявайте с храната и напитките, за да нямате здравословни проблеми в бъдеще.

Рак

Затруднения ще имат днес нежните представителки на знака. И мъжете не са застраховани от неприятности, но ситуацията е временна и бързо ще се промени. Мерете си приказките, за да не засегнете без да искате, някой, на когото държите. Самотните могат да срещнат своята интимна половинка.

Лъв

След посрещането на Новата година ще се чувствате уморени, но въпреки това, в добро настроение и добър тонус. Най-добре е днес да си останете вкъщи и да помързелувате. Имате нужда да се заредите с енергия. За необвързаните - имате постоянен ухажор, най-добре е да му обърнете внимание, може това да е любовта на живота ви.

Дева

Днес ново обстоятелство ще внесе промяна в плановете ви, но ще се отрази благоприятно и ще повиши настроението ви. Проявете повече разбиране към децата си и бъдете съпричастни с някои техни проблеми и страхове. Вечерта прекарайте в тиха домашна обстановка и се отдайте на семейни забавления.

Везни

Не всичко ще върви по план през днешния ден, но не унивайте, с бързи действия и помощ и близките ще се справите с изникнали ангажименти и ще можете да се отдадете на по-приятни занимания.Добре е да обърнете внимание на здравето си.

Скорпион

Не правете планове още от първия ден на новата година. Насладете се на спокойствието и домашния уют и забравете временно за бъдещи задачи и трудности. Прекарайте вечерта с интимната си половинка и забравете за шумните компании.

Стрелец

Още от първия ден на новата година ще се радвате на много късмет и приятни изненади. Споделяйте притесненията си по даден проблем с интимната си половинка, така ще се реши много по-лесно и няма да има недоразумения и съмнения от нейна/негова страна. Здравето ви е отлично.

Козирог

Позитивното мислене и доброто настроение ще ви съпътстват през първия ден от новата година. Ще се радвате на любовта на семейството и приятелите. Прекомерно сте доверчиви, затова бъдете предпазливи да не станете жертва на интриганти.

Водолей

Още от първия ден на новата година ще ви се наложи да се занимавате с бизнес дела. Има неотложни ангажименти, които трябва да се свършат. Ще сложите начало на нещо ново и печелившо, затова не го пренебрегвайте. Очакват ви и нови запознанства. Вечерта ще ви остане време и да се позабавлявате.

Риби

Денят ви ще бъде доста динамичен и натоварен откъм срещи с нови колоритни личности. Ще се радвате на внимание и интерес от страна на противоположния пол. Внимавайте с консумацията на алкохол и пазете парите си, ако сте на обществено място с много хора. Не всички са доброжелатели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА